Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 812202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Devilek

• Łajka
  • Reputacja: 73
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #2200 dnia: Lipca 14, 2007, 08:43:43 am »
A mnie wkurza to że jutro jadę na wczasy. A za tydzień demko MGSa. No kurde!!!!
Hehe witaj w klubie też jutro sie wybieram na wczasy :P.
A gdzie? nie mów że koło Spychowa czyli w okolicach Mrągowa?
Troszeczke dalej, Chorwacja :P.
Yeahh, me and hate that's an odd couple

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #2201 dnia: Lipca 14, 2007, 09:55:31 am »
Ale z niego "lol", albo inny "lolek".

Ale z niego "lol" = Ale z niego głośno śmiejący się człowiek :P.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #2202 dnia: Lipca 14, 2007, 09:59:11 am »
Mnie za to mega irytuję jak widzę typa,który gada sam do siebie przez swój mega wypas zestaw głośno mówiący, przy czym gestykuluje rękami, mając je wolne. Ja rozumiem idzie ktoś z zakupami nie ma wolnej ręki, albo jedzie samochodem.A nie robią z siebie debili.

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #2203 dnia: Lipca 14, 2007, 12:06:56 pm »
OOooootak, "lol" jest również super-potworem, Papież powinien na to słowo nałożyć bulę co najmniej!

Co do ludzi z hedsetami na ulicy: ostatnio widziałem w autobusie koleszkowca który słuchał radia ze swojej Nokii za złotówkę (dwie słuchawki i głośnik w okolicach gardła na kablu), nagle ktoś do niego zadzwonił, a on telefon do ucha, bez zbędnego wyjmowania z niego słuchawek nawet... to mnie akurat rozśmieszyło :)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #2204 dnia: Lipca 14, 2007, 16:12:19 pm »
A mnie wkurza podobne jak przypadku słowa "żal" zastosowanie słowa "lol". Znajdują się często takie wybryki, które po usłyszeniu czegoś śmiesznego nie będą się nawet śmiać, tylko powiedzą "lol". To słowo nawet jest już określeniem ludzi!  Ale z niego "lol", albo inny "lolek". Powoli zwracam na to uwagę co po niektórym ludziom, którzy tak mi odpowiadają. Co to k%#wa jest ten "lol" ?! :x
Dokladnie. Jak na forum ludzie tak komentuja to juz mnie to wkurza, a jak jeszcze w prawdziwej rozmowie tak mowia to mnie cholera bierze :D

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #2205 dnia: Lipca 14, 2007, 17:34:21 pm »

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2206 dnia: Lipca 14, 2007, 17:44:55 pm »
A mnie wkurza podobne jak przypadku słowa "żal" zastosowanie słowa "lol". Znajdują się często takie wybryki, które po usłyszeniu czegoś śmiesznego nie będą się nawet śmiać, tylko powiedzą "lol". To słowo nawet jest już określeniem ludzi!  Ale z niego "lol", albo inny "lolek". Powoli zwracam na to uwagę co po niektórym ludziom, którzy tak mi odpowiadają. Co to k%#wa jest ten "lol" ?! :x
Dokladnie. Jak na forum ludzie tak komentuja to juz mnie to wkurza, a jak jeszcze w prawdziwej rozmowie tak mowia to mnie cholera bierze :D
LOL

Wkurza mnie, że ludzie wrzucaja wyrazy łacińskiego pochodzenia do wywodu, pozując na erudytę, chociaż nijak nie pasują (najczęstsze przykłady - sic, notabene, vide. Wrzucacie w tych jebanych nawiasikach to sic z wykrzyknikiem jak powaleni. Trzy lata się łaciny uczyłem i nie potrafię patrzyć jak ktoś kaleczy "matkę wszystkich języków". To samo z LOL, nie można być LOLem i wszystkimi innymi skrótami, mało kto używa IMO, IMHO, AFAIK w sposób logiczny).

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2207 dnia: Lipca 14, 2007, 19:16:51 pm »
Chyba ludzie używają sic w sensie "o kur**!".

