0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Pewno pierdolnąłeś przy kasie "Heajloł TRZY".
Kiedyś to potrafili robić polskie lokalizacje.
Moja rozmowa z Empikiem przed chwilą.Ja: Dzień dobry, macie Dj Hero 2 na PS3?Empik: Dzień dobry, zaraz sprawedzę......E: Dj Hero 2 nie mamy, ale jest Dj Hero 5!J: Ale nie ma takiej gry proszę Pana.E: Jak to nie ma, jak mi przecież pisze, że jest.J: Dziękuje, do usłyszenia.
Cytat: BoBaN w Października 23, 2010, 10:31:27 amMoja rozmowa z Empikiem przed chwilą.Ja: Dzień dobry, macie Dj Hero 2 na PS3?Empik: Dzień dobry, zaraz sprawedzę......E: Dj Hero 2 nie mamy, ale jest Dj Hero 5!J: Ale nie ma takiej gry proszę Pana.E: Jak to nie ma, jak mi przecież pisze, że jest.J: Dziękuje, do usłyszenia. W którym to?
Cytat: Wuher w Października 23, 2010, 13:01:38 pmKiedyś to potrafili robić polskie lokalizacje. Młodzi nie pamiętają
masz internet od wczoraj?
Zainteresowała mnie ta gra i sprawdzałem o co chodzi, a trafiłem na ten film
Vanquish w wersji na konsole XBOX 360 i Play Station 3 ukarze się w sugerowanej cenie 219,99 zł.
And what about all the people who won't be able to join the community because they're terrible at making helpful and constructive co-- ... oh.
Zwłaszcza początek mnie rozjebał:)
Pijany policjant robiący kupę koło rondo w mundurze mnie rozsmieszył. Był po weselu i na poprawinach przesadził z alkoholem!
Poza tym co to znaczy "pie**olić policje w milicje"?
je**ny schował się w dziurce od klucza!