Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 811040 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • Reputacja: 0
  • I love secret agents
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #2000 dnia: Czerwca 09, 2007, 18:36:06 pm »
Nie no ilość raczej standardowa, ale, jaki panicz, Camele, Marlboro :D... A Westy Ice'y są obrzydliwe.
A tam zaraz panicz. Wole dołożyć tę złotówkę i palić w miarę dobre fajki. Sorry, ale po żadne Viceroye (są beznadziejne i śmierdzą orzechem  :-o) czy tam inne Bondy nie będę sięgał. Dlaczego? Taki kaprys  :cool:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2001 dnia: Czerwca 09, 2007, 20:35:22 pm »
Kontynuując topic - rzucam alkohol, koks, dziwki i palenie. Dzisiejszy dzień to jakaś tragedia. Najpeirw dostaje smsa, że mikser i głośniki pod wokal, który "dostałem" idą na sprzedaż i mogę je conajwyżej kupić, co zrobiłem i jestem 450 zł w plecy (+ mic Shure P48). Następnie będąc na piwie słyszałem historię jak to pewien jegomość: [pikantne stwierdzenia, 18+]

Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)

Poczułem się chu*owo, szczególnie, że opowiadał to jej brat (a mój, jakby nie było przyjaciel) w mojej obecności. Alkohol zrobił swoje. Postanowiłem wobec tego zmienić swoje życie (jakkolwiek sitcomowo to nie brzmi), przestać chlać, palić, jarać i bawić się w "szybkie zabawy"...

PS. Wiem, rzewna historia, ale musiałem się komuś wygadać, a aktualnie siedzę w domu wkur*iony i nie mam komu...

PSS. W dodatku autobus mi uciekł i wydałem 12 zł na taksówkę, którą prowadził debil rozprawiający się na temat sytuacji lokalnego klubu TS Podbeskidzie. Bardzo "serowo", szczególnie, że pierdzielą mnie szczerze rozgrywki na pułapie spadku do 3 ligi.

PSSS. Gołota zapewne dostanie dzisiaj wpierdziel wiec z wyprzedzeniem mówię, że mnie to wkurzy.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2002 dnia: Czerwca 09, 2007, 20:59:25 pm »
Cytat: Tarniak
PSSS. Gołota zapewne dostanie dzisiaj wpierdziel wiec z wyprzedzeniem mówię, że mnie to wkurzy.
No co Ty :). Troszkę więcej wiary w Andrewa :D. Bates to leszczyk, jeśli Gołota nadal wie jak przypier**lić przeciwnikowi prawego haka by ten nie wiedział gdzie się znajduje, to walka nie będzie dłuższa jak 5 rund :).

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2003 dnia: Czerwca 09, 2007, 21:29:01 pm »
Kontynuując topic - rzucam alkohol, koks, dziwki i palenie. Dzisiejszy dzień to jakaś tragedia. Najpeirw dostaje smsa, że mikser i głośniki pod wokal, który "dostałem" idą na sprzedaż i mogę je conajwyżej kupić, co zrobiłem i jestem 450 zł w plecy (+ mic Shure P48). Następnie będąc na piwie słyszałem historię jak to pewien jegomość: [pikantne stwierdzenia, 18+]
Ten gość to jakiś inteligent zapewne. Fajnie gdyby trafił do celi i tam trzech dwumetrowych gości mu "wsadziło swoje wały".

Poczułem się chu*owo, szczególnie, że opowiadał to jej brat (a mój, jakby nie było przyjaciel) w mojej obecności. Alkohol zrobił swoje.
Ty, ale opowiadał to jak dowcip czy raczej zwierzał się? Zapewne w formie: "No i ten mój kolega mówi, że mojej siostrze to by wsadził :D:D:D". Ech...