(najczęstsze przykłady - sic, notabene, vide.
Zapomniałeś o stricte oraz noli me tangere.

Genialne jest używanie à propos - apropo. W ogóle czego ja wymagam, Polacy nie potrafią pisać używając polskich znaków, a co dopiero mają poprawnie pisać usłyszane gdzieś zwroty.

Kasej

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #2208 dnia: Lipca 14, 2007, 21:14:02 pm »
Mnie za to mega irytuję jak widzę typa,który gada sam do siebie przez swój mega wypas zestaw głośno mówiący, przy czym gestykuluje rękami, mając je wolne. Ja rozumiem idzie ktoś z zakupami nie ma wolnej ręki, albo jedzie samochodem.A nie robią z siebie debili.

Popieram w całej rozciągłości. Ponadto chcę tym postem napiętnować typa z mojej pracy, który przez 8 godzin dziennie biega ze słuchawką w uchu i dzwoni do swojej konkubiny bo jak sam tłumaczy ma jeden darmowy numer.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2209 dnia: Lipca 15, 2007, 02:19:47 am »

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #2210 dnia: Lipca 15, 2007, 20:47:03 pm »
Miłość i sraczczka przychodzą znienacka że też mnie dopadło to drugie.

Jutro i we wtorek upały a ja nie mam wolnego  :x

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2211 dnia: Lipca 15, 2007, 22:30:55 pm »
Nie wkurzaj nawet :(. Postaramsię zrobić wszystko byle nie pracować jutro outdoors. Kurwens no.

Supersonic

• Gość
« Odpowiedź #2212 dnia: Lipca 15, 2007, 22:49:44 pm »
Ja nie pracuję outdoors ale w ogóle nie chcę robić w taki dzień wolałbym posiedzieć na plecach i pograć sobie popijając zimne soczki.  :(

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2213 dnia: Lipca 15, 2007, 23:43:16 pm »
Przez kilka poprzednich stron wiele osob pisalo "Pogoda", a teraz pewnie beda pisac "Upaly" :D
I wez tu dogódź czlowiekowi :)
« Ostatnia zmiana: Lipca 15, 2007, 23:44:48 pm wysłana przez Hubi »

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2214 dnia: Lipca 16, 2007, 00:14:39 am »
A ja jutro zwalam zboże. Hail to the żniwa! xDD

Tak, wkurza mnie to

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2215 dnia: Lipca 16, 2007, 08:28:29 am »

Wiesz, gadanie ze słuchwkami w uszach jest o wiele wygodniejsze, niż trzymanie telefonu.
Raz, że masz wolne ręce (kij z tym, że aktualnie nimi machaz, ale mogą ci się w każdej chwili do czegoś przydać i nie będzesz musiał posługiwać się tylko jedną ręką); dwa - nie musisz "szpanować" telefonem; i w końcu trzy - nie wiem, jak jest w innych telefonach, ale ja w swoim Siemensie mam np. gówniany głośniczek, także jak jestem na ulicy, prawie nic przez niego nie słyszę; korzystając zaś ze słuchawek, gdzie dźwięk idzie bezpośrednio do mojego ucha bez żadnych zakłóceń, wszystko słyszę idealnie.

Wiem, że wygląda to idiotycznie (bo sam nieraz się dziwiłem, jak nagle ktoś na ulicy czy w autobusie zaczynał gadać "sam do siebie"), jednak jest to o wiele wygodniejsze niż wyjmowanie telefonu i trzymanie go przy uchu (szczególne, gdy rozmowa trwa dłużej - nie raz po 10-minutowych rozmowach bolało mnie już ucho).

