Autor Wątek: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?  (Przeczytany 762941 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 63
Odp: [archiwum] Co Was ostatnio rozśmieszyło?
« Odpowiedź #19120 dnia: Sierpnia 28, 2011, 13:19:15 pm »
Teraz na fejsiku można sobie tak zmontować zdjęcie profilowe, że ma się w prawym dolnym rogu jakiś emblemat wedle własnego uznania, co nie? W każdym razie okrutnie bawi mnie koleżanka, którą generalnie lubię i jest spoko, ale była taką skrajną lewaczką, później natomiast poznała jakiegoś frajerskiego skinka i o 180 stopni zmieniły się jej poglądy. Nie wiem jak taki nijaki śledziok mógł jej zawrócić tak w głowie, ale doszło do tego, że w tym okrągłym emblemacie przy profilowym wje**ła sobie swastę. Oplułem ekran ze śmiechu, ale uznałem to za wyborny pomysł, więc od razu zalajkowałem.
poka
SW-5606-3156-4802

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #19121 dnia: Sierpnia 28, 2011, 13:22:41 pm »

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #19122 dnia: Sierpnia 29, 2011, 12:32:32 pm »
Wszystko od nowa, od początku...

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #19123 dnia: Sierpnia 29, 2011, 13:19:03 pm »
01:12 Lem??? :o

LoNdEk

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
« Odpowiedź #19124 dnia: Sierpnia 29, 2011, 14:29:28 pm »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #19125 dnia: Sierpnia 29, 2011, 15:29:27 pm »
Teraz na fejsiku można sobie tak zmontować zdjęcie profilowe, że ma się w prawym dolnym rogu jakiś emblemat wedle własnego uznania, co nie? W każdym razie okrutnie bawi mnie koleżanka, którą generalnie lubię i jest spoko, ale była taką skrajną lewaczką, później natomiast poznała jakiegoś frajerskiego skinka i o 180 stopni zmieniły się jej poglądy. Nie wiem jak taki nijaki śledziok mógł jej zawrócić tak w głowie, ale doszło do tego, że w tym okrągłym emblemacie przy profilowym wje**ła sobie swastę. Oplułem ekran ze śmiechu, ale uznałem to za wyborny pomysł, więc od razu zalajkowałem.
poka

Swastykę, profilowe zdjęcie czy cały profil tamtej laski?

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19126 dnia: Sierpnia 29, 2011, 16:01:04 pm »
Wszystko

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #19127 dnia: Sierpnia 29, 2011, 16:06:37 pm »
W sumie ja też to zobaczę, bo nie mam pojęcia o co chodzi.

szmajdzik

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 50
« Odpowiedź #19128 dnia: Sierpnia 29, 2011, 16:16:35 pm »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Już dawno tak nie je**em śmiechem haha  :lol: Te włosy (o faktycznie Lem), a potem: SCHEISSE SCHEISSE MAN!  :lol:

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 80

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19130 dnia: Sierpnia 29, 2011, 17:28:13 pm »
poka

Chcę mieć wszystko, rozumiesz?!
SW-5606-3156-4802

pachu

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
« Odpowiedź #19131 dnia: Sierpnia 29, 2011, 17:43:11 pm »
poka

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2011, 17:48:44 pm wysłana przez pachu »

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #19132 dnia: Sierpnia 29, 2011, 18:59:51 pm »

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19133 dnia: Sierpnia 29, 2011, 20:14:03 pm »

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #19134 dnia: Sierpnia 29, 2011, 20:15:30 pm »
Ich sytuacja mnie bawi.

kun

• chujek
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19135 dnia: Sierpnia 29, 2011, 20:17:50 pm »
Eee tam, szkoda chłopaków.

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #19136 dnia: Sierpnia 29, 2011, 20:33:44 pm »
Trzeba było się umowy trzymać i nie zmieniać wydawcy.

