0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Morfi przeszedłem un1/2 i żadnego pozytywnego wrażenia na mnie ta króciutka pseudo strzelaneczka z ciasnymi renderowanymi pomieszczeniami nie zrobiła i to uczucie niedostatku. Przelatuje się przez nią jak przez laskę bobana a więc szybko i bez entuzjazmu.
To nie oni są takimi pizdami, tylko Stachu jest pewnie takim przechujem.
Cytat: Wooyek w Października 08, 2010, 23:22:43 pmTo nie oni są takimi pizdami, tylko Stachu jest pewnie takim przechujem. Fixed.
Ale to BoBaN kozak startnął pierwszy, Stachu wykorzystał moment bo byli wystraszeni.
ale czemu oni wszyscy mu nie pomogli. Laughing Laughing Laughing
Cytat: BoBaN w Października 09, 2010, 00:26:25 amale czemu oni wszyscy mu nie pomogli. Laughing Laughing LaughingJutro przyjadą w to miejsce furami z wystawionymi spluwami przez okna.
Widzieli Twoje wpisy na forumku i bali się zadzierać z prawdziwym fanbojem.
Wziąłeś upona ze strachu?
On się upewniał, że ty to ty.
Patrz czy Cię nie śledzą po drodze do domu, bo będą Ci później tańczyć na podjeździe jak wyczają miejscówkę.
Musieliby bardzo szybko biegać, żeby przez 20km śledzić mój samochód w drodze do domu, bo prawka to oni raczej nie mieli (za młodzi).
Ale ja nikogo nie ubiłem. TO STACHU!!!
Może Stachu wypierdolił Solidowi, który akurat miał trasę koncertową czy jak to się tam u nich nazywa.
Cytat: BoBaN w Października 08, 2010, 23:43:57 pmAle ja nikogo nie ubiłem. TO STACHU!!!Ale szarpałeś.
Dobre w ch**. Jakby jakiś hejter chciał probić to -> http://memegenerator.net/advice-student