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2216 dnia: Lipca 16, 2007, 16:05:28 pm »
A ja jutro zwalam zboże. Hail to the żniwa! xDD

Tak, wkurza mnie to
Wspolczucia. W taka pogode to nic sie nie chce robic, a co dopiero pracowac :D

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2217 dnia: Lipca 16, 2007, 16:13:09 pm »
Przez kilka poprzednich stron wiele osob pisalo "Pogoda", a teraz pewnie beda pisac "Upaly" :D
I wez tu dogódź czlowiekowi :)
I kur*a pracowałem w tym je*anym upale, 2 prysznice i dalej się lepię. Dobrze, że nie muszę pracować przy wykładaniu asfaltu. 36 w powietrzu, 60 z ziemi.  :shock:

Mikes

• Łajka
  • Ej.
« Odpowiedź #2218 dnia: Lipca 16, 2007, 17:05:12 pm »
Ci którzy to robią to chyba najtwardsi ludzie świeta. Rdzenny mieszkaniec Afryki swieżo stamtąd przywieziony by wymiękł :lol:

Wolę upał niż deszcz, nie jest źle, wije niezły wiaterek, 2 przyczepy8 juz zwalilismy a ja mam juz na 2 gry 8-)

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #2219 dnia: Lipca 16, 2007, 17:38:07 pm »
Wkurzają mnie te dzieci co puszczają petardy, co jest  takiego fajnego w tym ze to wybucha? Przez nich mój pies chowa sie po kątach i cały się trzesię aż żal patrzeć bo sie boi tych strzałów ;/

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2220 dnia: Lipca 16, 2007, 17:53:40 pm »
Powiedz im, że ty wkładałeś taką do nosa i podpalałeś i tak "fajnie wylatywała". Daje 100wę, że to zrobią ;]. Albo jedź po ambicji. Jeden mały napierdzielał w metalową zjeżdżalnię kamykami, więc pojechałem mu po ambicji, że na pewno nie zjedzie na brzuchu po tych kamieniach. Zjechał ;D. A ja miałem spokój do końca dnia.

Rondel

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #2221 dnia: Lipca 16, 2007, 19:51:46 pm »
Wkurza mnie to ze poparzylem sobie rece wciagajac prety na strop :[. A jeszcze bardziej wkurzal fakt posiadania przez 10 h 4 butelek wody na 8 zbrojarzy :[. W koncu ja przywiezli, tyle ze po 17.00.
* Czciciel serii Half-Life *

Gorrillaz

• Towarzysz
« Odpowiedź #2222 dnia: Lipca 16, 2007, 20:07:24 pm »
Ciągłe przekładanie premier największych hitów  :lol:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #2223 dnia: Lipca 16, 2007, 20:56:36 pm »
Wkurza mnie to ze poparzylem sobie rece wciagajac prety na strop :[. A jeszcze bardziej wkurzal fakt posiadania przez 10 h 4 butelek wody na 8 zbrojarzy :[. W koncu ja przywiezli, tyle ze po 17.00.
A znając życie, pewnie kupili najtańszą - nie dość, że pełną chemii, to o iście gównianym smaku :-x
GT: Trusio

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2224 dnia: Lipca 16, 2007, 21:10:20 pm »
Wkurzają mnie te dzieci co puszczają petardy, co jest  takiego fajnego w tym ze to wybucha? Przez nich mój pies chowa sie po kątach i cały się trzesię aż żal patrzeć bo sie boi tych strzałów ;/
Ah... Stare dobre czasy :D
Ci którzy to robią to chyba najtwardsi ludzie świeta. Rdzenny mieszkaniec Afryki swieżo stamtąd przywieziony by wymiękł :lol:

Wolę upał niż deszcz, nie jest źle, wije niezły wiaterek, 2 przyczepy8 juz zwalilismy a ja mam juz na 2 gry 8-)
Ja wole cieply, letni deszcz :)

Rondel

• Obywatel
  • **
« Odpowiedź #2225 dnia: Lipca 16, 2007, 21:37:35 pm »
A znając życie, pewnie kupili najtańszą - nie dość, że pełną chemii, to o iście gównianym smaku :-x
Bingo. 40 gr za zgrzewke. Lubie jak o nas dbaja :P.
* Czciciel serii Half-Life *

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2226 dnia: Lipca 16, 2007, 21:48:21 pm »
Wkurza mnie to ze w tym upale stalem na poczcie 30min, a tam zero klimy, prawie tam zzszedlem... Na dworzu nie dalo sie wyrobic a co dopiero tam. Podziwiam te panie ktore tam pracuja, nawet wiatraczkow nie maja...