BTW:

blach0r

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
  • PSN id: purePwnerer
« Odpowiedź #19137 dnia: Sierpnia 29, 2011, 20:36:46 pm »
Jeżeli wyciąć ten kawałek o Wiedźminie, to chłopina ma sporo racji.

Lem++

• Global Moderator
  • Major Hermaszewski
  • Reputacja: 209
  • 07.11.2008 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #19138 dnia: Sierpnia 29, 2011, 21:49:03 pm »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Już dawno tak nie je**em śmiechem haha  :lol: Te włosy (o faktycznie Lem), a potem: SCHEISSE SCHEISSE MAN!  :lol:
O ch** :lol:

svonston

• Gość
« Odpowiedź #19139 dnia: Sierpnia 30, 2011, 07:17:36 am »
http://www.pudelek.pl/artykul/34716/wypalilismy_prochy_tupaca_razem_z_trawa/

Poszliśmy na plażę i tam robiliśmy to, co on najbardziej kochał. Paliliśmy trawkę, jedliśmy skrzydełka z kurczaka i piliśmy pomarańczową wodę gazowaną. On to uwielbiał.

Bardzo mnie to rozsmieszylo. :lol:

s00s

• Major Hermaszewski
  • Reputacja: 155
« Odpowiedź #19140 dnia: Sierpnia 30, 2011, 08:04:19 am »
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Wiadomość scalona: Sierpnia 30, 2011, 08:05:58 am
i jeszcze to, przelol:

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 08:05:58 am wysłana przez s00s »

BoBaN

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 309
  • Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć dieslem.
« Odpowiedź #19141 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:15:52 pm »
Lol

http://www.wykop.pl/link/859097/kot-buddysta-w-trakcie-medytacji/

Wiadomość scalona: Sierpnia 30, 2011, 13:20:51 pm
To jeszcze lepsze.

« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 13:20:51 pm wysłana przez BoBaN »

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19142 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:42:04 pm »
poka

kur**, spękała i wyjebała już tę swastę, zostało samo zdjęcie i hype gdzieś zniknął. W ramach rekompensaty mogę dać samą swastykę i profilowe jej chłopaka:

prart

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 95
  • PSN ID: prarts
« Odpowiedź #19143 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:45:13 pm »

Łoooo kurwać, poważna sprawa z tym kolesiem - przejął się rolą.

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19144 dnia: Sierpnia 30, 2011, 13:47:54 pm »
Tak właśnie wyobrażałem sobie swastykę. Co do chłopaka, to pewnie jest silny.
SW-5606-3156-4802

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19145 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:17:27 pm »
Nie spotkałem jeszcze osoby, która wykorzystywałaby wzór GNLS i nie była skończonym tępakiem. :(

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19146 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:18:44 pm »
Z moich obserwacji wynika, że w drugą stroną też to działa. A nie daj boże na tym emblemacie jakaś laseczka napierdala naziola rowerem, to już w ogóle żałość.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19147 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:23:19 pm »
Z moich obserwacji wynika, że w drugą stroną też to działa. A nie daj boże na tym emblemacie jakaś laseczka napierdala naziola rowerem, to już w ogóle żałość.
Good Night White Pride, a Good Night Left Side (głównie wlepiane z pozycji narodowo-socjalistycznych :lol:) to jednak inny ciężar gatunkowy. Good Night Right Side nie widziałem.

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #19148 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:32:53 pm »
Tak to tu zostawie.

