Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 850004 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

svonston

• Gość
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #5280 dnia: Marca 12, 2008, 16:35:35 pm »
...

Wiesz co, najpierw gadasz, ze strasznie ci zalezy, a teraz tak latwo odpuszczasz. POCZEKAJ cierpliwie, az ona odpisze. Nawet jezeli nie bedzie wszystko po twojej mysli, to czekaj, kiedys na pewno bedziesz mial okazje sie do niej zblizyc. Nie sluchaj sie, nie zrywaj kontaktu. Rozmawiaj, doradzaj, poznajcie sie lepiej poprzez gadki od serca, niech zauwazy, jaki jestes naprawde, moze stwierdzi, ze to jest to itd.
Wiem, ze 'przyjaciel' to nic fajnego, bedziesz sie musial 'zaspokoic' jedynie przytulaniem, a na pewno chcialbys czegos wiecej, ale kierwa daj jej czas, poza tym ona ma chlopaka, wiec czekaj, czekaj i jeszcze raz czekaj :x

Ale z was ludzie :x
« Ostatnia zmiana: Marca 12, 2008, 16:39:44 pm wysłana przez svonston »

suli dia

• Kapitan Żbik
  • Reputacja: 13
« Odpowiedź #5281 dnia: Marca 12, 2008, 16:38:59 pm »
Jak sprawy pójdą dalej to niewiem ,poprostu walczyć a jak będzie widac ,że niema rezultatów to odpuszcze sobie to wszystko .Tak zrobie
Umiesz Liczyć, Licz na Siebie!!!

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #5282 dnia: Marca 12, 2008, 16:39:46 pm »
Dobra, powtórze to ostatni raz: i tak sie nie uda, ale jeśli koniecznie dalej chcesz działac, to osobiście zrobiłbym na odwrót niż radzi Svon - jakiś drobny chłodnik, nie odzywanie sie przez pare dni, subtelne olewanie. Jak sama wyjdzie z inicjatywą po tym czasie - będziesz w domu. A jak nie, to i tak będziesz w domu, pomyśl w ten sposób: brak dupy = brak problemów. Ale ze mnie to ch*j a nie specjalista, więc się nie sugeruj za bardzo :P

svonston

• Gość
« Odpowiedź #5283 dnia: Marca 12, 2008, 16:41:36 pm »
No tak, ale moze dziewczyna pomysli, ze on ja olal, a znam dziewczyny, ktore jak same mowia - sa 'staromodne', czyli chlopak MUSI zaczac, inaczej one nawet jakby mialy umrzec, to pierwsze nie zaczna czegokolwiek.

Co do brak dupy = brak problemow - problemy sa zawsze, jak nie te zwiazane z dziewczyna, to inne.

Desser

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #5284 dnia: Marca 12, 2008, 16:43:11 pm »
Miazgus, Ty to do Bravo sie nadajesz :* :lol: Juz oczyma wyobrazni widze list podobny do posta napisanego przez slu dia, a odpowiedz:

"Odpusc sobie, i tak nic z tego nie wyjdzie, i tak umrzesz"

:lol:

Wkurza mnie niewyspanie i straszny tlok w autobusach oraz menelstwo ow busami jadace (dzis bylem uwieziony miedzy jakims zulem wiozacym pomidory, capil tygodniowy moczem, a jakas babcia (capiaca dwutygodniowa uryna), :x

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #5285 dnia: Marca 12, 2008, 16:47:23 pm »
No tak, ale moze dziewczyna pomysli, ze on ja olal, a znam dziewczyny, ktore jak same mowia - sa 'staromodne', czyli chlopak MUSI zaczac, inaczej one nawet jakby mialy umrzec, to pierwsze nie zaczna czegokolwiek.

Co do brak dupy = brak problemow - problemy sa zawsze, jak nie te zwiazane z dziewczyna, to inne.

No właśnie niech pomyśli, że ją olał. Ja to widze tak: jeśli po takiej kilkudniowej lodówce odezwie się sama, to znaczy, że otwiera drzwi szeroko i wtedy nic, tylko brać. Jak się nie odezwie, to albo jej nie zależy i i tak nic z tego nie będzie (90% prawdopodobieństwa), albo faktycznie jest staromodna, ale wtedy tym bardziej należy ją olać - bo być ze 'staromodną' laską, która związek traktuje jak nieustający dzień kobiet (czyli ty masz się cały czas angażować, ty masz cały czas dzwonić, ty masz cały czas się przejmować, ty masz kupować bilety do kina, ty masz o WSZYSTKIM  myśleć, ty i tylko ty masz dbać o to by wam OBOJGU było fajnie) to pierwszy stopień do samobójstwa.

Miazgus, Ty to do Bravo sie nadajesz :* Laughing Juz oczyma wyobrazni widze list podobny do posta napisanego przez slu dia, a odpowiedz:

"Odpusc sobie, i tak nic z tego nie wyjdzie, i tak umrzesz"

A wiesz, nawet pomyśle o tym :mrgreen:

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5286 dnia: Marca 12, 2008, 16:53:45 pm »
suli dia, przynajmniej masz zajebisty powód do najebania się w 4 dupska :D.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #5287 dnia: Marca 12, 2008, 16:57:50 pm »
jakiś drobny chłodnik, nie odzywanie sie przez pare dni, subtelne olewanie. Jak sama wyjdzie z inicjatywą po tym czasie - będziesz w domu.