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2004 dnia: Czerwca 09, 2007, 21:35:51 pm »
Dowcip, mimo, że jest cholernie inteligentny (nawet go przesunęli o jedną klasę swego czasu, bo był nad wiek zdolny) to chyba nie pomyślał, że to dla mnie średnio zabawne...  :???:

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #2005 dnia: Czerwca 09, 2007, 21:37:08 pm »
Postanowiłem wobec tego zmienić swoje życie (jakkolwiek sitcomowo to nie brzmi), przestać chlać, palić, jarać i bawić się w "szybkie zabawy"...
Ile już takich deklaracji w życiu słyszałem.  :wink:

Mnie wkurza ciągły brak czasu na przyjemności.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #2006 dnia: Czerwca 09, 2007, 23:44:50 pm »
Glowa do gory, masz jeden powod mniej do wkurzenia :D

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #2007 dnia: Czerwca 10, 2007, 00:43:13 am »
Cytat: tarniak
PSSS. Gołota zapewne dostanie dzisiaj wpierdziel...

Takiego ch**!  :D

PS: Chybaś jest kibicem Realu, więc gratuluję  :)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2008 dnia: Czerwca 10, 2007, 01:14:59 am »
A ja kiedyś myślałem, że Nisterlooy to zły zakup.

monio4

• Nintendofanboj
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 25
« Odpowiedź #2009 dnia: Czerwca 10, 2007, 01:29:38 am »
Ogromna pustka i cisza w domu a za to hałas w myślach.
Mama umarła tydzień temu w środę o 8.20 w szpitalu...
Rak płuc wykończył ją w wieku 47 lat, o połowę za wcześnie. Przynajmniej dobrze że już nie musi cierpieć bo przez ostatnie dni same oddychanie czy wymieszanie jakiegoś kleiku doprowadzało ją do skrajnego wyczerpania, zapaści.
Była dzielna do końca jak i przez całe życie. Będzie mi jej brakować, nie wiem jak sobie poradzę z myślą że już nigdy jej nie zobaczę. W sumie jakoś się trzymam, radze sobie, ale żal pozostanie aż i na mnie przyjdzie kolej.
Może to głupie mówić takie rzeczy na forum ale jest tu morał dla was. Koniecznie róbcie wszystkie badania co pół roku czy ile tam trzeba, jak nie będziecie to sam każdemu z osobna dam po pysku. Przy raku i tego typu chorobach zazwyczaj jest tak że jeżeli coś zaczyna boleć to znaczy że jest już za późno na leczenie. Jeszcze półtora roku temu myślałem że coś takiego jak rak nie może się przytrafić komuś z mojej rodziny, rzeczywistość jest inna. Nie wiadomo co komu pisane i jakie kurewstwo się nam zalęgnie w środku.

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2010 dnia: Czerwca 10, 2007, 10:33:32 am »
Rak płuc wykończył ją w wieku 47 lat, o połowę za wcześnie. Przynajmniej dobrze że już nie musi cierpieć bo przez ostatnie dni same oddychanie czy wymieszanie jakiegoś kleiku doprowadzało ją do skrajnego wyczerpania, zapaści.
Była dzielna do końca jak i przez całe życie. Będzie mi jej brakować, nie wiem jak sobie poradzę z myślą że już nigdy jej nie zobaczę. W sumie jakoś się trzymam, radze sobie, ale żal pozostanie aż i na mnie przyjdzie kolej.
Może to głupie mówić takie rzeczy na forum ale jest tu morał dla was. Koniecznie róbcie wszystkie badania co pół roku czy ile tam trzeba, jak nie będziecie to sam każdemu z osobna dam po pysku. Przy raku i tego typu chorobach zazwyczaj jest tak że jeżeli coś zaczyna boleć to znaczy że jest już za późno na leczenie. Jeszcze półtora roku temu myślałem że coś takiego jak rak nie może się przytrafić komuś z mojej rodziny, rzeczywistość jest inna. Nie wiadomo co komu pisane i jakie kurewstwo się nam zalęgnie w środku.
Ostatnio nasze forum to taki kącik zwierzeń ;] Szczerze współczucia stary, na szczęście jeszcze nie wiem jest to jest stracić kogoś z najblizszej rodziny i mam nadzieję że nieprędko się dowiem. Moi starsi palą jak smoki więc coś po tym poście mnie tknęło i chyba wyślę ich na badania, jak nie to wypad, mają szlaban.