Ciężar faktycznie inny.  :hihi:

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19149 dnia: Sierpnia 30, 2011, 14:39:21 pm »
Oho, zaraz będzie się działo :]

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19150 dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:04:03 pm »
Chyba nie z mojej strony. Jeśli ktoś nie widzi różnicy między wzorem odnoszącym się do mrzonki rasistowskich bałwanów (tu: white pride), a wzorem który odnosi się do wielu różnych myśli politycznych (i filozoficznych również), to niewiele mogę poradzić. Dodatkowo, spory % społeczeństwa mógłby się podpisać pod GNWP, a żeby pałować się nad GNLS to trzeba być konserwatywnym-liberałem, a chyba tylko dickrajderzy Kurwina myślą, że jest ich dużo. :lol:

Filmik nie robi na mnie wrażenia. Po pierwsze ma być o antifie, a pokazują dzieciaki na manifie. Po drugie, raz filmik sugeruje, że antifa = poglądy antysystemowe (pozycjonując ich jako środowiska anarcho-podobne), a innym razem przedstawia jako socjalistów. Po trzecie, jest setka podobnego shitu w drugą stronę, ale nikt poważny nie wkleja takich pierdół.

A, że zjebów nie brakuje po obu stronach to raczej nic dziwnego. Proporcja jednak inna imho.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 15:12:17 pm wysłana przez tarniak »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #19151 dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:27:04 pm »
Chyba nie z mojej strony. Jeśli ktoś nie widzi różnicy między wzorem odnoszącym się do mrzonki rasistowskich bałwanów (tu: white pride), a wzorem który odnosi się do wielu różnych myśli politycznych (i filozoficznych również), to niewiele mogę poradzić. Dodatkowo, spory % społeczeństwa mógłby się podpisać pod GNWP, a żeby pałować się nad GNLS to trzeba być konserwatywnym-liberałem, a chyba tylko dickrajderzy Kurwina myślą, że jest ich dużo. :lol:

Filmik nie robi na mnie wrażenia. Po pierwsze ma być o antifie, a pokazują dzieciaki na manifie. Po drugie, raz filmik sugeruje, że antifa = poglądy antysystemowe (pozycjonując ich jako środowiska anarcho-podobne), a innym razem przedstawia jako socjalistów. Po trzecie, jest setka podobnego shitu w drugą stronę, ale nikt poważny nie wkleja takich pierdół.

A, że zjebów nie brakuje po obu stronach to raczej nic dziwnego. Proporcja jednak inna imho.

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19152 dnia: Sierpnia 30, 2011, 15:31:04 pm »
Chuju, nawet nie przeczytałeś tego co napisałem!

maly_pinki

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #19153 dnia: Sierpnia 30, 2011, 16:30:22 pm »
"Half ass - nowozelandzka wersja Jackass"
Wszystko od nowa, od początku...

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19154 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:01:02 pm »
Good Night White Pride, a Good Night Left Side (głównie wlepiane z pozycji narodowo-socjalistycznych :lol:) to jednak inny ciężar gatunkowy. Good Night Right Side nie widziałem.
Dlaczego inny ciężar gatunkowy? Przez to "left side" rozumiem pewien skrót myślowy i ogólnie wiadomo o jakie chodzi lewactwo chodzi.

Hihih, podoba mi się, naprawdę.

Chuju, nawet nie przeczytałeś tego co napisałem!
Ja przeczytałem (ale nie generalnie nie znam się na tym, o czym piszę, więc ch**).

Po pierwsze, z drugiej stronie mamy mrzonki rasistowskich bałwanów, a z drugiej mrzonki lewackich półgłówków, w których przypadku te różne myśli polityczne oraz filozoficzne i tak można o kant dupy rozbić, bo i tak chu** rozumieją, źle je imo interpretują i po zdekodowaniu wychodzi im jakiś bełkot, któremu ślepo się podporządkowują chyba tylko po to, żeby wierzyć i pie**olić o rzekomym pierwiastku idei towarzyszącemu ich egzystencji i działalności.

Więc nie, nie widzę różnicy między łysymi troglodytami i kibolami, a bandą brudasów wkręcających się w jakiś poroniony i nikomu niepotrzebny aktywizm. Trochę za bardzo uszlachetniasz i przeceniasz inteligencję tych pajaców pisząc o tych myślach polityczno-filozoficznych.

