Autor Wątek: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny  (Przeczytany 1212216 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
Odp: [archiwum] Playstation 3 - Temat główny
« Odpowiedź #10640 dnia: Czerwca 28, 2007, 23:26:06 pm »
pierdzielenie kotka przy pomocy kotka.
O, k...  :lol: :lol: :lol: Forum bez tego kolesia straciłby zdecydowanie swe walory komiczne...
Na Playstation Store jest już trailer GTA4.
http://kotaku.com/gaming/psn-thursday/playstation-store-update-games-gta-iv-trailer-273302.php
Wow, szacunek za szybkość.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 28, 2007, 23:28:58 pm wysłana przez Leenk »

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 86
« Odpowiedź #10641 dnia: Czerwca 28, 2007, 23:58:01 pm »
Na Playstation Store jest już trailer GTA4.
http://kotaku.com/gaming/psn-thursday/playstation-store-update-games-gta-iv-trailer-273302.php
Wow, szacunek za szybkość.

Najwyraźniej nie dla wszystkich priorytetem numer 1 w życiu jest granie w GTA4 i niesamowite młodzieńcze podniecanie się przy tym. Dla niektórych ta gra równie dobrze mogłaby wcale nie istniec, np. dla mnie, i jakoś bym tego nie odczuł. Może w Sony myślą podobnie i mają ciekawsze rzeczy do roboty niż wrzucanie na PSN trailera, który nic nie wnosi o godzinie 18:00 i 5 sekund. Jest to jest, fajnie. Wszyscy co chcieli dawno obejrzeli, a ci co zechcą miec to na HDD to poczekają aż się pojawi. To tylko zabawa, a niektórzy traktują to jako sprawę życia i śmierci.
Taka porada. Chłopie uspokój się tak z tym PS3, bo na jakiś zawał zejdziesz. Jak nowa edycja NBA 2k15 wyjdzie 5 minut wcześniej na PS3, niż na 360 to też będziesz się tym tak zachwycał? Litości. Dotleń się, obejrzyj 150 razy jeszcze trailer GTA4, który był na Live, bądź nie, punkt 18:00, weź głęboki oddech i odpocznij trochę. Wyjdzie ci to na zdrowie.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 00:09:20 am wysłana przez RyoHazuki »

3DS Friend Code: 3926-8253-1279
http://backloggery.com/marcinczpl

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10642 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:17:02 am »
K...a!!! Ja już nie mogę...   :shock:
Ryo Hazuki...  przeczytaj co napisałem. Uważnie. Powoli. Zanim zaczniesz walić wojenne teksty i szaleć. Piszę WYRAŹNIE (prościej już nie można) że kolesie bardzo szybko wrzucili filmik na PS Store i to właśnie mi się podoba. Dlatego o tym wspominam. Podobnie jak na Markeplace na XO można taki filmik ściągnąć i obejrzeć w HD bez chrzanienia się z kodekami do playerów na PC, przycinajaca animacją i ryzykiem że nagle wyskoczy jakiś błąd podczas ściągania...
Dlatego napisałem że należy im się szacunek za szybkość tym bardziej że mowa o jednym z najbardziej wyczekiwanych trailerków jakiejkolwiek gry.
Wyraziłem się dosyć jasno Ryo czy jeszcze nie zrozumiałeś?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 00:20:15 am wysłana przez Leenk »

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10643 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:19:37 am »
K...a!!! Ja już nie mogę...   :shock:
Ryo Hazuki...  przeczytaj co napisałem. Uważnie. Powoli. Zanim zaczniesz walić wojenne teksty. Piszę WYRAŹNIE (prościej już nie można) że kolesie bardzo szybko wrzucili filmik na PS Store i to właśnie mi się podoba. Dlatego o tym wspominam. Podobnie jak na Markeplace na XO można taki filmik ściągnąć i obejrzeć w HD bez chrzanienia się z kodekami do playerów na PC, przyinajaca animacją i ryzykiem że nagle wyskoczy jakiś błąd podczas ściągania...
Dlatego napisałem że należy im się szacunek za szybkość.
Wyraziłem się dosyć jasno Ryo czy jeszcze nie zrozumiałeś?

