"]Ja sie mało wkurzam jedynie jak ktoś powie że: - jestem głupi - ciota - głupek - czub - debil - świnia - idiota - kretyn - cieć - piźnięty - że śmierdze I NAJGORSZE SPAYK (Widzisz to Shadow "SPAYK")
ehh wkurza mnie określenie 'polska mentalność' całkowicie niepozytywne,
Wkurzają mnie te amerykańskie wojny gangów ==Teraz, tak dla odmiany zastrzelili Proofa z D12 ==
Kiedyś 50cent czy Snooy Dog dostał 4 strzały z shotguna z dwóch metrów, był bez kamizelki i... PRZEŻYŁ.
Akurat Proofa szkoda, bo z D12 miał najlepszy flow.Cytat: "setezer"Kiedyś 50cent czy Snooy Dog dostał 4 strzały z shotguna z dwóch metrów, był bez kamizelki i... PRZEŻYŁ.To było 8 kulek w klatę i jedna w ryj dla 50 Centa. Przeżył... Cholera.
O ile się nie mylę to drugi od prawej
Cytat: "CassSept"O ile się nie mylę to drugi od prawejpierwszy z lewej
mnie wkurza to co piszecie, caly ten spam mnie tez wkurza, cale GO mnie wkurza, te forum mnie wkurza, wszystko mnie ogolnie wkurza
Cytat: "michalc"mnie wkurza to co piszecie, caly ten spam mnie tez wkurza, cale GO mnie wkurza, te forum mnie wkurza, wszystko mnie ogolnie wkurza hmm weź coś na uspokojenie, albo na rozwolnienie - bo na takim wózku zwanym "spiralą nienawiści" który sam sobie rozpędzasz daleko nie zajedziesz, odrazu znajdzie się ktoś kto podstawi Ci noge i pozwoli ochłonąc
TVN o grze Tibia - "mówiąc w skórcie chodzi o to zeby zabic jak najwięcej i jak najszybciej"
A mnie wkurza ze SPlinter Cell na PSP z DVDCrave nie przyszedł, a idzie 25 dni Sad
Pisalem ze gra nie nalezy do najlatwiejszych Smile gdzie utknoles?