Co z tego, że spory procent społeczeństwa mógłby się pod tym podpisać? Nie uważam, że trzeba być jakimś konserwatywnym liberałem, żeby nie lubić komuchów, wyborczej, obrzezanego michnika pierdolącego w swojej gazecie, jakiegoś jebanego sld, czyli, jak dla mnie, szeroko pojętego lewactwa - w tym chujowym i gównianym sensie (znów skrót myślowy). Myślę też, że niemało osób stwierdziłoby, że także nie lubi całego tego gówna.

Poza tym, zauważyłem, że używasz ciekawej retoryki - pod GNWP można się "podpisać", ale nad GNLS można się już tylko "pałować". Ci łysi to "rasistowskie bałwany" (nie mówię, że się z tym nie zgadzam), ale w przypadku zamaskowanych kundli z drugiej strony barykady piszesz o "wzorze, który odnosi się do wielu różnych myśli politycznych (i filozoficznych również)". O "Kurwinie" już mi się nawet nie chce wspominać.

Jest gdzieś w Polsce jakaś prawdziwa antifa? Jak wygląda prawdziwa antifa? Bo taka, którą miałem okazję zobaczyć, to w głównej mierze banda tępych dzieciaków, nastolatków, ludzi ok. 20-25 którzy chyba na serio myślą, że naprawią świat i pierdolą te swoje farmazony. Ale i tak nigdy nie dostrzegałem między nimi różnicy, dla mnie to i tak przeważnie dosłowna, a w całości także mentalna gówniarzeria. Nie mówię w tym momencie o tych gimbusach w którymś tam momencie w filmie, którzy trzymają się za rączki i zalepiają ryje taśmą (ja pier**lę, aż brak mi słów).

Co do drugiego punktu, to nie wiem, może się mylę, ale czy nie każdy z antify uważa się też za "anarchistę"? Ja tu nie widzę żadnej sprzeczności, a jedynie hipokryzję, zagubienie i zindoktrynowanie tych biednych ludzi. Z jednej strony faktycznie pierdolą o tym systemie, a z drugiej są jak dla mnie komunistycznymi pomiotami. Z taką wyborczą właśnie się wzajemnie lubią raczej.

Jeśli chodzi o zjebów po obu stronach - jak najbardziej. Ale nie zgadzam się co do proporcji. Mówisz o ilości czy jakości? Bo jeśli o ilości, to sam stwierdziłeś, że większy procent podpisałby się pod "good night white pride" (niewątpliwie), a mniejszy pałowałby się nad niechęcią do lewactwa. Nie wiem ile jest tych rasistów, ale każdego dnia idąc po ulicach, pijąc piwo w parku, spotykając ludzi widzę, jaka masa plebsu ślepo identyfikuje się z jakąś brudasowsko-anarcho-punkową ideologią. A to wszystkie jest niezmiernie puste, ci ludzie to także banda debili bez mózgu.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 17:03:04 pm wysłana przez Kresq »

el becetol

• Gość
« Odpowiedź #19155 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:10:22 pm »
Psst, Kresq

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19156 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:14:59 pm »
Tyle mnie nie było i od razu faux pas...

Jacek84

• Gość
« Odpowiedź #19157 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:38:05 pm »
@becet, z tego co wymieniłeś to tylko Krytykę Politczną czytam. Przykro mi jeśli Cię zawiodłem. Reszta interesuje mnie z czysto kulturowego punktu widzenia.

@Kresqu Strasznie mi się nie chce, ale odpiszę, bo stek bzdur zapodałeś. Zakładam, że piszesz ogólnie o ludziach, których można zakwalifikować jako "left side".

