Autor Wątek: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?  (Przeczytany 762936 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80
Odp: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?
« Odpowiedź #19200 dnia: Sierpnia 31, 2011, 14:56:08 pm »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #19201 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:01:25 pm »
Myślę, że dotyczyły reportażu, skoro miał taką, a nie inną tematykę oraz taki, a nie inny cel (ośmieszenie i zrobieni kosmitów z jakichś tam ludzi). Poza tym reporterka zadawała durne pytania, a później ta laska wygłaszała swoje spostrzeżenia. Komentarze były reakcją na całokształt, więc nie wyjeżdżaj mi tu z ogarnianiem się.

Ale czy przydupasy z telewizji czegokolwiek im zabronili? Nie widzę, żeby w tych dwóch komentarzach ktoś miał pretensje do TV. Wszyscy przyhejtowali laskę, która wg nich "obciąga wszystkiemu co się rusza", bo pojechała nerdów. Dobrze im dojebała, pozdro dla niej (mimo że mówi w języku wroga).
Ale o co Ci chodzi "czy zabronili"? Czego mieli im zabraniać? Co to ma do rzeczy?
Nie mają pretensji do TV? Ale mają pretensję do reporterki, która faktycznie dziecinne ma te zagrywki, a raczej TV ją tam wysłało i zaaprobowało cały ten reportaż, nie? I ja pier**lę - jasne, że znajdzie się pełno frajerów, którzy będą strzelali z piz** i zarzucali jej, że zazdrości im "stylu życia". Czy Ty kur** myślisz, że bronię takowych? Pomijam fakt, że - jak ktoś już wcześniej zauważył - nie skupili się na masie normalnych ludzi, tylko na jakichś odszczepieńcach. Poza tym równie dobrze można pomyśleć, że fragment "Oh so the woman that sleeps with everything that has a dick has a better life than the people that dont give a damn about what society thinks about them?" nie był skierowany do niej (bo tak naprawdę nie widzę tam, żeby to był pojazd na nią, no bo jakie można mieć tak naprawdę przesłanki, że on od rana do wieczora obciąga fiuty?); ja zrozumiałem to jako przedstawienie, nie wiem kur**, jakichś dwóch przeciwległych sposobów na życie - ktoś siedzi sobie cały czas w domu, nie rucha i napierdala w gierki, a ktoś lata po klubach, imprezach, ma 10 facetów na raz i rozwinięte życie socjalne, więc nie pierd**.
I tak, dobrze im pojechała, biorąc pod uwagę jak tendencyjny i nastawiony na tani rozgłos był to reportaż.

Tak, szczególnie syneczek, który ze smutną miną stwierdził, że nie potrafi zagadać laski. Faktycznie, walka ze społeczeństwem.
Ja pier**lę, na jakim etapie życia stwierdziłeś, że "mieć wyje**ne na to co ludzie myślą" = "walka ze społeczeństwem"? :lol:   Skoro śmierdzą, nie wychodzą z domu, nie mają dziewczyny i przyjaciół (tak, oczywiście wszyscy grający tacy są), to raczej mają na to wyje**ne i nie wnikam już w to, czy w głębi serduszka chcą być popularni i lubiani.

Co do syneczka, to podbija do niego laska z kamerą, zadają pytania, np. o dupę - chyba logiczne, że mógł być trochę stremowany, a i tak całkiem normalnie powiedział, że po prostu nie jest typem gościa, który łatwo dogaduje się z laskami. I ch**, jego sprawa. Nie ściemniał, nie jąkał się, ani nic w ten deseń.

Piszą o sobie wielką literą. Gamer - to brzmi dumnie. Tak to sobie Niemcy mogą z rzeczownikami robić.
Brawo stary. Jeden gościu tak napisał (wali mnie jakie miał przesłanki robiąc to), no to od razu ONI piszą o sobie wielką literą. Chyba na serio nie masz się do czego już przypierdolić, ja nawet nie zwróciłem na to uwagi.