Wow. Piszesz w wątku o PS3 bez ironii i sarkazmu. Jestem pod wrażeniem, tak trzymaj. I powtarzam raz jeszcze. Zaczerpnij świeżego powietrza, bo ci żyłki pękną.

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10644 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:22:51 am »
Na razie żyłki pękają chyba Tobie i innym którzy wiecznie śledzą jakieś spiski przeciw Bóg wie czemu... to jest chore... 

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10645 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:24:38 am »
Na razie żyłki pękają chyba Tobie i innym którzy wiecznie śledzą jakieś spiski przeciw Bóg wie czemu... to jest chore... 

Wyjście jest proste. Jeżeli wszyscy są tacy źli to najlepiej nie zagladac do tego wątku i po kłopocie. Jeśli tak to wygląda z twojej perspektywy to najwyraźniej ktoś za taki stan rzeczy jest winny. Nic się nie dzieje bez powodu.

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10646 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:35:53 am »
Tyle że chcę kupić prędzej czy później PS3. A chciałoby się śledzić newsy o tej konsoli o co jest raczej trudno np. na Pchlim Targu albo w Zażaleniach...  :lol:

RyoHazuki

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10647 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:38:40 am »
Tyle że ,chcąc kupić prędzej czy później PS3, chciałoby się śledzić newsy o tej konsoli a o co jest raczej trudno np. na Pchlim Targu albo w Zażaleniach...  :lol:

Jeżeli ktoś chce ją kupic to tak, w innym wypadku to bezcelowe. Na Pchlim "ciekawych rzeczy" za to można się dowiedziec. Np. po co komu najtańsza gra na PSP, itd. :???: O tym nie miałem pojęcia, a ty mówisz, że tylko z wątków tematycznych można się dowiedziec "przydatnych" informacji. :lol:
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 00:41:44 am wysłana przez RyoHazuki »

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10648 dnia: Czerwca 29, 2007, 00:50:38 am »
Tu masz rację - też nie miałem pojęcia o tych kombinacjach z płytką UMD... :lol:

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
  • PSN ID: aph
« Odpowiedź #10649 dnia: Czerwca 29, 2007, 01:49:40 am »
Ja tam szczerze nie rozumiem tego fenomenu GTA4 ... W Vice City pogralem z wielka checia ale juz SA bylo jakies takie nudne ... A tego trailera z 4 nawet nie zobaczylem do konca ... znowu to samo ...
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #10650 dnia: Czerwca 29, 2007, 09:25:44 am »
Marcepanku nie nazywaj mnie fanboyem xa bo predzej mi do fanboya sony - a Oblivion to jedna z 20 gier lepiej wygladajacych co przy takich opóznieniach i wiekszej cenie jest zalosne - przynajmniej dla mnie...bo np odpada sprzedanie x360 by kupic ps3 dla mnie skoro bede musial czekac pól roku wiecej na Colina czy jakiegos tak Ghost Recona i potem sie jeszcze dowiem ze na x360 mialbym lepsze tekstury i plynniejsza animacje - a kupic dodatkowo ps3 dla 2-3 gier to dla mnie wyrzucone 2 tyg wakacje nad morzem wiec narazie odpada dopóki nie bedzie wiecej swietnych gier  :sad:

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10651 dnia: Czerwca 29, 2007, 11:22:14 am »
Cos w tym jest, jednak czy sila konsol nie sa ich eksklusiwy?
Thou know'st 'tis common: all that lives must die, Passing through nature to eternity.

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #10652 dnia: Czerwca 29, 2007, 11:23:52 am »
Cos w tym jest, jednak czy sila konsol nie sa ich eksklusiwy?

kiedys napewno ale przy obecnej ich ilosci ?

