Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 828204 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

crasch

• He?
  • Bohater wojny GOjczyźnianej
  • Reputacja: 0
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #2360 dnia: Lipca 23, 2007, 17:26:19 pm »
Zaraz wpadnie Crash, rzuci "Astalavista skurwysino" i całą dyskusję szlag trafi.
Wkurza mnie to że zaraz wpadnie.

Po pierwsze źle cytujesz mój nick, polecam udać sie do specjalisty-okulisty który pomoże Ci w doborze odpowiednich okularów jeżeli ich jeszcze nie masz (?) po czym będziesz w stanie zauważyć 'c' które zawsze Ci gdzieś wcina :).

Przykro mi Mejs - ale niestety masz racje, zakończe to :(. Przykro mi naprawde, wiem, ze powinnem zostawić to i nie reagować na (juz niedlugo) 10cio stronny off-topic bo w końcu jest on bardzo ciekawą kłótnią... Ciekawe jak wyglądało by to forum gdybyś to ty był moderatorem i to jedynym? Aż strach sobie pomyśleć.
Widze, że nie masz bladego pojęcia po co sa forach są tacy ludzie jak moderatorzy.

By nie było offtopu: właśnie tacy ludzie mnie denerwują, narzekają na tych którzy trzymają pożądek nie wiedząc co by było gdyby tego pożądku nie utrzymywali, idealnym przykładem takie człowieka jest właśnei Mejs :).

Co do tego offtopu, to widze, że i tak dyskusja została zakończona i tylko dla tego nie zamkne topicu, lecz jezeli jeszcze cos ktos dalej będzie offtopował w tym temacie jego post usune.
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2007, 17:28:15 pm wysłana przez crasch »

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #2361 dnia: Lipca 23, 2007, 17:44:11 pm »
Wkurzyło mnie to że zamowilem w ultimie NBA 2K7 w czwartek rano a dziś dostaje maila ze oczekują dostawy towaru w środe  :-?

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2362 dnia: Lipca 23, 2007, 17:55:09 pm »
Edit: Jedynymi osobami z którymi mógł bym tu dyskutować to napewno _Music, Mejs.
Normalna dyskusja na normalnym poziomie.

Sorki, ale w 90% popieram to co napisał Tarniak- teraz się wyłączyłem z dyskusji bo latałem po całym mieście po przychodniach.
Piszesz ogólnikowo Derek, ja po kilku stronach pisania wciąż nie wiem jakie to wartości reprezentują sobą skini (pomijam "Moje życie, moja walka moja śmierć", bo brzmi to jak cytat z Dragon Balla), co utwierdza mnie w moim oryginalnym przekonaniu.

Update:

Ok, cofam pytanie o wartości. Lubujesz Hitlera? Nie dziw się że ktoś ci przypierniczy czasem od tyłu.

OnTopic:
Co wkurza? Nawet nie wkurza ale wnerwia i dołuje fakt, że ok. 4 godzin latałem po całym mieście by zdobyć zaświadczenie od lekarza medycyny pracy, którego potrzebowałem na rekrutację na dalsze studia. Może niektórzy pamiętają "12 prac Asterixa", kiedy główny bohater musiał zmagać się z urzędnikami w rzymie- no to ja miałem coś takiego.
Okazało się wogóle że nie jestem zarejestrowany u siebie w mieście, bo raz byłem na badaniach w rzeszowie, tak więc zostałem wykreślony i musiałem ponownie się rejestrować. Po tych mękach okazało się że lekarze mogący mi wypisać takie zaświadczenie są na urlopie do połowy sierpnia! We wszystkich szpitalach i przychodniach! Makabra.
Konie końców poszedłem do prywatnego lekarza, który wypisał i podbił stosowne zaświadczenie, co zajęło ok. 4 minut i portfel stał się lżejszy. 
Nie odważe się chorować w tym poj***nym kraju by iść do szpita
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2007, 18:06:20 pm wysłana przez _Music »

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
« Odpowiedź #2363 dnia: Lipca 23, 2007, 18:03:36 pm »
A ja jako moderator, który jest dłużej na tym forum pozwalam na kontynuowanie dyskusji. Tylko, żeby nie było bluzgów. Crasch - daj mi teraz ostrzeżenie  :shock:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2364 dnia: Lipca 23, 2007, 18:08:00 pm »
No w sumie tez pozwalam- 2 do jednego. 
Chyba że zaraz jakiś admin wkroczy :]

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2365 dnia: Lipca 23, 2007, 18:26:00 pm »
Update:

Ok, cofam pytanie o wartości. Lubujesz Hitlera? Nie dziw się że ktoś ci przypierniczy czasem od tyłu.
Miał farta, że go w Krakowie jakiś podopieczny antify nie "puknął od tyłu".