W dupie mam hasła nt. blachar etc. Nie widziałem takich, zjechałem tylko, żeby przeczytać parę ostatnich, bo nie chce mi się tracić czasu na wertowanie komentarzy na youtubie (i tak nie wiem czy teraz go nie tracę pisząc o tym z Tobą), tym bardziej nie wiem czy mi zarzucasz, że są one fporzo.

W każdym skupiłeś się w tych dwóch komentach na jakichś pierdołach, do których można się przyczepić, więc może napiszę łopatologicznie, co mi się tam np. podobało. Po pierwsze: cały komentarz tego ClipOriss jest wporzo jak dla mnie, jego przekaz. Ale Ty nie nawiązałeś do niego w żaden sposób, tylko przypierdoliłeś się do jednego wielkiego G. Nie załamuj mnie.
Drugi jest już bardziej agresywny, ale napisałem już o tym, że jedni sobie grają, a drudzy wpierdalają dropsy i jebią się po kątach. Dwa skrajnie różne przypadki. Oczywiście najwięcej jest normalnych ludzi pośrodku (to tak na wszelki wypadek, żebyś się nie przypierdolił). Następnie: widać co prawda, że laska nie dość, że ładna, to jeszcze w miarę kumata, ale ten drugi typ też ma rację, że z gierek można się utrzymać (chociaż mniej jest takich ludzi zdecydowanie), a ona zapieprza jako hostessa, bo najwyraźniej ma głównie ciało na pokaz (nie żeby jej to uwłaczało w moim mniemaniu czy coś, może za dwa lata będzie pracować w CERNie). Koleś trochę po chamsku pojechał, ale widząc taki gówniany materiał mogło go to trochę wytrącić z równowagi. No i ostatnia rzecz, o której już powyżej napisałem - wyje**nie na to, co ludzie myślą. Nie chodzę na jakieś sesje D&D albo konwenty anime, bo nie dogaduję się z takimi ludźmi, poza tym oni faktycznie śmierdzą, ale na tej imprezie na pewno większość to byli normalni ludzie, ale oni ogół przedstawili jak niemytych pojebów z odciskami na łapie od walenia konia.

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 15:02:57 pm

Aż się dziwię samemu sobie, że się na taki temat rozpisałem, chociaż konsoli nie włączałem od 4 miesięcy chyba, ale tak pier**lisz, że mnie krew zalewa.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 15:02:57 pm wysłana przez Kresq »

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #19202 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:05:25 pm »
Wczoraj rację miał Kresq, dziś Tarniak. Jutro runda rozstrzygająca, przygotujcie ostre teksty na finałowe elaboraty.

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 535
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #19203 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:09:16 pm »
Wczoraj rację miał Kresq, dziś Tarniak.
Dziękujemy Wysoki Sądzie.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #19204 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:18:50 pm »

Wykonuje tylko swoje obowiązki. Panie Marku, może pan wyprowadzić oskarżonych.

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #19205 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:20:51 pm »
A dajcie spokój. W pierwszym momencie przedstawiony obraz niemieckiego gracza - nerda, który ma długie włosy, śmierdzi i nie rucha nawet mnie rozbawił, ale jednak reportaż jest słaby w ch**, a umacnianie takich stereotypów w mediach nie jest ok.

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #19206 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:22:50 pm »
tata wujka

"Tata wujka" to inaczej "dziadek", ale nie będę naciskał z tym poprawianiem szefie, nie fikam do ludzi którzy wożą zakrwawione szmaty w bagażniku.
Czemu "dziadek"?
Nie jest on moją rodziną, jedyne co nas łączy to jego syn czyli "wujek".
Jak np: Twojej Mamy siostra/brat się ożenią to automatycznie każdy jest dla Ciebie Ciocią/Wujkiem/Dziadkiem od strony Panny Młodej/Pana Młodego?

Jeśli to jest mąż siostry twojej mamy to jest to naciot a nie wujek. Trzymajmy się dokładnego nazewnictwa, gademmit.
Niestety nie znam tak mądrych słów jak Ty. :-?
Wszystko od nowa, od początku...