Sony: PlayStation 3 outselling Wii and 360 in Australia - http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=26226

Sora

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #10653 dnia: Czerwca 29, 2007, 11:24:40 am »
Ja osobiscie narazie nie rozumiem ludzi tak wychwalajacych i gotowych niemal oddac zycie za konsole. Zeby nei bylo nie jestem fanboyem X-a i daleko mi do tego bo sam dlugo sie wstrzymywalem z zakupem bo wolalem PS3. Poki co jednak PS3 wieje bieda Gry multiplatformowe wygladaja gorzej na "lepszym sprzecie" WTF ? Pol roczne opoznienia gier : Rainbow Six, GRAW, Dirt.... I narazie kompletny brak exclusivow. Rozumiem ze jhak wyjda gry typu Final Fantasy XIII, MGS4, GOW 3, White Knight Story to maszynka zarzadzi, ale to dopiero 2008, wiec sony nie postaralo sie ze startem swojej maszynki, a mienlo juz ponad pol roku.
Ps. Nie chce tu wywolywac zadnej wojny, bo pewnie zaraz fanboye sie na mnie rzuca, ale poprostu wyrazam swoje zdanie bo od tego jest forum
Pozdro

Jak ktos jeszcze nie sluchal http://discordia.pl/~toread/stuff/NoFrickinGames.mp3

aphelion

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10654 dnia: Czerwca 29, 2007, 11:31:33 am »
kiedys napewno ale przy obecnej ich ilosci ?
Sony: PlayStation 3 outselling Wii and 360 in Australia - http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=26226

Nakimushi czy tak wyglada was boss w Free Radical?  :cool: (chodzi mi o ta reklame ktora jest na tej stronie co podales)

Jak ktos jeszcze nie sluchal http://discordia.pl/~toread/stuff/NoFrickinGames.mp3

Fajna piosenka, taka prawdziwa ...

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #10655 dnia: Czerwca 29, 2007, 13:19:22 pm »
Ja osobiscie narazie nie rozumiem ludzi tak wychwalajacych i gotowych niemal oddac zycie za konsole. Zeby nei bylo nie jestem fanboyem X-a i daleko mi do tego bo sam dlugo sie wstrzymywalem z zakupem bo wolalem PS3. Poki co jednak PS3 wieje bieda Gry multiplatformowe wygladaja gorzej na "lepszym sprzecie" WTF ? Pol roczne opoznienia gier : Rainbow Six, GRAW, Dirt.... I narazie kompletny brak exclusivow. Rozumiem ze jhak wyjda gry typu Final Fantasy XIII, MGS4, GOW 3, White Knight Story to maszynka zarzadzi, ale to dopiero 2008, wiec sony nie postaralo sie ze startem swojej maszynki, a mienlo juz ponad pol roku.
Ps. Nie chce tu wywolywac zadnej wojny, bo pewnie zaraz fanboye sie na mnie rzuca, ale poprostu wyrazam swoje zdanie bo od tego jest forum
Pozdro

Miełem cos odpisać no ale z ludzmi z klapkami na oczas nie ma co dyskutować.

Playstation 3 Preview of Pain:
http://www.gamerevolution.com/preview/ps3/pain

Plotka o nowym Prasite Eve:
"EGM reported that a new installment of Parasite Eve is under development, which will be heading to home console."

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10656 dnia: Czerwca 29, 2007, 13:49:12 pm »
Miales cos powiedziec ale nie wiesz co. Bo jeszcze nie widzialem zebys byl sklonny do wychwalania x-boxa tak jak ps3. Jezeli uwazasz ze mam klapki na oczach to pozdrow zespol i zyj dalej w swoim swiecie. Ja przynajmniej posiadam PSX, PS2 i Xboxa 360 wiec moge sie wypowiadac w dodatku gralem na ps3 i narazie bez rewelki ale ty tylko w moim poscie widzisz najechanie na mega extra sony ktore dalo nam wspaniala konsole za 600$. Po co grac jak mozna patrzec. Z tego co wiem nie masz zadnego next-gena a jestes jednym z tych ktorzy najbardziej krzycza.
Pozdro i przyjmij troche obiektywnej opini, a nie zamykaj sie w swoich przekonaniach. Nie musisz sie zgadzac z moja opinia ale po co prowokujesz jakies fanboyskie teksty. Ja nie mam klapek na oczach i jak juz mowilem jak wyjda hity to kupie PS3 ale ty masz i x-a chyba nie uznajesz.