Jeszcze raz współczucia.

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #2011 dnia: Czerwca 10, 2007, 21:52:52 pm »

Współczuję, podobną sytuację miałem 2 lata temu kiedy zmarł mi dziadek, wiele czasu z nim spędziłem, całe życie starał się dobrze odżywiać, chodził na badania i wszystkich na nie wysyłał, paradoksalnie zmarł na raka, ilość przerzutów była ogromna. Był dużo starszy od Twojej mamy, Ciebie napewno musi bardziej boleć, współczuję i nie załamuj się, Twoja mama z pewnością by tego nie chciała.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2012 dnia: Czerwca 10, 2007, 23:38:49 pm »
Monio, jesteśmy z Tobą. Nie załamuj się, choć wiem, że będzie ciężko, idź nadal przed siebie, realizuj swoje marzenia i patrz w przyszłość dbając o resztę członków rodziny.

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #2013 dnia: Czerwca 11, 2007, 20:08:53 pm »
Moje kondolencje Monio. Nich spoczywa w pokoju. Strata rodzica to chyba najgorsze co może być.

Crow

• Towarzysz
« Odpowiedź #2014 dnia: Czerwca 11, 2007, 20:11:01 pm »
pogoda jaka jest ostatnio

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #2015 dnia: Czerwca 12, 2007, 00:04:58 am »

Przezywalem cos podobnego, tyle ze z babcia. Rzeczywiscie straszna sprawa, wspolczucia :(

D3LTA_TOM.

• Pawka Morozow
  • Xbox Live: xXI TOMEK IXx
« Odpowiedź #2016 dnia: Czerwca 12, 2007, 00:12:22 am »
Ja sie tydzien temu dowiedzialem ze moja ciocia ma nowotwur.   :( 
monio4 Wspulczuje ci.

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #2017 dnia: Czerwca 14, 2007, 17:30:12 pm »
Kondolencje. Niestety sam wiem, co znaczy rak płuc, gdyz prawie 2 lata temu moja ciocia (w zasadzie stryjenka, ale to teraz nieistotne) takze zachorowala na te paskudna chorobe (objawy? Klucie w boku, z poczatku myslala, ze to watroba i zbagatelizowala sprawe). Okropna rzecz, najgorszemu wrogowi nie zyczylbym takiego konca. Wszystko dokladnie sie pokrywa z tym, co napisal wczesniej Monio...

Z bardziej trywialnych i pospolitych rzeczy denerwuje mnie to, iz w moim cudownym miescie na dobra sprawe NIE MA budynku (jakikolwiek on by nie byl - blok, kiosk, wiata czy nawet mur) ktory by nie byl popisany przez kiboli Piasta (przyp. - Piast Gliwice - taki klub pilkarski, obecnie z tego co wiem szweda sie gdzies w drugiej lidze) wypisujacych nawet na zabytkach takie zyciowe madrosci i bystre sentencje jak "Piast Gliwice 100% Official Hoolingans", "Szlachta gliwicka, śmierć żabolom" (przyp. - żabole - kibice Gornika Zabrze), "Piast Gliwice cale zycie" i inne tego typu bajdury. Zadnego szacunku dla czyjejs wlasnosci :?
Ponadto wkurza mnie, ze zerwala sie dzis linka tylnego hamulca w rowerze i jutro trza bedzie jechac z tym do serwisu.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2018 dnia: Czerwca 14, 2007, 17:37:36 pm »
U mnie takich problemow z kibolami nie ma, bo jest tylko jeden, maly zespol :)
A tej linki sam nie mozesz naprawic?

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #2019 dnia: Czerwca 14, 2007, 20:07:56 pm »
Hm, mnie kłuje w boku. To chyba niedobrze o_O

Monio - kondolencje i współczucia.

D3LTA_TOM.

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #2020 dnia: Czerwca 14, 2007, 20:13:19 pm »
Japonczyk ktory mnie uczy informatyki dzisiaj przegiol pale  :eek:

mateo

• Gość
« Odpowiedź #2021 dnia: Czerwca 14, 2007, 20:16:58 pm »
monio...wszystko będzie dobrze !
Bardzo ci współczuje  :-(
Trzymaj się !!!