A oto zdjęcie z manifestacji Narodowego Odrodzenia Polski. Kto nie zna, niech sobie na you tube poszuka. Popatrzcie na te słodkie maniury (cholera, a myślałem, że grube i brzydkie skinówy to tylko w Bielsku-Białej :D:D). I na ten wybitnie inteligentny wyraz twarzy. Chłopak wygląda jakby właśnie skończył czytać "O Obrotach sfer niebieskich".

I właśnie to mnie wkurza. NOP działa legalnie i, co najgorsze, ma poparcie młotów.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2366 dnia: Lipca 23, 2007, 18:53:56 pm »
Update:

A oto zdjęcie z manifestacji Narodowego Odrodzenia Polski. Kto nie zna, niech sobie na you tube poszuka. Popatrzcie na te słodkie maniury (cholera, a myślałem, że grube i brzydkie skinówy to tylko w Bielsku-Białej :D:D). I na ten wybitnie inteligentny wyraz twarzy. Chłopak wygląda jakby właśnie skończył czytać "O Obrotach sfer niebieskich".

I właśnie to mnie wkurza. NOP działa legalnie i, co najgorsze, ma poparcie młotów.

Nie zdziw się jak ja Cię nie puknę kiedyś od frontu.  :lol:

Ah.. To jest przykład subkultury  :lol:

A tu twoje urocze maniursko :)

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2367 dnia: Lipca 23, 2007, 18:56:15 pm »
Widać, że nie czytasz moich postów. Nie jestem punkiem i nie podniecają mnie punkówy. Nie lubię kobiet, które utożsamiają się z jakąś subkulturą.

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #2368 dnia: Lipca 23, 2007, 19:02:44 pm »
Heidfeld oskarżył Kubice, że to przez jego błąd wypadli z toru na początku wyścigu   :evil:

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2369 dnia: Lipca 23, 2007, 19:08:46 pm »
Widać, że nie czytasz moich postów. Nie jestem punkiem i nie podniecają mnie punkówy. Nie lubię kobiet, które utożsamiają się z jakąś subkulturą.

Tak się składa że też nie lubię jeśli kobieta utożsamia się z jakąś subkulturą.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2370 dnia: Lipca 23, 2007, 19:10:18 pm »
Co nie zmienia faktu, iż potwierdziłeś po raz kolejny, że nie czytasz moich postów. :???:

crasch

• He?
« Odpowiedź #2371 dnia: Lipca 23, 2007, 19:11:06 pm »
A ja jako moderator, który jest dłużej na tym forum pozwalam na kontynuowanie dyskusji. Tylko, żeby nie było bluzgów. Crasch - daj mi teraz ostrzeżenie  :shock:

Co racja to racja - ostrzeżeń dawać sie nie powinno, co tam 10stronicowy offtop, w końcu trudno założyć oddzielny temat i tam kontynuować dyskusje, lepiej zawalić jakiś istniejacy postami nie majacymi prawie nic wspolnego z jego treścią, Casper... Moderator... btw. odwiedź dział forum tylko dla administracji, pewnie dawno tam nie zaglądałeś, ciekawe rzeczy sie pojawiły.

_Music - ...

Pozdro :)

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2372 dnia: Lipca 23, 2007, 19:19:41 pm »
Update:

Szczerze mówiąc jakbym zobaczył przed sobą takich oprychów, to żałuję czasem że nie mam broni (i się cieszę jednocześnie, bo bym powystrzelał jak kaczki). 

Derek, wnioskuję że chciałbyś mi nastukać jakbym miał na sobie koszulkę Black Sabbath i marynarkę z łańcuchami np?
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2007, 19:21:12 pm wysłana przez _Music »

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
« Odpowiedź #2373 dnia: Lipca 23, 2007, 20:41:40 pm »
Właśnie, _Music zadał dobre pytanie. Wyobraź sobie że siedzisz sobie na ławcę i idę koło Ciebie, mam długie włosy i koszulkę, powiedzmy, Guns and Roses. Zaczepił byś mnie? A jakbyś był z kumplami, też skinami, to czy zostałbym zaatakowany?