Szymku

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 74
« Odpowiedź #10657 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:05:00 pm »
Miales cos powiedziec ale nie wiesz co. Bo jeszcze nie widzialem zebys byl sklonny do wychwalania x-boxa tak jak ps3. Jezeli uwazasz ze mam klapki na oczach to pozdrow zespol i zyj dalej w swoim swiecie. Ja przynajmniej posiadam PSX, PS2 i Xboxa 360 wiec moge sie wypowiadac w dodatku gralem na ps3 i narazie bez rewelki ale ty tylko w moim poscie widzisz najechanie na mega extra sony ktore dalo nam wspaniala konsole za 600$. Po co grac jak mozna patrzec. Z tego co wiem nie masz zadnego next-gena a jestes jednym z tych ktorzy najbardziej krzycza.
Pozdro i przyjmij troche obiektywnej opini, a nie zamykaj sie w swoich przekonaniach. Nie musisz sie zgadzac z moja opinia ale po co prowokujesz jakies fanboyskie teksty. Ja nie mam klapek na oczach i jak juz mowilem jak wyjda hity to kupie PS3 ale ty masz i x-a chyba nie uznajesz.

Widzisz, ja posiadam PS3 i jestem bardzo zadowolony. Dużo grałem na xO i cóż mogę powiedzieć - bez rewelacji łagodnie mówiąc. W dodatku egzemplarz na którym grałem padł, a Microsoft od miesiąca przysyła kuriera ("...tak zarejestrowaliśmy Pana zgłoszenie, poinformujemy o terminie przybycia kuriera..." i tak w kółko).

Także proszę, nie zamykaj się w swoich przekonaniach...

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10658 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:10:19 pm »
Polecam topic:
http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=2178.0

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10659 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:12:22 pm »
Ale ja nie mowie ze PS3 nie powinienes byc zadowolony, tylko wyrazam swoje zdanie ze z tych 2 konsol IMHO obecnie madrzejsze jest wybrac X-a. Ja nikomu nie kaze sie zgadzac, chodzi mi o kontre Pitera Neo, bo wole na obecna chwile X-a i juz mam klapki na oczach i jestem fanboyem, wedlug niego :P

W sumie wybralem zly temat do moich wypocin, bardziej pasuje do System Wars.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 14:14:12 pm wysłana przez Sora »

Leenk

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10660 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:14:15 pm »
Piter ja go ci polecam - weź tam wyładowuj swoje chore kompleksy. Wątków o XO, konsoli której nie posiadasz już się nie da czytać od twojego dziecinnego fanbojstwa. Co dzień zalewasz te wątki masą nudziarstwa które nadaje się tylko do System Warsów... weź trochę wyluzuj człowieku...
Poniekąd trochę o wszystkich konsolach ale... okazuje sie że tak naprawdę statystycznie niewielu użytkowników konsol używa ich do funkcji multimedialnych.
"Yet very few of these devices are connected to the Internet and, even though these same platforms may feature a high-definition DVD playback system, very few consumers are using them for non-gaming media applications."
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=26221
Potwierdza się że, wbrew marketingowcom, ludzie nadal widza w konsolach głównie maszyny do grania a nie kombajny multimedialne. :lol:
Ruszyła sprzedaż bundle'ów PS3 plus 5 filmó na Blurayu - haczyk jest taki że mogą to być filmy z tej listy:Babel
Black Rain
Blazing Saddles
Chicken Little
The Corpse Bride
The Devil's Rejects
The Guardian
Hart's War
Invincible
The Italian Job
Kiss of the Dragon
The Last Waltz
The Omen [2006]
Pearl Harbor
The Phantom of the Opera
Resident Evil: Apocalypse
Species
Stealth
Stir of Echoes
The Transporter 2
Underworld: Evolution
http://kotaku.com/gaming/you-made-the-rain-black/buy-ps3-receive-crap-movies-273473.php
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 14:28:21 pm wysłana przez Leenk »