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19207 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:23:59 pm »
Wczoraj rację miał Kresq, dziś Tarniak. Jutro runda rozstrzygająca, przygotujcie ostre teksty na finałowe elaboraty.
:lol: Wczoraj nikt nie miał racji, bo chyba się z Kreskiem nie zrozumieliśmy!

Poza tym równie dobrze można pomyśleć, że fragment "Oh so the woman that sleeps with everything that has a dick has a better life than the people that dont give a damn about what society thinks about them?" nie był skierowany do niej (bo tak naprawdę nie widzę tam, żeby to był pojazd na nią, no bo jakie można mieć tak naprawdę przesłanki, że on od rana do wieczora obciąga fiuty?)
\

Tak, tak Kresku. Chodziło o hipotetyczną kobietę. Na pewno nie o tą, która mówiła, że śmierdzą. :lol:
ja zrozumiałem to jako przedstawienie, nie wiem kur**, jakichś dwóch przeciwległych sposobów na życie - ktoś siedzi sobie cały czas w domu, nie rucha i napierdala w gierki, a ktoś lata po klubach, imprezach, ma 10 facetów na raz i rozwinięte życie socjalne, więc nie pierd**.
Trzeba się bardzo postarać, żeby tak to zrozumieć. Obstawiam, że większość jednak podczas czytania widzi butthurt młodzieńca, który jest oburzony, że ktoś śmiał z niego kręcić bekę.

Pisanie o swoim hobby wielką literą świadczy o niezwykłej bedzie. Cześć, jestem Mateusz i jestem Muzykiem/Wędkarzem/Pływakiem. Co dalej? Gracz to nie kur** lajfstajl ani powód do dumy, żeby ktoś dookreślał się stwierdzeniem "jestem graczem". Co dalej? Może ludzie zaczną pisać, że są Słuchaczami, bo słuchają muzyki?

Ja pier**lę, na jakim etapie życia stwierdziłeś, że "mieć wyje**ne na to co ludzie myślą" = "walka ze społeczeństwem"? Laughing   Skoro śmierdzą, nie wychodzą z domu, nie mają dziewczyny i przyjaciół (tak, oczywiście wszyscy grający tacy są), to raczej mają na to wyje**ne i nie wnikam już w to, czy w głębi serduszka chcą być popularni i lubiani.
Grający =/= "Gracz". Jeśli masz wyje**ne na status quo to w pewien sposób nań reagujesz. Brak akceptacji dla społecznych konwenansów to również sposób "walki". Ja wiem, że wielu by chciało żeby "mam wyje**ne" nic za sobą nie pociągało. Tak niestety nie jest.

Brawo stary. Jeden gościu tak napisał (wali mnie jakie miał przesłanki robiąc to), no to od razu ONI piszą o sobie wielką literą. Chyba na serio nie masz się do czego już przypierdolić, ja nawet nie zwróciłem na to uwagi.
Wyżej już napisałem co o tym myślę. Dodam, że mnie osobiście rzuca się to w oczy bardzo. Olewanie takich "szczegółów" nie oznacza, że nie są istotne.

Aż się dziwię samemu sobie, że się na taki temat rozpisałem, chociaż konsoli nie włączałem od 4 miesięcy chyba, ale tak pier**lisz, że mnie krew zalewa.
Ja niby pier**lę? kur**, ziomku, właśnei stwierdziłeś, że autor drugiego komentarza dostrzega jakiś lajfsajlowy dualizm, podczas gdy ewidentnie próbuje "odpowiedzieć" na zarzuty. Zresztą nawet jesli byłoby tak jak twierdzisz to i tak nie ma to specjalnego sensu.

W dupie mam hasła nt. blachar etc. Nie widziałem takich, zjechałem tylko, żeby przeczytać parę ostatnich, bo nie chce mi się tracić czasu na wertowanie komentarzy na youtubie
Pisałem o ogólnej tendencji i napierdalaniu stereotypami.