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #2022 dnia: Czerwca 14, 2007, 21:06:47 pm »
Monio szczerze współczuję.
Trzymaj się dzielnie.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2023 dnia: Czerwca 14, 2007, 21:48:57 pm »
Mnie także wkurzają te "graffiti" i napisy na budynkach zrobione przez tych debili w dresach- jak głupim trzeba być? Jakże puste życie musi taka jednostka prowadzić by zajmować się takimi rzeczami? Ażeby policja takich wyłapała i bambusowymi biczami lała do nieprzytomności, może wtedy by się robactwo nauczyło czegokolwiek.

_Maniek_

• Przodownik pracy
« Odpowiedź #2024 dnia: Czerwca 14, 2007, 22:25:15 pm »
Wkurza mnie to, ze nie wiadomo gdzie, kiedy i z kim wyjade na wakacje  :? Pierwszy raz w zyciu mam taki problem. Ehh...dorastanie  :-x :P

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2025 dnia: Czerwca 14, 2007, 23:27:49 pm »
Mnie także wkurzają te "graffiti" i napisy na budynkach zrobione przez tych debili w dresach- jak głupim trzeba być? Jakże puste życie musi taka jednostka prowadzić by zajmować się takimi rzeczami? Ażeby policja takich wyłapała i bambusowymi biczami lała do nieprzytomności, może wtedy by się robactwo nauczyło czegokolwiek.
Mi grafiti sie bardzo podoba, szczegolnie wlasnie na budynkach i scianach. Za to nie moge patrzec na tagi  :evil: :evil:

Dla jasnosci:
Grafiti:

Tagi:

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #2026 dnia: Czerwca 14, 2007, 23:37:50 pm »
Najlepsze jest grafiti, z rzymianami w tle :D
a co do tagow to sie neie wypowiadam, niech lepiej napisza swoje imie, nazwisko oraz adres zamieszkania, bedzie latwo ich  wylapac ;<
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2027 dnia: Czerwca 15, 2007, 00:04:35 am »
Mi grafiti sie bardzo podoba, szczegolnie wlasnie na budynkach i scianach. Za to nie moge patrzec na tagi 

No o tym drugim właśnie mowiłem (dlatego napisałem "graffiti" w cudzysłowie)- teksty typu "Resovia pany", czy "Maltańscy wojownicy" (!!!).

A powyższe malunki są naprawdę świetne- szkoda że giną w zalewie głupich napisów.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #2028 dnia: Czerwca 15, 2007, 00:13:11 am »
Szkoda, że przez wielu tego typu malunki, które naprawdę niekiedy potrafią mocno ożywić okolicę, często stawiane są na równi z różnymi bazgrołami, tagami czy idiotycznymi napisami :/. Oba uważane są za wandalizm.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 15, 2007, 00:17:32 am wysłana przez Mr_Zombie »
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2029 dnia: Czerwca 15, 2007, 07:35:40 am »
Wrrr wkurza mnie to, ze jestem PCtowcem.  :-x
Wkurza mnie również to, że muszę patrzeć z zazdrością na użytkowników konsol. :-x
A najbardziej działa mi na nerwy to, że miałem zaplanowany milutki weekend z moją dziewczyną, a tu nagle przyjeżdża osoba, która odwraca wszystko do góry nogami.  :x

To mój pierwszy post, mam nadzieje, że ciepło przyjmiecie mnie do swojego grona. :)

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #2030 dnia: Czerwca 15, 2007, 09:29:38 am »
wkurza mnie to, że b.szym jest PCtowcem  :x...żartuję oczywiście  :smile: wkurzyło mnie to, że wstałem dzisial dość wcześnie a położyłem się jak zwykle i mam teraz przekrwione oczy :???: achhh te gry i komputry  :o

witaj b.szym :)

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #2031 dnia: Czerwca 15, 2007, 10:28:00 am »
Ostatnio wkurza mnie stały team: Prezydent + Premier za swój upór w  kwestii weta zgodnie z zasadą: nieważne, że wszystkie inne kraje nie zgadzają się na pierwiastek, ja chcę, ja dostanę albo będę be! Widać że szlachetna tradycja Liberum Veto ma swoich kontynuatorów. Szkoda tylko, że Unia się nie przestraszy, skończy się zmarginalizowaniem Polski. Ale to nieważne, wszak staliśmy twardo na polu bitwy!

