Cytat: maly_pinki w Sierpnia 04, 2012, 14:08:00 pmSiema, wstałem o 11 jeszcze naje**ny Litr na dwóch to jednak gruba opcja.chyba tam u Ciebie w policach
Siema, wstałem o 11 jeszcze naje**ny Litr na dwóch to jednak gruba opcja.
Trener naszego złotego medalisty olimpijskiego w ostatnich miesiącach przechodził bardzo trudne chwile.- Tomek dał ciała w Daegu, od razu zrobiono ze mnie durnia, ministerstwo zabrało mi pół pensji. Gdzie są ci panowie z ministerstwa? Ja podpisywałem umowę, że celem jest Londyn 2012, a nie jakieś Daegu. Dlaczego miałem pracować za darmo? Dlatego, że traktuję Tomka jako swojego trzeciego syna? I tylko dlatego zostałem. Ale jestem naprawdę rozgoryczony postępowaniem tych państwa.Henryk Olszewski jeszcze nie wie, jak długo będzie trwała jego praca z Majewskim. Wszystko zależy od zawodnika. - 12 lata z Tomkiem pracowałem. Nie wiem, ile jeszcze. Decyzja należy do Tomka, jak długo jeszcze będzie startował.Trener cały czas wierzył w swojego zawodnika, który zaliczył znakomity konkurs, uwieńczony obroną złotego medalu.- Kiedy pomyślałem, że będzie złoto? Kiedy wchodziłem na stadion - powiedział Henryk Olszewski. - Tak sobie myślałem: "a może wygra jednym centymetrem". Kiedyś tak przegrał. Teraz w ostatniej serii jeszcze dołożył.
podobna sytuacja z zielinskim ale jednak inna
8 dzień w pracy z rzędu. Dobrze, że od jutra 3 dni wolnego, bo już nie wyrabiam
- za avatar chuju
Takie jakies male jak dla chomika.
Z tego co widzialem ostatnio na fb to lesio pozdrawial wszystkich z mikolajkow!
Co tam słychać ciekawego? Na forum chyba sezon urlopowy, nie?