Jeśli faktycznie mieliby wyje**ne, to nie robiliby tym debilom reklamy. A tak to widzę to już w którymśtam miejscu i wszędzie shitstorm. Ja sobie pogrywam na konsoli i jakoś ten reportaż mnie dupi.

MEDŻIK
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 15:25:59 pm wysłana przez tarniak »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19208 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:25:42 pm »
To przede wszystkim. Nie bronię tych gości w komentarzach, ale powinno się walczyć z takim chujowym, nierzetelnym i żałosnym dziennikarstwem na poziomie faktu. I w tym momencie je**e mnie czy jest to o graczach, o kolesiu trzymającym kredens, czy o podpaskach.

Chociaż myślę, że to było urocze jak ten brzydki grubasek tak szczerze stwierdził "I am like I am". Gdyby jeszcze nie śmierdział pewnie.

Będzie ciężko, odczuwa, tremę, presję, ale także szacunek do oponenta.

Wiadomość scalona: [time]Sierpień 31, 2011, 15:39:54 pm[/time]
Tak, tak Kresku. Chodziło o hipotetyczną kobietę. Na pewno nie o tą, która mówiła, że śmierdzą.
Naiwny jestem, czytać ze zrozumieniem nie potrafię, ale tak to odebrałem.

Pisanie o swoim hobby wielką literą świadczy o niezwykłej bedzie. Cześć, jestem Mateusz i jestem Muzykiem/Wędkarzem/Pływakiem. Co dalej? Gracz to nie kur** lajfstajl ani powód do dumy, żeby ktoś dookreślał się stwierdzeniem "jestem graczem". Co dalej? Może ludzie zaczną pisać, że są Słuchaczami, bo słuchają muzyki?
Poczuł się dotknięty i zagrożony, więc zaczął szukać jakiejś więzi ze swoją grupą. Jakiś socjologiczno-psychologiczny mechanizm tu zadziałał czy inne gówno. Nie mówię, że nie jest to słabe, ale dla mnie takie czepianie się jest odwracaniem uwagi od faktycznego problemu i poruszanej kwestii, a to z kolei kojarzy mi się z po i tuskiem.

Grający =/= "Gracz". Jeśli masz wyje**ne na status quo to w pewien sposób nań reagujesz. Brak akceptacji dla społecznych konwenansów to również sposób "walki". Ja wiem, że wielu by chciało żeby "mam wyje**ne" nic za sobą nie pociągało. Tak niestety nie jest.
Myślę, że zbyt wielką ideologię do tego dorabiasz. Sądzisz, że takie nerdy chcą z czymś walczyć? Oni po prostu serio są nieśmiali, zagubieni i nie odnajdują się w kontaktach z ludźmi. To nie jest jakiś manifest czy hipsterski nonkonformizm. Więc w tym przypadku ich wyje**nie pociąga za sobą jedynie takie szydercze reportaże. Oczywiście cały czas mówimy o tych kilku stereotypowych przypadkach przedstawionych na tym filmie, a nie o ludziach, którzy myją się i ruchają.

Wyżej już napisałem co o tym myślę. Dodam, że mnie osobiście rzuca się to w oczy bardzo. Olewanie takich "szczegółów" nie oznacza, że nie są istotne.
Też o tym napisałem powyżej, a patrząc na ilość lajków - znalazł pobratymców, więc zadziałało. W jaki sposób są istotne? Bo dla mnie są tak samo istotne jak to, że taki nerd śmierdzi, ma krzywe zęby i nie ma dupy - czyli jest jedynie powodem do polewki, co z kolei prowadzi do ich spinania się oraz chęci sprawiania wrażenia, że ich styl życia jest jakiś elitarny i undergroundowy - generalnie po części się z Tobą zgadzam.