Więc nie, nie widzę różnicy między łysymi troglodytami i kibolami, a bandą brudasów wkręcających się w jakiś poroniony i nikomu niepotrzebny aktywizm. Trochę za bardzo uszlachetniasz i przeceniasz inteligencję tych pajaców pisząc o tych myślach polityczno-filozoficznych.
O jaki aktywizm Ci chodzi? W jakich kwestiach? Jeśli chodzi o aktywizm uprawiany np. przez Federację Anarchistyczną, to mnie nie jest z tym po drodze, nigdy nie było i nigdy nie będzie. Chodzi o feminizm, inicjatywy pro-choice czy jeszcze coś z innej mańki? "Poroniony aktywizm" nie ma dla mnie żadnego sensu, bo nie wiem o jaki aktywizm chodzi. Nawet kibole angażują się w pewnego rodzaju "aktywizm", może nawet i PORONIONY.

Co z tego, że spory procent społeczeństwa mógłby się pod tym podpisać? Nie uważam, że trzeba być jakimś konserwatywnym liberałem, żeby nie lubić komuchów, wyborczej, obrzezanego michnika pierdolącego w swojej gazecie, jakiegoś jebanego sld, czyli, jak dla mnie, szeroko pojętego lewactwa
Jakich znowu komuchów? PZPR, współcześni komuniści? Ja pier**lę, czuję jakbyś chciał o czymś ze mną pogadać, ale nie do końca wiesz o czym i co zaczepić. SLD nie ma nic wspólnego z lewactwem prócz nazwy, Wyborcza ma z lewactwem wspólnego Michnika, ale tylko jeśli wyjść z założenia, że żyd = lewak, bo żadnych innych przesłanek nie ma. Chyba, że byłeś odcięty od mediów i nie zauważyłeś jak GW stała się PO-wską tubą.

Zresztą, wyszło dokładnie tak jak pisałem. Rzucenie hasła left side to tak naprawdę napierdalanie na ślepo, bo nawet Ty wyjeżdżasz z jakąś Wyborczą w kontekście lewactwa. Toć to nawet śmieszne nie jest.

Poza tym, zauważyłem, że używasz ciekawej retoryki - pod GNWP można się "podpisać", ale nad GNLS można się już tylko "pałować".
To raczej nie jest specjalnie ciekawe, a Ty niespecjalnie wiesz o czym piszesz. Użyłem aluzji do bardzo popularnej ostatnio tezy, że tak naprawdę wszyscy obecni politycy to "komuniści", ewentualnie socjaliści. Tezy lansowanej przez kons-lib. środowiska, pragnę dodać bez wchodzenia w szczegóły...

Ci łysi to "rasistowskie bałwany" (nie mówię, że się z tym nie zgadzam), ale w przypadku zamaskowanych kundli z drugiej strony barykady piszesz o "wzorze, który odnosi się do wielu różnych myśli politycznych (i filozoficznych również)". O "Kurwinie" już mi się nawet nie chce wspominać.

Ale przeczytaj sobie to zdanie raz jeszcze, bo chodziło o wzór-wzór, a nie "coś godnego naśladowania".

Co do reszty. Ciężko żebym odnosił się z szacunkiem do człowieka, który je**e mnie na każdym kroku. Więc Kurwin będzie dla mnie Kurwinem. Deal with it. Zresztą, wciskasz mi niezły kit. Wydumałeś sobie, że skoro jestem jakoś związany z "drugą stroną barykady" to znaczy, że gloryfikuję jej poczynania? Litości. Nie wiem też czego oczekujesz ode mnie, skoro tłumaczyłem, że "left side" to zbyt pojemne określenie. Stąd, naziol = zjeb bez paragrafów, a "left side" już zależy. To raczej proste.

Jak już becet słusznie zauważył, ja to ta homobolszewicka lewica co czyta KP i nie lubi Bozi. Skoro można mnie zaliczyć jako left side to raczej ciężko żebym biczował się za Dzieci Michnika.

