Dziś na polskim. Nauczycielka się pyta co jeszcze wchodzi w skład trylogii prócz Potopu. Ja powiedziałem że Ogniem i mieczem, a zraz po tym największy koks w klasie strzelił: Pan Tadeusz.Ktoś powiedział ze wolimy śpiewać i nagle kolega Wierzba powiedział że on umie wszystkie zwrotki ze 100lat.
Dreidel Dreidel Dreidel
MEGA MOCNE CAŁA PRAWDA O KOBIETACH Laughing Laughing Laughing http://lepsze.net/352
wodzionka o___O
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 09, 2007, 19:19:40 pmDziś na polskim. Nauczycielka się pyta co jeszcze wchodzi w skład trylogii prócz Potopu. Ja powiedziałem że Ogniem i mieczem, a zraz po tym największy koks w klasie strzelił: Pan Tadeusz.Ktoś powiedział ze wolimy śpiewać i nagle kolega Wierzba powiedział że on umie wszystkie zwrotki ze 100lat.To mnie rozśmieszyło Snake super masz klasę
Cytat: b.szym w Listopada 09, 2007, 23:34:41 pmWkurza mnie to, że z powodu awarii czegośtam przez 2 dni nie miałem internetu. Wkurza mnie również, że jutro muszę iść do szkoły (odrabiam najorszy dzień) A optymizmem napawia mnie świadomość, że resztę jutrzejszego dnia i całą noc spędzę z moją dziewczyną. Noc z dziewczyną? Zboczony antychryst jakiś czy co?
Wkurza mnie to, że z powodu awarii czegośtam przez 2 dni nie miałem internetu. Wkurza mnie również, że jutro muszę iść do szkoły (odrabiam najorszy dzień) A optymizmem napawia mnie świadomość, że resztę jutrzejszego dnia i całą noc spędzę z moją dziewczyną.
hehehe, opera ma chyba jakiś wykrywacz... otwieram profil jakiejś laski na fotce na nowej karcie, a tam napis "pusta"
Ach gdybyśmy tylko mogli zobaczyć boki tej wspaniałej tekstury z PS3 - pewnie ukrywają się tam zdigitalizowane zbiory Luwru!
A mnie w ogóle śmieszą ci ludzie bez życia prywatnego...
Cytat: Ibra w Listopada 10, 2007, 22:33:11 pmA mnie w ogóle śmieszą ci ludzie bez życia prywatnego...Ludzie którzy zapomnieli czym pierwotnie i do teraz winny być gry.Śmieszy mnie moja znajomość języka Niemieckiego, pomimo 4 lat nauki.
http://www.allegro.pl/item265287576_game_boy_advance_lepszy_od_seksu_bcm_.htmlCzytajcie opis aukcji
no patrz... moim zdaniem przesadzają ludzie co myślą o linuxie jak o systemie dla dziwaków. W gruncie rzeczy to jest bardzo prosty system, stabilny, darmowy, bardzo szybki i możesz go modyfikować lepiej niż vistę. Teraz zrobiłem sobie wygląd jaki ma Leopard OS. I co najlepsze takie różne fajerwerki działają na o wiele słabszych komputerach. A vista wiadomo czego potrzebuje. No i nie uważam się za geniusza komputerowego. http://img66.imageshack.us/img66/7210/zrzutekranuip9.png
Wszystko trzeba wygrzebać, samemu skonfigurować i połowy programów winodsowych nie ma na pingwinie. Jeżeli chodzi o stabilność to mi dużo więcej razy Linux się zrąbał niż XP.
Dzisiaj na początku religii katechetka wymyśliła "oryginalną" intencje modlitwy i pomodliliśmy się za ładną pogodę. 30 minut później spadł deszcz ze śniegiem
Cytat: Hubi w Listopada 12, 2007, 21:34:03 pmDzisiaj na początku religii katechetka wymyśliła "oryginalną" intencje modlitwy i pomodliliśmy się za ładną pogodę. 30 minut później spadł deszcz ze śniegiem Widocznie Bóg jest złośliwy.