Jednak wole poczekac zamiask kicac na silke, wpie**alac pasze dla swin i ostro cwiczyc.
Cze, otwieram.
Cytat: svonston w Października 25, 2012, 08:16:45 amJednak wole poczekac zamiask kicac na silke, wpie**alac pasze dla swin i ostro cwiczyc. Wszystko ok, ale nikt nie każe Ci jeść paszy dla świń. Odpowiednia dieta + kreatyna i sam przybombiłem parę lat temu dobrych pare kg, kiedy to ogranizm był jeszcze w fazie rozwoju (ocenianego do 22 - 24 roku życia). Teraz już jest w ch** słabo, bo przestałem ćwiczyć, ale dzięki temu nie "zlało" mnie, jak typowych miśków abeesów, co to po wygaśnięciu zapału do siłki nabierają masy po "paszy dla świń", a po prostu mocno zeszczuplałem. Choć metabolizm nadal zapier**la
To nawet recenzja nie jest, to granie i pieprzenie do mikrofonu. Myślałem, że będzie to cos jak na og.net.pl, a tu kolejny jakby letsplay z youtuba.
Cytat: s00s w Października 25, 2012, 07:44:41 amCytat: Kert w Października 25, 2012, 07:24:18 am"Daszek" nad sprzętem, to największy przegryw męskiej sylwetki.chyba wygryw. atrybut prawdziwego pana domu i symbol zamożności w jednym. Wygryw, to są chłopy po 40-tce ze szczupłą sylwetką 20-latka, a nie spasione pasibrzuchy, które się wypasają jak morsy na plaży.
Cytat: Kert w Października 25, 2012, 07:24:18 am"Daszek" nad sprzętem, to największy przegryw męskiej sylwetki.chyba wygryw. atrybut prawdziwego pana domu i symbol zamożności w jednym.
"Daszek" nad sprzętem, to największy przegryw męskiej sylwetki.
Cytat: Moldar w Października 24, 2012, 14:21:48 pm To nawet recenzja nie jest, to granie i pieprzenie do mikrofonu. Myślałem, że będzie to cos jak na og.net.pl, a tu kolejny jakby letsplay z youtuba. Spoko. Rozumiem, następnym razem zmienię podejście do tematu i będę czytał tekst z kartki.
Grywał ktoś w DJ Hero ? Tak patrzę na allegro, to gra ze sprzętem kosztuje śmieszne pieniądze, tylko ciekawe czy warto zawracać sobie tym głowę.
Czemu Ogór usunął konto?
Cytat: viss w Października 25, 2012, 10:11:58 amCytat: Moldar w Października 24, 2012, 14:21:48 pm To nawet recenzja nie jest, to granie i pieprzenie do mikrofonu. Myślałem, że będzie to cos jak na og.net.pl, a tu kolejny jakby letsplay z youtuba. Spoko. Rozumiem, następnym razem zmienię podejście do tematu i będę czytał tekst z kartki.Wiadomo, lekko przesadziłem, ale jak już chcecie zrobić coś fajnego, to warto się wysilić i zrobić naprawdę profesjonalną recenzję. Nagrać kilka sesji z gry, ładnie zmontować i w tedy mamy naprawdę coś ciekawego, czego mało jest w polskim necie.
Najpierw Lupi prosi o opinie, nawet najbardziej krytyczne, a jak już ktoś napisze, to nagle autor uszczypliwie odnosi się do uwag. Z taką postawą, to i za 10 odcinków video-recenzji GO nic się nie zmieni.
Jezeli skasowal i wroci to beja po calosci. Strasznie mnie smiesza takie akcje.
zagadajcie z klocuchem, może skrobnie wam kilka rencezji. będzie git i sława po wsze czasy.