Ja nie chleje i jestem szczesliwy. NAWET POMYSLALEM WCZORAJ O FULL ABSTYNENCJI.
Cytat: tarniak w Grudnia 25, 2012, 11:45:38 amCytat: CancerPL w Grudnia 25, 2012, 02:52:19 amzabiła mnie dziewczyna...a ja nie wiedzac dlaczego to zrobila.. zyje w ubóstwie, nedzy i rozpaczy przez ponad rok. Dzis łamiąc sie opłatkiem z rodzicami usłyszałem "aby za rok było nas wiecej.." czyli mam zrobic dzieciaka pierwszej lepszej czy przyprowadzic pierwsza lepsza? czy moze jedno i drugie ich uszczesliwi?i jak tu przestać pic?A może chcieliby tylko, żebyś był durny chuju szczęśliwy, przestał chlać i sobie kogoś znalazł?Jak ma człowiek być szczęśliwy jak nie chleje ?
Cytat: CancerPL w Grudnia 25, 2012, 02:52:19 amzabiła mnie dziewczyna...a ja nie wiedzac dlaczego to zrobila.. zyje w ubóstwie, nedzy i rozpaczy przez ponad rok. Dzis łamiąc sie opłatkiem z rodzicami usłyszałem "aby za rok było nas wiecej.." czyli mam zrobic dzieciaka pierwszej lepszej czy przyprowadzic pierwsza lepsza? czy moze jedno i drugie ich uszczesliwi?i jak tu przestać pic?A może chcieliby tylko, żebyś był durny chuju szczęśliwy, przestał chlać i sobie kogoś znalazł?
zabiła mnie dziewczyna...a ja nie wiedzac dlaczego to zrobila.. zyje w ubóstwie, nedzy i rozpaczy przez ponad rok. Dzis łamiąc sie opłatkiem z rodzicami usłyszałem "aby za rok było nas wiecej.." czyli mam zrobic dzieciaka pierwszej lepszej czy przyprowadzic pierwsza lepsza? czy moze jedno i drugie ich uszczesliwi?i jak tu przestać pic?
Ja cziluje cały dzień.
Na pewno. Mi się właśnie zjebała opcja na sylwka i kur** najgorsze, że nie mam pomysłu na nić innego
Mi się właśnie zjebała opcja na sylwka i kur** najgorsze, że nie mam pomysłu na nić innego
Cytat: windomearl w Grudnia 25, 2012, 13:22:56 pmNa pewno. Mi się właśnie zjebała opcja na sylwka i kur** najgorsze, że nie mam pomysłu na nić innego Ty przynajmniej miałeś plan jakiś...w kręgu moich bliższych znajomych nikt nie chce urządzić imprezy, nikt też jakoś nie pali się żeby coś ogarnąć...chyba sylwester z 2 będzie...ja i tvp 2.
Rozbraja mnie takie gadanie. Weź i sam coś ogarnij, a nie czekaj i narzekaj na innych, aż zaproszą kròlewicza
Ja mam opcje, znajoma mnie zaprosiła, tyle, że znałbym tam tylko ją. Ale w sumie niezła, więc się zastanawiam mocno!
A ja z kumplami robie domowke w krk... teraz tylko trzeba zalatwic duuuuuzo dup
DZIAŁA
Cytat: windomearl w Grudnia 25, 2012, 20:44:46 pmJa mam opcje, znajoma mnie zaprosiła, tyle, że znałbym tam tylko ją. Ale w sumie niezła, więc się zastanawiam mocno!Ja bym szedł też mam jedną mega znajomą, ale cholera pewnie w Łodzi będzie balować...