A jaki masz stosunek do czarnoskórych, lub do Żydów? Wiem że napisałeś że na więcej nie odpowiesz pytań ale jednak jest to ciekawa sprawa i chciałbym abyś powiedział co sądzisz na ten temat i inni przeczytali.
« Ostatnia zmiana: Lipca 23, 2007, 21:19:50 pm wysłana przez Mejs »

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #2374 dnia: Lipca 23, 2007, 21:51:44 pm »
Skończcie już pieprzyć.Zaczyna mnie ta cała gadka już wkurzać, ile można pisać jedno i to samo  :???:

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2375 dnia: Lipca 23, 2007, 21:54:07 pm »
Sorry, ale nikt Ci nie każe czytać :-?

Wkurza mnie, że nie mogę znaleźć porządnego meczu w GoWa. :/

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #2376 dnia: Lipca 23, 2007, 22:12:58 pm »
Czy jakiś mod nie mógłby po prostu wyciąć wszystkie posty dotyczące dyskusji nt. poglądów Derek'a i wrzucić do jakiegoś osobnego tematu? Bo ta dyskusja się chyba jeszcze nie skończyła...

Wkurza mnie, że jestem cholernie leniwy, kolejne dni wakacji mi mijają, książka od Javy jest nudna i cholernie ciężko się ją czyta, nie chce mi się rysować i ogólnie dupa.
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2377 dnia: Lipca 23, 2007, 22:35:22 pm »
Jeśli Derek postanowił już się nie udzielać na ten temat, to wydzielenie offtopa wydaje się zbędne.

Update:
Ok, niech ktoś mi wyjaśni jaki sens brać ludzi do wojska przez pobór? Odwiedziłem dziś wku i oświadczyli że przybili złą pieczątkę- już w sierpniu mam się zgłosić- no zajebiście, faktycznie biorą starsze roczniki (85). Skończę jeszcze jedne studia (za które zapłaci państwo), będę miał odroczenie i co wtedy? Ano jak można zostać w kraju gdzie w każdej chwili można dostać trzecie już wezwanie? Państwo nic na tym nie zyska, a ja sam mogę zajebiście dużo stracić. Zaczynam szukać szkół językowych w Australi powoli.
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 01:41:55 am wysłana przez _Music »

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
« Odpowiedź #2378 dnia: Lipca 24, 2007, 01:57:13 am »
Co racja to racja - ostrzeżeń dawać sie nie powinno, co tam 10stronicowy offtop, w końcu trudno założyć oddzielny temat i tam kontynuować dyskusje, lepiej zawalić jakiś istniejacy postami nie majacymi prawie nic wspolnego z jego treścią, Casper... Moderator... btw. odwiedź dział forum tylko dla administracji, pewnie dawno tam nie zaglądałeś, ciekawe rzeczy sie pojawiły.
Tak, na pewno lepszym rozwiązaniem dla forum jest pisanie w tym temacie postów pokroju: "Wkurza mnie pogoda", albo "Wkurza mnie to, że rano idę do pracy". Naprawdę, bardzo rozwija to wszelkie dyskusje i nie nie pozwala się nudzić. Jeśli przeszkadza Ci to, że ktoś w temacie "Co was wkurza?" prowadzi konstruktywną dyskusję, to zmień nazwę tematu na "Hej, chłopaki i dziewczęta, subkultury są faaaajne, nie?", a nie odgrażaj się, że za chwilę zamkniesz temat. Uwierz, że jeżeli naprawdę zamknąłbyś ten temat, zrobiłbym wszystko byś już jutro nie był moderatorem tego forum.
Aha, i daruj sobie teksty o moim "chamskim i bezczelnym zachowaniu", które piszesz na forum dla moderatorów. Gdyby to ode mnie zależało, nie byłbyś tu moderatorem. Tak, wiem. Jestem chamski. Jestem bezczelny. A Ty, zadowolony?
PS. Idąc Twoim tropem, i wzorując się na Twoim poście skierowanym w strone Mejsa, powiem jeszcze: naucz sie w końcu odmieniać moją ksywę. Nie pisze się "Caspera", tylko "Caspra". Tak, jestem złośliwy aż do bólu. Ale to przeważnie w stosunku do osób których nie lubię. Dasz wiarę?