Ja niby pier**lę? kur**, ziomku, właśnei stwierdziłeś, że autor drugiego komentarza dostrzega jakiś lajfsajlowy dualizm, podczas gdy ewidentnie próbuje "odpowiedzieć" na zarzuty. Zresztą nawet jesli byłoby tak jak twierdzisz to i tak nie ma to specjalnego sensu.
Nie moja wina, że jestem taki głęboki i potrafię dostrzec trzecie dno :lol: Z drugiej strony, dlaczego miałby nie dostrzegać? Jasne, stwierdziłem, że chamsko pojechał i odpowiedział stereotypami na stereotypy, a to jego stwierdzenie o chapaniu lasek z pewnością wyszło z powierzchowności tej dupy.
I lepiej by było, gdyby faktycznie było tak jak twierdzę, bo to właśnie miałoby sens. Jakoś by odpowiadali na zarzuty - jeden lubi się napierdolić co weekend, a inny nabijać gamescora i pucharki.

Pisałem o ogólnej tendencji i napierdalaniu stereotypami.
Ok. Czyli zgadzasz się, że jest to ch**owe, zatem ten reportaż, ta reporterka i ta świeżo upieczona hostessa też były ch**owe? kur**, przecież ona podeszła do tej laski ubranej jak na sylwestra i stwierdziła, że gra w jakąś grę fantasy, podczas gdy chyba każdy z nas mógłby stwierdzić, że po prostu tak się ubrała i nie nawiązywała do żadnej gry. Ale nie, ta blondyna od razu pomyślała, że przebrała się kur** za elfa z WoWa.

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 15:42:36 pm

Jeśli faktycznie mieliby wyje**ne, to nie robiliby tym debilom reklamy. A tak to widzę to już w którymśtam miejscu i wszędzie shitstorm. Ja sobie pogrywam na konsoli i jakoś ten reportaż mnie dupi.
Akurat walkę z takimi stereotypami (że WSZYSCY gracze tacy są) jestem w stanie zrozumieć, bo stacja szukała tylko taniego i chwytliwego materiału. Inna sprawa, że ten shitstorm zapewne wychodzi głównie od takich właśnie stereotypowych gości, którym pęka żyłka, bo trafili w sedno. Chociaż, ciekaw jestem ilu normalnych ludzi się wkur**a, takich, którzy lubią sobie ponapierdalać, ale mają życie.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 15:42:36 pm wysłana przez Kresq »

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19209 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:45:49 pm »
Jak to walczyć? Wiesz, że walka z nierzetelnym dziennikarstwem to AKTYWIZM, który wczoraj zjebałeś wzdłuż i wszerz?

Prawda jest taka, że tendencyjne pierdolenie (jak to które uskuteczniałeś wczoraj, sorry no bonus) jest tendencyjnym pierdoleniem niezależnie od tego czy trafia do 20 osób na forum czy setek tysięcy łebków przed TV.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19210 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:54:55 pm »
Takie coś chętnie bym wyplenił. Natomiast akcje, idee i postulaty lewaków zapierdalających po manifestacjach są dla mnie śmieszne i żałosne.

Prawda jest taka, że tendencyjne pierdolenie (jak to które uskuteczniałeś wczoraj, sorry no bonus) jest tendencyjnym pierdoleniem niezależnie od tego czy trafia do 20 osób na forum czy setek tysięcy łebków przed TV.
Vice versa,  bo [przecież "każda sroczka swój ogonek chwali", czy coś. W każdym razie - czyli takie szczegóły, tj. różnica w zasięgu obejmującym 20 osób lub 20 milionów osób, olewasz? Przecież to nie sprawia, że nie są one istotne.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19211 dnia: Sierpnia 31, 2011, 15:56:43 pm »
No widzisz, dla Ciebie śmieszne są postulaty lewaków, dla mnie śmieszne jest oburzenie nerdów, którzy owszem, chętnie by poruchali, ale kto będzie za nich napier**lał całą dobę w Black Opsy?!?!?!

