No jasne bo daję dobre i złe newsy jak lecą, a powinienem tylko wybiurczo. Dobre posty OK , złe NIE nie może być!
Cenzurować i ściem nie wytykać.
Cieszyć się realtimem z Killzone 2 i chwalić panów od PR opowiadających bajki na lewo i prawo.
Dzieciom neostrady, kretynowi_o_tysiącu_kont_z_niemal_identyczną_nazwą_jak_normalni_uzytkownicy zakładającym nowe konto co kilka godzin z się to widać specjalnie nie podoba.
Jestem *pełen* podziwu dla ich kampani atakowania uzytkowników, robienia wiochy z komentarzy i robienia ogólnie pojętego bajzlu...
http://www.gameonly.pl/forum/viewtopic.php?t=5892A Tokar jak się dopie**** to , za przeproszeniem g. wiedział [nie pierwszy już zresztą raz - chowa widać do mnie urazę bo wytknąłem mu już parę razy jakie farmazony wali, wytykałem mu też jego przekonanie o grach na HD-DVD - co to były za czasy,ach te potyczki

]
Czy zasysanie gier poprzez PS3 jest jedyną możliwością grania na tym emulatorze ? Nie ? To z czego znowu sensacje robisz ?
I ,kiedy okazuje się że nie ma racji, zabiera się za wycieczki osobiste.
W końcu to łatwiejsze niż dyskusja z argumentami, co?
Po co dyskredytować wiadomość jak łatwiej zaatakować dającego news.
W końcu z prawdą ciężko polemizować - wyśmiać postującego łatwiej.
Typowe szopki jak w kampani wyborczej - po co atakować program polityczny lepiej wyciągnąć dziadka z Wermachtu...