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2379 dnia: Lipca 24, 2007, 02:27:13 am »
CrasCh napewno zaraz napiszę coś w stylu: "Casper..... :lol:"
A Casper ma rację, już raz zbeształeś Setezera, za to że prowadził konstruktywną dyskusję w temacie Avatarki, i on przytoczył podobny przykład co Casper, czy lepsza jest nagła, długa, konstruktywna dyskusja czy Mikes lub Mejs pytający się czy Avatarek jest trendy. Tak całkiem poważnie spójrz obiektywnie na to co się tutaj dzieje, porządna dyskusje, nie w tym temacie co trzeba, co z tego? Podziel temat i stwórz nowy! Nawet ja to umiem.

« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 02:29:27 am wysłana przez Mejs »

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #2380 dnia: Lipca 24, 2007, 04:15:14 am »
Ok, niech ktoś mi wyjaśni jaki sens brać ludzi do wojska przez pobór? Odwiedziłem dziś wku i oświadczyli że przybili złą pieczątkę- już w sierpniu mam się zgłosić- no zajebiście, faktycznie biorą starsze roczniki (85). Skończę jeszcze jedne studia (za które zapłaci państwo), będę miał odroczenie i co wtedy? Ano jak można zostać w kraju gdzie w każdej chwili można dostać trzecie już wezwanie? Państwo nic na tym nie zyska, a ja sam mogę zajebiście dużo stracić. Zaczynam szukać szkół językowych w Australi powoli.

Też tego nie rozumiem, wojsko powinno być jak najbardziej wojskowe bo obowiązek wojskowy to coś strasznie glupiego a ten rok czy ileś tam miesięcy może nie jest jakimś strasznie długim czasme ale troche żal młodości ;) Ja też bede chciał studiować gdzieś za granicą ale jeszcze nie wiem jak to sie potoczy ;)

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
« Odpowiedź #2381 dnia: Lipca 24, 2007, 13:02:46 pm »
Może, gdyby stworzyli tylko wojsko zawodowe, za mało ludzi by się zgłosiło.
Więc trzeba ścigać i brać na siłę.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #2382 dnia: Lipca 24, 2007, 13:25:55 pm »
Lepiej mieć 100 wyszkolonych żołnierzy na których mozna polegać, niż 200 z poboru którzy i tak nic nie zrobią. 

crasch

• He?
« Odpowiedź #2383 dnia: Lipca 24, 2007, 17:12:44 pm »
Tak, na pewno lepszym rozwiązaniem dla forum jest pisanie w tym temacie postów pokroju: "Wkurza mnie pogoda", albo "Wkurza mnie to, że rano idę do pracy". Naprawdę, bardzo rozwija to wszelkie dyskusje i nie nie pozwala się nudzić.

Tak jest lepszym rozwiązaniem, jeżeli temat ten jest właśnie do tego przeznaczony.

Jeśli przeszkadza Ci to, że ktoś w temacie "Co was wkurza?" prowadzi konstruktywną dyskusję, to zmień nazwę tematu na "Hej, chłopaki i dziewczęta, subkultury są faaaajne, nie?", a nie odgrażaj się, że za chwilę zamkniesz temat. Uwierz, że jeżeli naprawdę zamknąłbyś ten temat, zrobiłbym wszystko byś już jutro nie był moderatorem tego forum.

Wiesz gdzie możesz wsadzić sobie te groźby... Akurat Ty tu władzy nie masz żadnej, jesteś moderatorem jak ja. Jeżeli Ci sie uda namówić VZ na wyrzucenie mnie to respekt. Btw. jezeli myślisz, że gdy to zrobisz rozpłacze sie z żalu to sie mylisz.

Aha, i daruj sobie teksty o moim "chamskim i bezczelnym zachowaniu", które piszesz na forum dla moderatorów. Gdyby to ode mnie zależało, nie byłbyś tu moderatorem. Tak, wiem. Jestem chamski. Jestem bezczelny. A Ty, zadowolony?

Nic nie będe sobie darował, pisze co myśle i jaka jest prawda, nie widze w tym nic fałszywego czego nie należałoby napisać.

PS. Idąc Twoim tropem, i wzorując się na Twoim poście skierowanym w strone Mejsa, powiem jeszcze: naucz sie w końcu odmieniać moją ksywę. Nie pisze się "Caspera", tylko "Caspra". Tak, jestem złośliwy aż do bólu. Ale to przeważnie w stosunku do osób których nie lubię. Dasz wiarę?