Nie mówię, że nie jest to słabe, ale dla mnie takie czepianie się jest odwracaniem uwagi od faktycznego problemu i poruszanej kwestii, a to z kolei kojarzy mi się z po i tuskiem.
Jak dla kogoś semantyka to pierdoły to fakt, jestem jak PO i Tusk. Gracze widzą siebie jako "SPOŁECZNOŚĆ", stąd użycie wielkiej litery czy samego słowa "gamer". Wieje chujem tak samo jak mówienie, jestem pankiem, metalem, hardkorem, skejtem etc. Naprawdę, hobby i upodobania muzyczne nie mogą kogoś zdefiniować. A jeśli mogą, to krzyż na drogę.

Sądzisz, że takie nerdy chcą z czymś walczyć?
Oczywiście. Choćby z taką gadką jaką zapodała hostessa. Tak jakby to się czymś różniło od pierdolenia o pustych blondynkach itd.

Oni po prostu serio są nieśmiali, zagubieni i nie odnajdują się w kontaktach z ludźmi.
Jak się napierdala cały dzień na konsoli to ciężko, żeby social life kwitnął.

I lepiej by było, gdyby faktycznie było tak jak twierdzę, bo to właśnie miałoby sens. Jakoś by odpowiadali na zarzuty - jeden lubi się napierdolić co weekend, a inny nabijać gamescora i pucharki.
Nawet jeśli tak było, to co to za wizja świata? Ja lubię się napierdolić, poruchać, wyjśc z domu. Lubię też czasem spędzić cały dzień na necie na jałowych rozmowach albo grając w gierki. To gdzie ja jestem w jebanej, nerdowej wizji świata? Zresztą, to, że tak właśnie robię nie znaczy, że muszę się identyfikować z całą resztą świata, która gra, dupi, siedzi na necie czy pije.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 16:08:37 pm wysłana przez tarniak »

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #19212 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:02:17 pm »
Ja lubię się napierdolić, poruchać, wyjśc z domu.

Na pewno taka kolejność?

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19213 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:02:54 pm »
Zależy z czyjego domu wychodzę ;).

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19214 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:07:31 pm »
Jak dla kogoś semantyka to pierdoły to fakt, jestem jak PO i Tusk. Gracze widzą siebie jako "SPOŁECZNOŚĆ", stąd użycie wielkiej litery czy samego słowa "gamer". Wieje chujem tak samo jak mówienie, jestem pankiem, metalem, hardkorem, skejterem etc. Naprawdę, hobby i upodobania muzyczne nie mogą kogoś zdefiniować. A jeśli mogą, to krzyż na drogę.
Jasne, że wieje chujem, już się z tym zgodziłem. Ale to jest coś, co zlewam, tak samo jak ktoś mi gada, że jest punkiem, metalem, wróżką-zębuszką. Zlewam to, dla mnie ta jedna literka nie jest jakoś istotna.

Oczywiście. Choćby z taką gadką jaką zapodała hostessa. Tak jakby to się czymś różniło o pierdolenia o pustych blondynkach itd.
Tak, w momencie kiedy czują się prowokowani w jakiś sposób, np. mediami. Gdyby tego nie było, to oni po prostu mieliby wyje**ne na ludzi i śmierdzieli sobie sami i byli grubi gdzie indziej. Jeśli już chcą z czymś walczyć, to właśnie mobilizują się w jakiś sposób i robią flejmy w komentarzach.

Jak się napierdala cały dzień na konsoli to ciężko, żeby social life kwitnął.
Oczywista oczywistość, więc nie wiem po co do tego nawiązywałeś. Nie wiem, może im tak dobrze, czują się bezpiecznie, ch** mnie to.

Nawet jeśli tak było, to co to za wizja świata? Ja lubię się napierdolić, poruchać, wyjśc z domu. Lubię też czasem spędzić cały dzień na necie na jałowych rozmowach albo grając w gierki. To gdzie ja jestem w jebanej, nerdowej wizji świata?
napisałem już o tym, że jedni sobie grają, a drudzy wpierdalają dropsy i jebią się po kątach. Dwa skrajnie różne przypadki. Oczywiście najwięcej jest normalnych ludzi pośrodku (to tak na wszelki wypadek, żebyś się nie przypierdolił).
Ty jesteś gdzieś pośrodku.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19215 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:07:59 pm »
Ja lubię się napierdolić
Tej tej, zmądrzałeś w końcu?

