Volvo 850 vs. Nokia 3310. Should be interesting
Malaria siedziec w pracy w wigilie, chce do domu
moje korpo jest na dobre, daje wolne w wigilię i wypłatę na styczeń przelewa przed świętami.
kur**, a ja w wigilie mam od rana zbicie A wczoraj taki dobry humor miałem...
wypłatę na styczeń przelewa przed świętami
Cytat: s00s w Grudnia 24, 2012, 11:39:35 am wypłatę na styczeń przelewa przed świętamiMoje korpo daje trzynastki
Cytat: windomearl w Grudnia 24, 2012, 11:47:02 amkur**, a ja w wigilie mam od rana zbicie A wczoraj taki dobry humor miałem...Tez tak miewalem jak sie alko konczylo, spokojnie sklepy dzisiaj otwarte do 4.
Cytat: hanza w Grudnia 24, 2012, 11:49:38 amCytat: windomearl w Grudnia 24, 2012, 11:47:02 amkur**, a ja w wigilie mam od rana zbicie A wczoraj taki dobry humor miałem...Tez tak miewalem jak sie alko konczylo, spokojnie sklepy dzisiaj otwarte do 4.Nie piję w wigilię.
Chodziło mi o to, że nie jesteś jedyny na forumku co siedzi teraz w pracy. Jestem jeszcze ja. (I pewnie Tarniak, bo on mieszka w korpo)
Cytat: el becetol w Grudnia 24, 2012, 11:37:06 amChodziło mi o to, że nie jesteś jedyny na forumku co siedzi teraz w pracy. Jestem jeszcze ja. (I pewnie Tarniak, bo on mieszka w korpo)Byłem, ale krócej.Wróciłbym zresztą, nie chcę do domu ;(.
Cytat: tarniak w Grudnia 24, 2012, 13:26:07 pmCytat: el becetol w Grudnia 24, 2012, 11:37:06 amChodziło mi o to, że nie jesteś jedyny na forumku co siedzi teraz w pracy. Jestem jeszcze ja. (I pewnie Tarniak, bo on mieszka w korpo)Byłem, ale krócej.Wróciłbym zresztą, nie chcę do domu ;(.Siedze w robocie od wczoraj i jakoś nie narzekam.
Coś się Mario poj**ało.
On chyba nigdy nie widział, jak się karpia zabija. Popularny sposób to krojenie ryby na żywca? Coś się Mario poj**ało.
U mnie się kupuje już zabite. Do tego nie karpie, a pstrągi, bo karpie to są beznadziejne.
U mnie sie kupuje roznie, karpie, sandacze, amury, sumy, ale zawsze zywe... PODSTAWA. Zabicie rybki to czesc tradcyji
Karpie to jedne z najdelikatniejszych i najsmaczniejszych ryb
Cytat: CancerPL w Grudnia 24, 2012, 14:38:57 pmKarpie to jedne z najdelikatniejszych i najsmaczniejszych ryblol, polecam sprobowac halibuta
U mnie zawsze był karp na wigilii, którego uwielbiam, wystarczy dobrze go przyrządzić