Ok Casperku :). Nie lubisz mnie? :( Oh ah eh... szkoda.. smutno mi... btw. z wzajemnością :)

Coś jeszcze? Zapewne tak :)...

Mejs - widze, że b.lubisz caspRA :), podlizuj sie dalej... :-)
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 17:14:36 pm wysłana przez crasch »

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
« Odpowiedź #2384 dnia: Lipca 24, 2007, 17:25:51 pm »
Nie będę dalej z Tobą dyskutował, bo nie widzę w tym sensu. Mejs się podlizuje? Gdyby pochwalił Ciebie z pewnością zostałbyś jego kumplem i napisał mu coś w stylu: "Mejs, :****". Tak bardzo Cię boli to, że ktos przyznaje rację mnie, a nie Tobie? Dobra rada - zacznij się do tego przyzywczajać. A to, że nie darzysz mnie sympatią, to akurat mnie cieszy, bo wiesz... mi się bardzo podoba gdy tacy jak Ty mnie nie lubią.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2385 dnia: Lipca 24, 2007, 17:28:15 pm »
Tak jest lepszym rozwiązaniem, jeżeli temat ten jest właśnie do tego przeznaczony.
Bezsensowna logika. Czyli co, temat powinien wyglądać tak:

- Wkurza mnie pogoda
- Wkurza mnie pies
- Wkurza mnie Twoja stara

ale czy w tym jest coś sensownego? Pomijam tu sympatię/antypatię do Caspra, ale ma chłop rację. Osobiście wolę dyskusję "nie na temat", acz konstruktywną (do czasu...) niźli setny link do 3 nowych screenów z gry aaa, gdzie autor posta, nawet nie raczy przetłumaczyć (bądź przytoczyć nagłówka)...

crasch

• He?
« Odpowiedź #2386 dnia: Lipca 24, 2007, 17:52:08 pm »
Tak bardzo Cię boli to, że ktos przyznaje rację mnie, a nie Tobie? Dobra rada - zacznij się do tego przyzywczajać.

Rozwiń to, co masz na myśli? Nie owijaj w bawełne... Chyba za bardzo sobie pochlebiasz...

A to, że nie darzysz mnie sympatią, to akurat mnie cieszy, bo wiesz... mi się bardzo podoba gdy tacy jak Ty mnie nie lubią.

Suuuper, to teraz napisz jaki ja jestem? Po czym mnie oceniasz po paru postach w tym temacie? Ah.. no brawo..

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #2387 dnia: Lipca 24, 2007, 17:59:03 pm »
Wkurza mnie to, że moderatorzy nie potrafią zachować się jak... moderatorzy i chcąc zakończyć jeden offtop zaczęli robić kolejny - kłótnia między sobą...
O ile mi wiadomo, każde współczesne forum wyposażone jest w Prywatne Wiadomości i tam możecie sobie podyskutować >_>
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

makiaveli666

• Obywatel
  • **
  • ChWDM ;)
« Odpowiedź #2388 dnia: Lipca 24, 2007, 18:32:06 pm »
ostrzeżenie za taki "offtop" są moim zdaniem bez sensu.można przecież wrzucić te posty do tematu o rasizmie-jest taki. dyskusja rozwinęła się od " co was wkurza",to dobrze.niech toczy się dalej gdzie indziej.ciekawa wymiana zdań i poglądów jest według mnie jak najbardziej wskazana na forum.po to są te fora.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2389 dnia: Lipca 24, 2007, 18:33:33 pm »
Rozwiń to, co masz na myśli? Nie owijaj w bawełne... Chyba za bardzo sobie pochlebiasz...
Co tutaj rozwijać? Po prostu w życiu nie zawsze będzie Ci przyznawana racja, czasem się możesz mylić lub robić coś co się innym nie podoba. Raczej nie chodziło o "Caspra dobrą radę, który wszystko wie najlepiej".