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19216 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:10:58 pm »

Zresztą, to, że tak właśnie robię nie znaczy, że muszę się identyfikować z całą resztą świata, która gra, dupi, siedzi na necie czy pije.
"Pośrodek" jest całkiem pojemny i gościnny - każdy znajdzie dla siebie miejsce.

No widzisz, dla Ciebie śmieszne są postulaty lewaków, dla mnie śmieszne jest oburzenie nerdów, którzy owszem, chętnie by poruchali, ale kto będzie za nich napier**lał całą dobę w Black Opsy?!?!?!
Heheheh. Wiesz, ja też mogę z nich polewać trochę, ale szczerością ujął mnie ten gościu co gra dziennie trzy godziny, poza tym godzinę na iksie. Niegroźni są tacy ludzie, ale nie chciałbym być jednym z nich, dlatego wkurwiło mnie to robienie kosmity z każdego na gamescom.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19217 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:13:42 pm »
Ty robisz "kosmitów" ze wszystkich lewaków i aktywistów, a ja jakoś muszę z tym żyć ;).

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19219 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:21:41 pm »
Ty robisz "kosmitów" ze wszystkich lewaków i aktywistów, a ja jakoś muszę z tym żyć ;).
Ech, dobra, znam kilku spoko i wówczas odcinam ich od ich poglądów. Też jesteś spoko, bylebyś nie był żydem.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #19220 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:22:35 pm »
Nerdy dyskutują o nerdach jako o osobach trzecich - świat ocipiał. oO

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 16:29:43 pm
PLUS TO:

Ja lubię się napierdolić, poruchać, wyjśc z domu.

kur** kur** kurw...

:lol:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 16:29:43 pm wysłana przez Ciapkas »

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19221 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:34:38 pm »
No tak, zapomniałem, że się znamy od lat. :lol: Znaczy się Ty znasz mnie.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #19222 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:38:57 pm »
Myślę, że jemu chodziło o to iż zaleciało lekko Maxximusem. :P

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19223 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:40:10 pm »
No tak, zapomniałem, że się znamy od lat. :lol: Znaczy się Ty znasz mnie.
NO kur**, od 2004, bro.

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 16:40:27 pm

Ja je**e, to już 7 lat!

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19224 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:41:31 pm »
O co tej tępej kur**e chodzi to ja nie wiem. Z mojej strony: licentia poetica. Inteligentny człowiek by zrozumiał.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 16:43:20 pm wysłana przez tarniak »

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19225 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:48:48 pm »
O co tej tępej kur**e chodzi to ja nie wiem. Z mojej strony: licentia poetica. Inteligentny człowiek by zrozumiał.
:lol:

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19226 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:51:39 pm »
Co?

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19227 dnia: Sierpnia 31, 2011, 16:55:01 pm »
Co?
No on nie mówił do Ciebie tylko do tępej kur**.

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19228 dnia: Sierpnia 31, 2011, 17:01:48 pm »
A, no to szafa gra. A już myślałem, że będzie afera i dramat.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #19229 dnia: Sierpnia 31, 2011, 17:29:50 pm »
Windo, niesamowite w jaki sposób leczysz swój urażony honor. Nie przysporzy Ci to jednak żadnych argumentów w dyskusji ani nie nauczy dyskutować. Proponowałbym Ci jednak oldskulową metodę, czyli ksiązkę w rączkę :] Tak powielasz tylko zachowania stadne. Przyda Ci się ta rada, może, kiedyś.