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10661 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:23:04 pm »
Piter ja go ci polecam - weź tam wyładowuj swoje chore kompleksy. Wątków o XO, konsoli której nie posiadasz już się nie da czytać od twojego dziecinnego fanbojstwa.
Nie zaśmiecaj topicu. Jak chcesz kogoś powyzywac od fanboyów to proponuje w topicu do którego dałem wyzej linka. Tutaj ludzie staraja się zachowywac przynajmniej przyzwoity poziom kultury, ale dla Ciebie niestety to chyba za dużo. Współczujemy.
I narazie kompletny brak exclusivow.
Ninja Gaiden Sigma
Resistance: Fall of Man
Virtua Fighter 5
MotorStorm
Formula One
...
Tak, tak jesteś bardzo obiektywny.
---------------------------------------------------

Dziewiętnaście klasycznych pozycji w ofercie japońskiego PlayStation Network:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=34698

Nowe 'stare' filmiki z DT:HD, Uncharted, Lair:
http://ps3forums.com/showthread.php?t=81301

Nowe screeny z Dark Sektor:
http://gamers-creed.com/?p=192
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 14:30:10 pm wysłana przez Piter_neo »

nakimushi

• Gość
« Odpowiedź #10662 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:25:10 pm »
nie wspólczujemy tylko wspólczuje ;)
pisz za siebie prosze bo bardzo mnie denerwuje kiedy ktos z was wrzuca zaraz wszystkich do jendego worka typu - Wii - MS - Sony albo odpisuje za wszystkich

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10663 dnia: Czerwca 29, 2007, 14:34:58 pm »
nie wspólczujemy tylko wspólczuje ;)
pisz za siebie prosze bo bardzo mnie denerwuje kiedy ktos z was wrzuca zaraz wszystkich do jendego worka typu - Wii - MS - Sony albo odpisuje za wszystkich
OK, jeżeli akceptyjesz brak kultury u jakiejś osoby to spoko. Jeżeli nie przeszkadza Ci, że ktos wyzywa innych lub przeklina no to rzeczywiscie powinienem mówic w swoim imienu.
---------------------
Fajne porównanie:
http://ps3forums.com/showthread.php?t=81330
« Ostatnia zmiana: Czerwca 29, 2007, 14:36:30 pm wysłana przez Piter_neo »

ki_ki

• Budowniczy socjalizmu
  • Reputacja: 7
« Odpowiedź #10664 dnia: Czerwca 29, 2007, 19:18:23 pm »
Może nie powinienem się wtrącać ale to już nie pierwszy raz wchodzę sobie na forum a tu zadyma  :???:  najeżdżacie na siebie i wyzywacie się od fanbojów, proponuje jakiś kompromis niech ktoś w końcu ustąpi, można to załatwiać na wiele innych sposobów nie zaśmiecając tym forum więc skończcie już to bezsensowne gadanie i piszcie na temat  :-x
Aktualnie:
Granblue Fantasy Relink, Final Fantasy XVI, Tomb Raider Remastered.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #10665 dnia: Czerwca 29, 2007, 20:55:33 pm »
Nie wiem czy ktoś już wrzucał tego newsa. Jak powtarzam się po kimś to sorry
OPM UK confirms new Timesplitters game
http://www.qj.net/OPM-UK-confirms-new-Timesplitters-game/pg/49/aid/96263

Snake_Plissken

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 104
  • Who Dares Wins
« Odpowiedź #10666 dnia: Czerwca 30, 2007, 18:25:08 pm »
Bioware to Attend E3, Possible PS3 Announcement?
http://www.psu.com/node/11881