Suuuper, to teraz napisz jaki ja jestem? Po czym mnie oceniasz po paru postach w tym temacie? Ah.. no brawo..
Otóż jesteś osobą, która ceni użytkowników piszących "Nie gram w nic :)" i starasz się ich chyba czasem naśladować(?). Do tego kończysz dyskusje, a jak mi wiadomo to jest forum dyskusyjne. Dyskutowanie nie na temat w temacie, w którym nie da się dyskutować na temat, jest lepsze niż brak dyskusji, ale na temat. Pod każdym względem. Oczywiście można podjąć próby dyskusji na temat podłoża psychologicznego frustracji, ale cienko to widzę na tym forum.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2390 dnia: Lipca 24, 2007, 19:35:41 pm »
Wkurza mnie to, że moderatorzy nie potrafią zachować się jak... moderatorzy i chcąc zakończyć jeden offtop zaczęli robić kolejny - kłótnia między sobą...
O ile mi wiadomo, każde współczesne forum wyposażone jest w Prywatne Wiadomości i tam możecie sobie podyskutować >_>

Zgadzam się, jesteście moderatorami a robicie wioskę całemu portalowi jeszcze nie spotkałem się na żadnym forum aby top modzi mieli między sobą jakiś sprzeczki i toczyli je w temacie robiąc do tego ot.

makiaveli666

• Obywatel
  • **
  • ChWDM ;)
« Odpowiedź #2391 dnia: Lipca 24, 2007, 19:59:02 pm »
o robieniu wiochy to ty sie nie wypowiadaj. moderatorzy też ludzie to się kłócą.że na jakiś faszystowskich(narodowościowych,ultraprawicowych,wiadomo...) forach sie nie kłócą to nie znaczy ,że tu tak ma być.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #2392 dnia: Lipca 24, 2007, 20:58:39 pm »
Forumowicze, którzy są bucami. A właściwie, to forumowicz.
Fryty tyty dotknij pyty

crasch

• He?
« Odpowiedź #2393 dnia: Lipca 24, 2007, 21:15:25 pm »

Masz racje, tylko nie ja rozpocząłem kłótnie z Casprem.

ostrzeżenie za taki "offtop" są moim zdaniem bez sensu.można przecież wrzucić te posty do tematu o rasizmie-jest taki. dyskusja rozwinęła się od " co was wkurza",to dobrze.niech toczy się dalej gdzie indziej.ciekawa wymiana zdań i poglądów jest według mnie jak najbardziej wskazana na forum.po to są te fora.

Żadnego ostrzeżenia za ten offtop nie dałem, jeżeli chodzi o mnie :).

Co tutaj rozwijać? Po prostu w życiu nie zawsze będzie Ci przyznawana racja, czasem się możesz mylić lub robić coś co się innym nie podoba. Raczej nie chodziło o "Caspra dobrą radę, który wszystko wie najlepiej".

Otóż jesteś osobą, która ceni użytkowników piszących "Nie gram w nic :)" i starasz się ich chyba czasem naśladować(?). Do tego kończysz dyskusje, a jak mi wiadomo to jest forum dyskusyjne. Dyskutowanie nie na temat w temacie, w którym nie da się dyskutować na temat, jest lepsze niż brak dyskusji, ale na temat. Pod każdym względem. Oczywiście można podjąć próby dyskusji na temat podłoża psychologicznego frustracji, ale cienko to widzę na tym forum.

Chociaż piszesz od rzeczy..

Zgadzam się, jesteście moderatorami a robicie wioskę całemu portalowi jeszcze nie spotkałem się na żadnym forum aby top modzi mieli między sobą jakiś sprzeczki i toczyli je w temacie robiąc do tego ot.

I kto to pisze :-))).

Forumowicze, którzy są bucami. A właściwie, to forumowicz.

Hm, mam nadzieje, że nie chodzi o mnie? :-D Ano, bo bedziesz już trzecią osobą która mnie nie lubi na tym forum ;-). Odrazu za casprem i mejsem.

Ok, ja kończe te kłótnie z casprem, bezsensowną kłótnie, bez przyczyny i bez sensu, bo kolega przyczepił sie do mnie po tym jak kazałem zaprzestać dalszego offtopicowania i poprowadzic dyskusje w oddzielnym temacie, tak naprawde to sam nie wiem o co on ma do mnie pretensje i o co ta dyskusja...

Co do offtopów, to niech bedzie - jezeli dyskusja bedzie ciekawa a bedzie sie toczyla w nie przeznaczonym do tego topicu bede przymykał oko.. Po prostu na innych forach gdzie administrowałem byly inne zasady i takie cos by nie mialo miejsca 8).

