Co do komisji to już od dawna sie o niej gada w "polityce"
Brakowało hejtu na forum przez ostatni tydzień. Dział różne przez to dogorywał. Na szczęście powstał i dumnie kroczy ku zmieceniu pozostałych działów. RÓŻNE SIŁA!
A więc ten trolling miał drugie dno?
Siebie spytaj. Jeśli dostrzegasz w swoim debilny pisaniu drugie dno, to okej.
Serio, rozśmieszyłeś mnie. Głowę daję, że myślisz teraz, iż Miazga i oscyp tak się czepiają tego gówna, bo są pieprzonymi lewakami, którzy czytają wyborczą. Ale wiesz co? Mnie też wkur**a wyborcza, ale prawdę powiedziawszy, zapewne wszystkich gówno obchodzą takie twoje ostentacyjnie okazywane poglądy. Więc daruj sobie, serio. Nie jesteś jakimś bojownikiem o wolność, czy innym męczennikiem, który teraz nie zdejmie tego gówna po to, aby okazać jakiś opór czy inny bezsens, który uroiłeś sobie w tym mózgu.
Wszystko rozchodzi się o to, że takie manifestowanie poglądów - politycznych lub podobnego typu - na serio jest żałosne i chyba wszyscy tutaj mają wrażenie, że jesteś jakimś gimbusem, który musi się z tym obnosić. Jak tak cię to boli, to idź do działu "polityka" i tam udowadniaj swoje racje; zobaczymy wówczas ile się znasz na tej polityce.
Ja myślę, ze nie obchodzą go twoje poglądy, z którymi obnosisz się jak gimnazjalistka nowymi tipsami, natomiast sam sig go obchodzi, gdyż jest drażniący 
Spoko od jutra zamiast obnosić się z takim sigiem bedę obnosił sie jak pedał ogoloną pytką śmiesznym obrazkiem w stylu

ba, nawet wmontuje sobie napis lol pozdro rasta power - w końcu takie rzeczy powinny obchodzić każdego forumowca.
A to chyba było już totalnie żałosne.