@Kert
Hehe...zabawne. ;P
Kiedy poznałem Krisa, to wiedziałem, że jeszcze o nim usłyszę. Tak zmotywowanego i tak silnie dążącego do celu człowieka nie spotkałem do tej pory w swoim życiu. Trzymam mocno kciuki za niego, bo ma chłopak predyspozycje do wygrywania.
Jeśli chodzi o mnie, to ja motorsport traktuje tylko jako hobby i to jedynie na tyle na ile mi pozwala czas i kasa (czyt. rzadko). Pewnie gdybym miał na to kapuchę, to zacząłbym bawić się poważniej, ale ten sport pochłania ogromne ilości pieniędzy. Kris w KJS'ach itp. startował regularnie, ciągle siedział w temacie. Ma duże doświadczenie jak na tak młodego chłopaka. Ja jedynie amatorsko karting kiedyś i kilka razy odwiedzałem tor Kielce jako kierowca (więcej czasu na fotelu pasażera w rajdach amatorów i track day'ach). Temu trzeba poświęcić mnóstwo czasu, bo tak naprawdę trening i ciągłe testy dają tutaj najbardziej wymierny skutek. Trzeba jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Kris pokazuje, że można w tym kraju spełniać marzenia, nawet w tak drogim sporcie. Dlatego będę za niego trzymał kciuki. On dostał się tam dzięki swoim umiejętnością, a nie portfelowi bez dna. Oby udowodnił to w sezonie 2013.
@Wooyek
Akurat jeśli chodzi o motocykle to zdaję sobie sprawę z tego, że nie mam w tym temacie dużych umiejętności. Gdybym miał możliwość wyboru czym się ścigać to wybrałbym cztery kółka.