Ryz z warzywami i kawalkami kurczaka. Ja to nawet na zimno czasem szamam w robocie, bo nie mam mikrofali. Szybciej i taniej sie nie da, niz ryz z warzywami. 
No właśnie ostatnio wpierdalam tylko ryż z kurczakiem (w formie kotlecików)..już mi się trochę przejadło...
dziś dorwałem inną panierkę więc może nie będzie już tak wiało nudą.
Jak masz mikrofale i chcesz zrobic mega tanio i szybko wczesniej w domu, to zrob sobie makaron z serem, pieczarkami i co tam chcesz, moze byc keczup. Makaron ugotuj i w garnku wymieszaj z serkiem takim topionym w trojkacikach (pokroj serek w male kawalki i wymietol z makaronem), do tego dodaj jakies glupoty typu pieczarki, brokuly [oczywiscie pieczarki usmaz, brokul ugotuj wczesniej itd], wszystko przykryj normalnym serem i wrzuc do mikrofali/piekarnika.
Mozesz tez sobie zrobic hamburgery przeciez - albo kupic gotowe np w Biedronce pakowane po 2, albo samemu: bulka jakas z sezamem, do tego mieso (albo gotowe hamburgery) + dodatki i wpierdalacz.
Wez sobie zwyczajne kanapki "szkolne" (zlozone) z serem i wedlina i do mikrofali i tez bedzie jakas odmiana, a przynajmniej na cieplo.
Kebsa se kup wczesniej i odgrzej w mikrofali.

JAKBYM MIAL MIKROFALE W ROBOCIE TO NIGDY BYM NIE GLODOWAL.