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #2032 dnia: Czerwca 15, 2007, 14:16:18 pm »
wkurza mnie posucha panująca obecnie na psp...załamka normalnie  :???: może chce się ktoś wymienić na DSLite???  8)

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #2033 dnia: Czerwca 15, 2007, 15:09:11 pm »
Po dzisiejszej rowerowej eskapadzie przychodza mi natychmiast na mysl dwie rzeczy:

-wkurza mnie, jak pot z czola pozostaje na czole jak przyklejone i nie chce spasc oraz jak ow plyn dostaje sie do oczu (tip: zawsze brac ze soba chusteczki :))
-wkurza mnie, ze na 98% drog w Polsce nie ma wyznaczonych poboczy ani chodnikow, po ktorych mozna by sie poruszac rowerem bez strachu, ze nadjezdzaca ciezarowka nie zauwazy cie za wzniesieniem i nie rozjedzie cie na drobny mak (juz dzis tak mialem, na moscie Kamaz wyminal mnie ok 10 cm ode mnie, mimo ze mial lewy pas wolny i spokojnie mogl mnie ominac szerszym lukiem).

Odnosnie tagow - nawet na ekranach dzwiekochlonnych przy autostradzie niespelnieni artysci sie musza wyzyc (ba, nawet na bokach mostow (tzn wiecie, jak sie jedzie pod mostem to ta czesc, ktora widzimy jadac droga na dole, nie znam sie na fachowej terminologii), czy oni uzywaja dzwigow? :o). Jeden taki napis na wjezdzie do Katowic mnie zawsze przerabial na maslo orzechowe: "Obroncy CHonoru GKS Katowice!!!" :D Szkoda ze juz go nie ma, pewnie wladze lokalne je wyczyscily.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2034 dnia: Czerwca 15, 2007, 19:37:39 pm »
Szkoda, że przez wielu tego typu malunki, które naprawdę niekiedy potrafią mocno ożywić okolicę, często stawiane są na równi z różnymi bazgrołami, tagami czy idiotycznymi napisami :/. Oba uważane są za wandalizm.
Ale nie przez wszystkich na szczescie. U mnie w miescie jest sklep zoologiczny z wielka, pusta sciana. Jakis czas temu pojawilo sie na niej swietne, duo grafiti z napisem "Sklep zoologiczny" i roznymi karykaturalnymi rysunkami zwierzat. Jednym slowem- swietny efekt i reklama.

Piter_neo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 40
« Odpowiedź #2035 dnia: Czerwca 15, 2007, 19:45:51 pm »
Wkurzają mnie rowerzyści jezdżący po ulicy.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2036 dnia: Czerwca 15, 2007, 19:52:13 pm »
No naprawde. Az mnie cholera bierze gdy widze jakiegos lamusa na rowerze. Wyciac w pien albo zakazac pedalowania :)

[ironia mode off]

Castor Krieg

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 26
« Odpowiedź #2037 dnia: Czerwca 15, 2007, 19:56:08 pm »
Mnie nie, gdyż wiem jak to jest w Japonii:

1. Rowerzyści nie jeżdżą po ulicy
2. Nie ma ścieżek rowerowych

Rezultat: sfora rowerzystów na chodnikach próbująca mijać pieszych. Straszliwie wkurzające.

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2038 dnia: Czerwca 16, 2007, 17:41:40 pm »
Wkurza mnie to ze mam zerwane wiezadla i musze zainwestowac 6 stowek na stabilizator zeby moc wrocic do sportu :/ A mozna byloby to spozytkowac na gry :P

D3LTA_TOM.

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #2039 dnia: Czerwca 17, 2007, 01:44:13 am »
Wkurza mnie ze mi sie wakacje za miesiac zaczynaja  :-x :-x :-x