Co do tematu, wkurza mnie brak paliwa w motocyklu i przymus jutro wsiąść w puszke i udać sie na stacje z kanistrem :-).

pozdro

Korzeń

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #2394 dnia: Lipca 24, 2007, 22:01:16 pm »
Co do offtopów, to niech bedzie - jezeli dyskusja bedzie ciekawa a bedzie sie toczyla w nie przeznaczonym do tego topicu bede przymykał oko.. Po prostu na innych forach gdzie administrowałem byly inne zasady i takie cos by nie mialo miejsca .

Wkurza mnie crasch, który zachowuje się jak jedyny, wielki strażnik tego forum.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2395 dnia: Lipca 24, 2007, 22:43:53 pm »
I kto to pisze Smile)).

Mylisz się z deczka kolego, chyba nie rozumiesz co napisałem. Co do mnie nie robie forum wioski tylko kontynuowałem atak tarniaka na post "co mnie wkurza". Jakimś trafem wywiązała się dyskusja na temat mojej przynależności do subkultury i tyle. Zresztą przeczytaj sobie może to z jakimś fartem zrozumiesz.

Wkurza mnie jedynie to że za każdym razem co bym nie napisał czy to o tym ze lubię schabowe to i tak Tarniak wyszuka się tam neonazizmu i to jest już żenujące. Sam osobiście nie poruszam tu tego tematu i zostawiam go dla siebie, nie moja wina że ktoś się przyczepi. Ja rozumiem że większość użytkowników to super alternatywna młodzież i dlatego te docinki.

Mejs

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #2396 dnia: Lipca 24, 2007, 22:45:44 pm »
Kurde crasch nie jest tak że ja Ciebie nie lubię, po prostu wiedziałem że tu przyjdziesz i zrobisz młyn, i sobie z tego zażartowałem.

Ale z tym podlizywaniem się Casprowi to pojechałeś już całkowicie, och Casper, mój ti ti moderatorze, przyznałem mu rację i już, nie mam zupełnie po co Mu się podlizywać, brakuje Ci tego że nie przyznał Tobie nikt racji? Boli Cię to?

A Setezer napisał całkiem sensownie, to że żeby go w pełni zrozumieć prawdopodobnie kosztowałoby Ciebie dwa razy (Nie wiem, ja tyle potrzebowałem) przeczytanie tego co napisał co nie znaczy że to nie ma sensu.

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #2397 dnia: Lipca 24, 2007, 22:55:31 pm »
Wkurza mnie to że jest zła pogoda :D, ale dlatego że nie mogłem rozłożyć namiotu i wpakować tam konsoli ,tv itp.... mam nadziej że jutro będzie lepiej :P

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #2398 dnia: Lipca 24, 2007, 22:55:49 pm »
I kto to pisze Smile)).
lubię schabowe
:twisted: no ba :lol:. W bardzo prosty sposób do tego dojdę. Świnka -> gospodarstwo -> gospodarz -> klasa robotnicza -> lewica -> oi -> wcinasz schabowego -> nie jesteś vege -> jesteś przeciwko hardkorowi ->  scena hc jest lewicowa -> jesteś neonazi :lol:.

Ach ta moda na skinów. :lol: :lol: :lol:. Ja nie jestem alternatywna młodzież, ja robię revival sceny youth crew na świecie, bo Cappo złamał krawędź wypijając lampkę wina i muszę teraz naprawiać jego błędy, budując nowy autorytet na scenie youth crew :lol: :lol:.

Wkurza mnie, to, że skończyliśmy ten temat, a Derek musiał wrzucić trzy grosze, mimo tego, że wciąż nie pokazał swoich poglądów. Jakbyś był true, to byś je manifestował kiedy trzeba, a nie potajemnie się na gg ustawiał, żeby poopowiadać jak to Szczerbiec jest "ostatnim bastionem zdrowego rozsądku" i jak to Konkwista przekazuje wartości patriotyczne.  :lol:

Nie ma mody? Może w Twojej niewielkiej mieścinie skąd pochodzą Hepi-smęty, a gigów praktycznie nie ma.
« Ostatnia zmiana: Lipca 24, 2007, 23:13:11 pm wysłana przez tarniak »

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
« Odpowiedź #2399 dnia: Lipca 24, 2007, 23:07:13 pm »
Dobra tak na zakończenie bo to muszę sprostować, nie ma mody na skinów a nawet to już wszystko wymarło. Teraz jest moda na "Techno-mułów" i "skejtów".