Jest gdzieś w Polsce jakaś prawdziwa antifa? Jak wygląda prawdziwa antifa? Bo taka, którą miałem okazję zobaczyć, to w głównej mierze banda tępych dzieciaków, nastolatków, ludzi ok. 20-25 którzy chyba na serio myślą, że naprawią świat i pierdolą te swoje farmazony
Nie ma, tylko dzieci.

Co do drugiego punktu, to nie wiem, może się mylę, ale czy nie każdy z antify uważa się też za "anarchistę"?
Nie.

Ja tu nie widzę żadnej sprzeczności, a jedynie hipokryzję, zagubienie i zindoktrynowanie tych biednych ludzi. Z jednej strony faktycznie pierdolą o tym systemie, a z drugiej są jak dla mnie komunistycznymi pomiotami. Z taką wyborczą właśnie się wzajemnie lubią raczej.
Antifa i wyborcza. Jajebie. Chyba cia.bzzzzzz (czy ile tam oni mają tych jebanych "z") i indymedia. Mylisz milion pojęć. Gdzie anarchizm, a gdzie komunizm. Ja wiem, jakiś anarcho-kolektywny odpał może byś połączył, ale to też mocno na wyrost. Tym bardziej jeśli bierzesz pod uwagę "komunizm a la Stalin" czy PRL, to koło anarchizmu to nawet nie stało. Nikt, kto faktycznie działa w jakieś antifie, nie jest raczej fanem wyborczej.

Jeśli chodzi o zjebów po obu stronach - jak najbardziej. Ale nie zgadzam się co do proporcji. Mówisz o ilości czy jakości? Bo jeśli o ilości, to sam stwierdziłeś, że większy procent podpisałby się pod "good night white pride" (niewątpliwie), a mniejszy pałowałby się nad niechęcią do lewactwa. Nie wiem ile jest tych rasistów, ale każdego dnia idąc po ulicach, pijąc piwo w parku, spotykając ludzi widzę, jaka masa plebsu ślepo identyfikuje się z jakąś brudasowsko-anarcho-punkową ideologią. A to wszystkie jest niezmiernie puste, ci ludzie to także banda debili bez mózgu.
Ale co jest puste? Jajebie, Kresqu, czuję się jakbym czytał Paolo Coelho. Napierdalasz jakimiś frazesami, mniemam, że chcąc bym się jakoś odniósł. Tylko skąd ja mam kur** wiedzieć co to jest dla Ciebie brudasowsko-anarcho-punkowa ideologia. Czy chodzi o dzieci z plecakami-kostkami i naszytym "A w kółeczku"? No tak, są głupie. Wyrosną zapewne i już ok. 19 roku życia zaczną chodzić na dubstepy i zapomną o sprawie. Będzie spoko.

EDIT: wersja tl;dr - pierdolą mnie naziole, oraz to co z nimi robi Antifa. Na dzieci z koncertów Włochatego też mam wyje**ne. Operuję na innym poziomie i nie opieram swojej politycznej świadomości na tekstach piosenek, wypowiedziach mainstreamowych polityków, na tym co napisze Wyborcza, Rzepa czy Super Express. Zagram na koncercie na którym jest szyld GNWP, nie zagram na koncercie z szyldem GNLS. To jednak nie oznacza, że przyjmuję to co dzieje się po lewej stronie bezkrytycznie.

EDIT2: Wybacz windom, ale nie wierzę, że masz coś sensownego do powiedzenia w temacie.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 30, 2011, 18:00:37 pm wysłana przez tarniak »

inż. Oscyp

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #19158 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:44:05 pm »
SW-5606-3156-4802

windomearl

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 265
  • You know Carcosa?
« Odpowiedź #19159 dnia: Sierpnia 30, 2011, 17:47:35 pm »
Już chciałem coś odpisać, ale wojteq mnie rozpierdolił obrazkiem po całym pokoju. Więc, je**ć nie chce mi sie bawić bo ta rozmowa się rozrośnie zaraz na kilka stron. Wróce w nocy to poczytam i się pośmieje :)