Tarniak - ranisz moje serduszko ;(

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 17:30:46 pm
Również:

Global Moderator

He he he. Jak już kiedyś mówiłem:

gejmonli [ *]

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #19230 dnia: Sierpnia 31, 2011, 18:43:01 pm »
Tarnik czemu tak brzydko napisałeś do Bobana ?

A nie to było do Ciapkasa. Też mi się zaraz oberwie  :oops:
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 18:44:52 pm wysłana przez Mejs »

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #19231 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:39:26 pm »
niemieckiego gracza - nerda, który ma długie włosy, śmierdzi i nie rucha

lem?

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19232 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:53:38 pm »
Windo, niesamowite w jaki sposób leczysz swój urażony honor. Nie przysporzy Ci to jednak żadnych argumentów w dyskusji ani nie nauczy dyskutować. Proponowałbym Ci jednak oldskulową metodę, czyli ksiązkę w rączkę :] Tak powielasz tylko zachowania stadne. Przyda Ci się ta rada, może, kiedyś.
Ale człowieku jaki urażony honor? Po prostu mnie to rozśmieszyło. Bo chyba nie myślisz że to że nazwałeś mnie "mało inteligentnym", czy jakoś tak mnie uraziło :lol:. A co do umiejętności dyskusji, to jakoś nikt inny mi tego nie wypomniał tylko Ty od jakiegoś czasu usiłujesz. A z Tobą nie dyskutuję, bo nie widzę sensu w rozmowie z osobą która myśli że wie wszystko i zjadła wszystkie rozumy. Co do zdania z proponowaniem mi książki, to nawet nie skomentuję, bo takie docinki są na dość niskim poziomie. Lece dalej za stadem, a Ty bądź oświeconym indywidualistą. Pozdro.

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #19233 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:56:34 pm »
Brakuje tylko odniesienia do drugiej części posta.

windomearl

• PIERESTROJKA
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19234 dnia: Sierpnia 31, 2011, 19:59:53 pm »
Jakbyś był tutaj od wczoraj i nie widział gorszych rzeczy. Ale ok, jak Cię to tak uraziło to mail do Conkera jest znany, napisz ja nie będe robił problemów i oddam moda w dobre ręce.

Wiadomość scalona: Sierpnia 31, 2011, 20:05:04 pm
Fajnie, że umiejętność rozmowy z twojej strony sprowadza się do dawania minusików. Jak chcesz kontynuować rozmowę, zapraszam na pw. Tutaj eot.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 31, 2011, 20:05:04 pm wysłana przez windomearl »

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #19235 dnia: Sierpnia 31, 2011, 20:08:47 pm »
Napisałem za co dostałeś. Nie daję minusów za darmo ;]

svonston

• Gość
« Odpowiedź #19236 dnia: Sierpnia 31, 2011, 20:27:51 pm »
Nakurwiajcie sie jak te pomylence od Tekkena czy cos. Bedzie lepiej.

BoBaN

• PIERESTROJKA
« Odpowiedź #19237 dnia: Września 01, 2011, 12:02:02 pm »
Nie śmieszą Was te wszystkie młode picze, które zakładają wysokie szpilki i chodzą w nich jak ostatnie koślawce? Niedaleko mojej pracy jest LO i gimnazjum, więc z okna widzę jak te biedne dziewczynki się męczą. Komicznie to wygląda (bardziej przypominają maszyny kroczące niż ludzi).

Unlimited

• Gość
« Odpowiedź #19238 dnia: Września 01, 2011, 12:48:23 pm »
Właśnie robiłem porządki w szafie, trafiłem na dwa egzemplarze czasopisma "LOL". Od razu zabrałem się do czytania i nie mogłem tego tu nie dać, zapraszam do lektury:

:grin:

Kert

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 255
« Odpowiedź #19239 dnia: Września 01, 2011, 13:11:28 pm »
Za czasów inwestycji w papierową edycję PSXE, też kupowałem ten "wybryk" (wyszły chyba 2 numery). Pamiętam ten tekst, kilka razy się uśmiechnąłem, ale z perspektywy czasu stwierdzam, że to straszna żenua :lol: