Tylko ja się bronię jakoś w lutym, a mam 3 strony niecałe ;p
Najebalem sie : ( kur**
BYLE CZEGO NIE RUCHAM.
Kajoj zbadaj jak u Ciebie internet?
Cytat: CancerPL w Grudnia 28, 2012, 20:10:15 pmKajoj zbadaj jak u Ciebie internet?Leci normalnie, tylko zaraz do roboty ide to nie pogram.
Cytat: Lem w Grudnia 28, 2012, 20:01:18 pmBYLE CZEGO NIE RUCHAM.Ty to chyba w ogóle.
Jak dobrze widze Lupi przejebał zakład ze svonem, teraz każdemu z forum wisi 5 dyszek.
Cytat: el becetol w Grudnia 29, 2012, 01:24:55 amJak dobrze widze Lupi przejebał zakład ze svonem, teraz każdemu z forum wisi 5 dyszek.Nie brałem udziału w żadnym zakładzie bucowaty pomawiaczu :\
Bede ojcem to bywajcie chłopakiPS prosze jeszcze o usuniecie konta, bo sam nie jestem w stanie tego zrobić ,bo nie pamietam swojego hasła
I kto będzie je**ł PO na forumku?
Cytat: windomearl w Grudnia 29, 2012, 14:09:52 pmI kto będzie je**ł PO na forumku?Ja Najgorszy rząd i premier "Wolnej Polski". Wyobrażcie sobie nazwać syna donald w roku 1957? Trzeba mieć nieźle w łebku
Donald – imię pochodzenia celtyckiego. Staroirlandzkie Domnall, szkockie Domhnall oznacza "silny tego świata" lub "władca świata" [dumno + valos – świat i potężny, możny].