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2227 dnia: Lipca 16, 2007, 22:07:20 pm »
Akurat pań na poczcie nigdy nie będę bronił, bo dla nich zbrodnią jest już uśmiech, a jak powiem dzień dobry to się boję o wpie**ol przez to okienko 20 x 10 cm. :-?

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2228 dnia: Lipca 16, 2007, 22:12:23 pm »
mam takie same odczucia, ale w sumie im sie nie dziwie, tez by mi odjebalo jak bym w tym zaduchu i upale codziennie siedzial.

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #2229 dnia: Lipca 16, 2007, 22:27:44 pm »
Propo poczty, to ja swojej pobliskiej placówki urzędu pocztowego poprostu nienawidze, pamiętam taką akcje kilka lat temu jak zamowilem na allegro nokie 6600, za pobraniem. Wreszcie po paru dniach dostałem karteczke (awizo, czy jak to tam sie nazywa) Ide na poczte po paczke, klade ponad 800 zł na blat, patrze a tam malutka paczuszka bardzo mocno obklejona, zaczolem ja otwierac ale nie moglem bo byla cala oklejona kilkoma warstwami taśmy, więc poszedlem do domu, otwieram a tam KREM!!!! Dzwonilem do kolesia z allegro, szczułem go policja i konsekwencjami, a on biedaczek mowi ze wyslal telefon, po dlugiej rozmowie i opisaniu pudelka powiedzial ze to bylo duze pudleko, ide na poczte a tam sie okazalo ze pomyliły paczki!!! Głupie baby wydały mi złą paczke i przez kilka godzin miałem podwyżone ciśnienie ze 800 zl poszlo się je***

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2230 dnia: Lipca 16, 2007, 22:41:03 pm »
mam takie same odczucia, ale w sumie im sie nie dziwie, tez by mi odjebalo jak bym w tym zaduchu i upale codziennie siedzial.
W zimie też tak robią. Zresztą ja bym się chętnie z taką zamienił, na kolanach wróciłaby na Pocztę jakby miała napierdzielać na polu w taką pogodę.

Colt - kwintesencja tego jak na poczcie dbają o klienta. Idę tam tylko kiedy jest awizo, przelewy puszczam z domu, raty itp idą z rachunku. I nie muszę się użerać z tymi babami. Najgorzej jest kiedy chcę coś wysłąć i nie znam, 48375893467598346987 druczków i ładnie pytam czy pani by mi pomogła, to mi piz** mówi, że wszystkie są opisane tylko trzeba uważnie czytać...gdyby to był facet to bym mu naklął.

Sora

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #2231 dnia: Lipca 16, 2007, 22:58:28 pm »
Apropo takich sytuacji, to mamy apteke ktora refunduje leki na recepte lekarza i tak lek ktory kosztowal w innych aptekach 14-18zl tam kosztuje 1zl a ze matka potrzebuje 2 x to jest niemal 40zl w suchym, to ja zapier!#!%@ autobusami cisne sie 30 min do tej apteki, wchodze pokazuje ksiazeczka, a ona do mnie ze pieczatka jest nie wyrazna i nie moze mi wydac refundowanego, i ze mam isc do lekarza zeby jeszcze raz wypisal, albo kupic za 24zl bez refundacji. Myslalem ze ja tam zaj@#!% prawie mnie stamtad wyprowadzic musieli, bluzgi lecialy, ale nawet po mordzie widac bylo ze taka dziwka z niej. Specjalnie jej na przekor pojechalem jeszcze raz do lekarza i przynioslem prawidolwe i specjlanie czekalem az ona mnie bedzie obslugiwac.

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2232 dnia: Lipca 17, 2007, 10:51:57 am »
W najbliższych dniach decyzja o wyborach

Czy ktoś się jeszcze łudzi? Zapewne po raz kolejny dowiemy się, że wprawdzie jest ciężko, jednak ten mega-cudowny rząd to najlepsze, co spotkało Polskę od nastu lat i pomimo wielu przeciwności losu, rząd jest w stanie to wszystko przetrwać... by służyć Polsce.

