Wiedziałem, po prostu wiedziałem, że się akurat tego przyczepisz, ale nie chciało mi się już edytować posta...
Zwróć uwagę na główny punkt mojej wypowiedzi: czasopisma, wbrew Twojemu przekonaniu, nie są żadną wyrocznią i również potrafią się mylić/wypuszczać w świat bzdury. To miałem na myśli...
(a jeżeli chodzi o PE - nie czytam zazwyczaj prasy konsolowej, ale coś, co mi się aktualnie przypomniało: kiedyś, dawno temu, w Newsach zamieszczone były screeny z Biohazard 4D: Executor [trójwymiarowy film puszczany kilka lat temu w kinach w Japonii] i było podpisane, że są to screeny z nadchodzącego na PS2 nowego Residenta... Dla tych, co nie widzieli tego filmu - w tej chwili ta grafika nie robi już wrażenia, jednak wówczas postaci i potwory w jakości lepszej niż te, na filmikach z RE3, powodowały opad szczeny).
Żeby nie było dalszych wątpliwości, powtarzam: nie uważam, że bzdurą jest wypowiedź jest jednego z ludzi z Crytek, lecz że bzdurą jak na razie jest dopisywanie do tego stwierdzenia, że Crysis wyjdzie na PS3.