Nie mozna tu winic ps3 jako konsoli lecz firme Sony ktora to wlasnie leci w walka od kiedy pamietam. Zatem polityka sony przewidywala ze sprzeda ok 6ml konsol bez gier? czy liczyli na fanow psx? owszem jesli premiera odbyla sie by w listopadzie ubieglego roku tak samo w europie to cel mogl by byc osiagniety. Popelnili blad lekcewazac konkurencje gdyz xbox360 to nie to samo co x1 gdzie konsola byla nie znana itp itp Nie bede tu pisal bo wielu pisalo ale gry napedzaja sprzedaz konsol a w przypadku ps3 ich chwilowy brak oraz niemoralna cena samego sprzetu.
Mam wielka nadzieje ze ps3 odbije sie od dna i stanie na podium gdyz rynek konsol bez znaku ps to nie bedzie to samo a panowie z sony dostana po dupie i przemysla swoja polityke ze w tych czasach sama marka juz nie wystarczy.
Moim zdaniem ten rok napewno nie bedzie z pod znaku ps3 a jesli w 3/4 kwartale zaden kiler nie wyjdzie bedziemy mogli dalej podziwiac na 3 miejscu ps3.
Tą regułkę już dawno znamy:
''Sony jest do dupy i musi sobie dać plaskacza w pysk, aby choć trochę otrzeźwieć

''
Moim zdaniem 2008 rok będzie należał do PS3.
Później pójdzie z górki
Nie martw się o to Ememiks !
Ten rok to swoisty wstęp do mani tego sprzętu.
Już w oddali majaczy mi się takie dzieło jak Uncharted w moim domu, właśnie widzą tą oprawę, animacje..stronę techniczną gry, która urywa mi wszystkie wnętrzności ciała wraz z tymi na dole.
A to dopiero początek wspaniałych zapowiedzi.
Będę to powtarzał do skutku, kiedy każdy zrozumie, że studia wewnętrzne Sony zrobią/stworzą prawdziwe killery na PS3.
10 lat istnienia na rynku tego sprzętu.?
Więc wyobraźcie sobie ile gier powstanie.
Evolution już zapowiedziało Motor Storm 2 ?
O przyszłość tej konsoli raczej nikt nie powinien się martwić.
A mi wszystko daje do zrozumienia, że w lato będę ostro harował na Bravię (może i fullHD) oraz na olaboga PS3.
Się obaczy !
PS. No i największy powód zwany : Metal Gear Solid 4