Premier już w sprawie z Rydzykiem pokazał, że nie ma jaj na jakieś poważniejsze kroki; a skoro nie potrafił nawet wymusić na Rydzyku przeprosin (tylko uznał wypowiedź Rydzyka, że przecież on "zawsze szanował prezydenta i jego żonę" za przeprosiny, bo jakiś wyraz skruchy to był), to wątpię, by był w stanie podjąć decyzję o ewentualnej utracie władzy (jak na razie to PO ma wyższe wyniki w sondażach; dodatkowo ludzie, mając w pamięci abstrakcje, które mają obecnie miejsce, pewnie chętniej pójdą na wybory).
« Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2007, 10:54:41 am wysłana przez Mr_Zombie »

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2233 dnia: Lipca 17, 2007, 13:24:42 pm »
Co do poczty- ja nie mam takich odczuc. Czesto wysylam gry i mozna powiedziec, ze juz "znam" ekspedientke (dodatkowo to kolezanka mojego wujka). Mozna z nia normalnie pogadac, czasem gdy stoje z awizo to w miedzyczasie znajdzie mi ta paczke i da bez kolejki, gdy trzeba to pomoze. Ma sie znajomosci :D

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #2234 dnia: Lipca 17, 2007, 15:37:47 pm »
U mnie na poczcie jest taka babka po 30 i trzeba przyznac, ze jest spoko :P, ale interersuje mnie ile ona jeszcze tak pociagnie ;P

A wkurza mnie upal, bylem na basenie i nic nie pomoglo ;P
« Ostatnia zmiana: Lipca 17, 2007, 15:40:01 pm wysłana przez Dark Templar »
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

cappo

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 17
« Odpowiedź #2235 dnia: Lipca 17, 2007, 16:39:00 pm »
ja dzisiaj od 11 grałem w siatkę na plaży...a wróciłem o 16 xD i zdenerwowało mnie to, że w ostatnim meczu w tie break'u złapał mnie skurcz  :? zachciało się wczoraj w upał grać w siatę...a wieczorem w nogę  8-)...

oscyp

• Gość
« Odpowiedź #2236 dnia: Lipca 18, 2007, 20:11:36 pm »
wkur**a mnie do białego to, że złamałem sobie rękę na desce, a jutro wyjeżdżam na 3 tygodnie, gips będzie na pewno miłym kur** dodatkiem. oczywiście lekarze strajkują więc musiałem jechać do prywatnego i wyje**ć na całą tą imprezę z gipsem wizytą i rentgenem 400 zł :-x a żeby napisać tego posta jedną ręką straciłem kur** 5 minut, bo trzeba używać polskich znaków, mogę teraz uprawiać akrobatykę kciukiem i małym palcem. Lekarz na pocieszenie powiedział że miał parę przypadków przy tym złamaniu w ktorych gips trzymano 6 miesięcy... POL kur** ROKU! ja jebię...

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2237 dnia: Lipca 18, 2007, 20:14:32 pm »
bo trzeba używać polskich znaków
Dlaczego?

Wspolczuje. Niefajnie bedzie wygladac Twoja opalenizna

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2238 dnia: Lipca 18, 2007, 20:19:46 pm »
Dlaczego?

Genialne pytanie, naprawdę... Nie używajmy polskich znaków, kropek i przecinków, zresztą "rz" też zbędne, można je zastąpić "ż", to znaczy "z" (obowiązkowo bez polskich znaków). Spacje również bezsensowne.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2239 dnia: Lipca 18, 2007, 20:22:40 pm »
Dlaczego?

Genialne pytanie, naprawdę... Nie używajmy polskich znaków, kropek i przecinków, zresztą "rz" też zbędne, można je zastąpić "ż", to znaczy "z" (obowiązkowo bez polskich znaków). Spacje również bezsensowne.
Z polowa ludzi na forum (jak nie wiecej) nie uzywa polskich znakow i nikt sie nie czepia. Pozatym, jak ktoś ma złamaną ręke to tym bardziej nie musi.