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10667 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:35:11 pm »
Faktycznie lista exclusivow ktora podales Piter jest zabojcza. Motorstorm i Ninja Gaiden to jedyne co warte uwagi z tej listy ewentualnie Resistance ale nie jest niczym specjalnym (zeby nie bylo gralem w niego) Virtua Fighter nie jest exclusivem w dodatku nie jest to jakis system seller jego sprzedaz nie byla imponujaca. A wymienianie takich gier jak F1 troche nie namiejscu bo jak chcielibysmy wymieniac wszystkie exclusivy to na x-a mozna np wymieniac wojownicze zolwie ninja czy inne shity, wiec tak jestem obiektywny.

Ign podaje ze Nacmo zawiesilo prace nad My Beautifull Katamari na PS 3 i przenosi prace na Wii....

Time splitters 4 nie bedzie eksclusivem dla PS3, ukaze sie tez na xie - nieoficjalne.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #10668 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:39:26 pm »
exclusivy to na x-a mozna np wymieniac wojownicze zolwie ninja
To nie jest exclusive.
Time splitters 4 nie bedzie eksclusivem dla PS3, ukaze sie tez na xie - nieoficjalne.
Źródło proszę.

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10669 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:45:13 pm »

Gość Anonimowy

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #10670 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:49:44 pm »
Z zółwi to tylko te z automatu na Live Arcade  ;-)
"Na forum nie ma żadnych ludzi, tylko porno boty z podciągniętym AI."
(by tarniak, all rights and lefts reserved)
---
Lies. Deceit. Cake.
---

13 Porównanie Gier (X360 vs PS3)
http://www.gameonly.pl/forum/index.php?topic=2178.msg349879#msg349879

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10671 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:52:12 pm »
dobra szczegol :P chodzilo mi o typ gier (jakies exclusivy G warte) np Fusion Frenzy

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #10672 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:57:15 pm »
Wczoraj czytałem że Timespitters będzie tytułem exclusive dla PS3. JA kto w końcu jest?

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #10673 dnia: Czerwca 30, 2007, 19:59:14 pm »
A wymienianie takich gier jak F1 troche nie namiejscu

Dlaczego? To bardzo dobre wyścigi F1.

A co do Timesplitters 4 - w OPM chyba nie było wzmianki, że to exclusive (po prostu nie wspominali o wersji na X360). Zdziwiłbym się gdyby było inaczej.

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #10674 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:08:38 pm »
Co do F1 gralem tlyko w demko i nie powiem fajnie mi sie jezdzilo, ale gra jak zbiera oceny 6,7 to nie mozna chyba mowic o znaczacym exclusivie.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #10675 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:12:23 pm »
Co do F1 gralem tlyko w demko i nie powiem fajnie mi sie jezdzilo, ale gra jak zbiera oceny 6,7 to nie mozna chyba mowic o znaczacym exclusivie.
Dla Fana sportu jest to znaczący exclusive.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #10676 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:19:36 pm »
Dla Fana sportu jest to znaczący exclusive.
Dokładnie. Ja np uwielbiam gry traktujące o F1. Nawet w przeciętne gry tego typu zagrywałem się długimi godzinami.

Zielarz

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 75
  • KILLZOWN3D
« Odpowiedź #10677 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:27:03 pm »
A F1 na PS3 jest chyba najlepszą (na pewno jedną z najlepszych) gier traktujących o tym sporcie (z drugiej strony konkurencja jest mała ;)).

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #10678 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:35:42 pm »
Ja jestem fanem sportu i dupi mnie F1 ;d.

A TS4 ja chcę również na XO :cool:.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #10679 dnia: Czerwca 30, 2007, 20:58:21 pm »
Ja jestem fanem sportu i dupi mnie F1 ;d.
Bo nie jesteś fanem F1.  ;) Precyzując nie jestem fanem sportu tylko F1 oraz tenisa i przedewszystkim maniakiem footballu. Stąd tak lubię gry F1