0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ujebała mnie dziś osa w szyję. Przez kwadrans tak nakurwiało i szyja mi spuchła, że myślałem o pójściu do lekarza. Na szczęście przeszło.
Smarowales cebula?
Cytat: marcin_N w Czerwca 27, 2012, 14:26:05 pmUjebała mnie dziś osa w szyję. Przez kwadrans tak nakurwiało i szyja mi spuchła, że myślałem o pójściu do lekarza. Na szczęście przeszło. Gdybyś był uczulony, to mógł być death.
Muszę iść do roboty a w TV taki mecz. Jest w jakimś radiu transmisja tego meczu?
Z cyklu debil. Dziś kładłem płyty chodnikowe dookoła trawnika i ogródka (wcześniej musiałem skuć beton, który w jednym miejscu miał grubość 40cm i jebanie młotem odbijało się echem w sąsiedniej miejscowości), bez koszulki przez 8 godzin. Ku**a, ale piecze. Wyglądam jakby mnie ktoś napalmem po plecach pocisnął. Na pewno dzisiejsza noc będzie przespana. Człowiek powinien opalać się częściej niż raz w roku, bo może wtedy nie zapomniałbym, żeby czymś się posmarować.
Kefirem niech cie baba polewa.
Skóra mi schodzi z czoła po spaleniu na słońcu. Będzie ch**owo wyglądać
A mama pewno powtarzala, zebys czapke zakladal. Nie sluchales sie, to cierp.
Właśnie sobie uświadomiłem, że WKURWA MNIE gdy ktoś, pisze "aledrogo" zamiast "allegro", "sklep nie dla idiotów" zamiast "mediamarkt" etc. Gińcie skurvvysyny janusze dowcipne.