Na 90% nie wyjdzie wtedy z inicjatywą. Dajesz jej jedynie do zrozumienia że odpuściłeś sobie, a ona cię wtedy blokuje na gadu nawet.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #5288 dnia: Marca 12, 2008, 17:00:34 pm »
:]

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #5289 dnia: Marca 12, 2008, 17:06:28 pm »
I wyzywa twoją matke od murzynów. E tam. Jak jej nie zależy, to nieudolne uganianie się za nią sprawi, że co najwyżej staniesz się jej przyjacielem i będziesz jej nienawidził do końca życia, ale jako przyjacielowi nie będzie ci wypadało jej tego powiedzieć. Jak jej zależy - odezwie się. Oczywiście nie mówię, żeby w ogóle nie podrywać laski :lol: ale w pewnym momencie imo trzeba troche zwolnić, albo nawet w ogóle zahamować i dać jej pole do popisu. Może źle mi się wydaje, ale chyba skończyły się czasy, w których aby zdobyć dziewczynę, facet musiał co najmniej 3 razy w ciągu nocy pizgać jej pod balkonem smętną serenadę na harfie, a ona i tak dla zasady przez rok udawała niedostępną, mimo że przez ten cały czas myślała jedynie o tym, co koleś ma w majtkach i co by z tym nie zrobiła, gdyby to się dostało w jej ręce. Chciały baby równouprawnienia - to niech mają, flirt powinien działać w dwie strony. A jak nie działa, to znaczy że flirtu nie ma, a jak flirtu nie ma, to nie ma chemii, jak nie ma chemii, to nie ma związku, jak nie ma zwiazku, to pozostaje to, co w życiu najpiękniejsze - wolność, a co za tą wolnością idzie - spożywanie alkoholu i inne rozrywki.

A tak w ogóle to ine dopuszczajcie mnie do klawiatury nastepnym razem, gdy bede na kacu, bo mi sie wtedy zbiera na poj**ane wywody - takie, jak ten :lol:

Solid Snake 1989

• MIR
  • Reputacja: 101
  • Who Dares. Wins
« Odpowiedź #5290 dnia: Marca 12, 2008, 17:09:13 pm »
Wkurza mnie to że dziś byłem w kinie na Wiatr szumiący w jęczmieniu... Sam w sobie bardzo zły nie jest, ale przyznam szczerze że nie obchodzi mnie historia konfliktu miedzy Anglią a Irlandią. W dodatku jak by były lekcje to bym wrócił do domu godzinę wcześniej. A potem jeszcze burza była...

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #5291 dnia: Marca 12, 2008, 18:50:26 pm »
Suli Dia - ty se głowy nawet nie zawracaj. Idź raczej piwko walnij lub dwa.  :-D Tego kwiata, jak ktoś już wspomniał, jest pół świata, a większość durna jak kłoda drewna ze swoimi pseudoromantycznymi zapędami, cichochichotliwymi konszachtami i dziecinnymi, niedojrzałymi, niedorozwiniętymi światopoglądowo i emocjonalnie przekonaniami. Olej ją. Poczekaj na następną - z wiekiem tylko się utwierdzisz w przekonaniu, że uleganie podnietom i wiosennym uniesieniom do niczego nie prowadzi. I nie bądź pantoflarz przede wszystkim. Masz być rozważny, ale stanowczy. Wrażliwy, ale nie uległy ani egzaltowany. Romantyczny, ale nie emo. I same przylecą. Ta teoria jest bezbłędna, choć jeszcze nie sprawdzona w praniu :lol:. Patrz na mnie - ponad 20 lat bez dziewczyny i okaz zdrowia psychicznego. Zero stresu, zero frustracji, żadnej kasy traconej na głupoty typu kino/ kwiatki  8) :lol:.

Opublikowane: Marzec 12, 2008, 18:44:50
Gdyby jednak to cię nie przekonywało, można by pchnąć ją w twoje ramiona. Wystarczy mały wypadek ze skutkiem śmiertelnym tego jej całego "chłopaka". Oferujemy tanie, a przy tym profesjonalne i kompleksowe usługi. Full service. :wink:
GT: Trusio

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #5292 dnia: Marca 12, 2008, 19:08:15 pm »
Bardziej przyziemnie. Zachciało mi się qrwa nasączonych, antystatycznych ściereczek do LCD.

No i mam takie zacieki, że nie wiem jak je wypolerować  :mad:

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5293 dnia: Marca 12, 2008, 20:26:03 pm »
Panowie narazie nic niemoge wam napisać bo jeszcze niewiem jak to będzie z tym wszystkim .Powiem wam czemu tak cierpie ponieważ rozmawiając z nią poprostu lepiej się czuje , jest bardzo piękna mamy wspólne zdanie i coś mi w głowie mówi żebym walczył .

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
« Odpowiedź #5294 dnia: Marca 12, 2008, 20:31:38 pm »
i coś mi w głowie mówi żebym walczył .

To najlepszy znak, żeby się poddać tu i teraz. 8)

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5295 dnia: Marca 12, 2008, 20:32:44 pm »
i coś mi w głowie mówi żebym walczył .

To najlepszy znak, żeby się poddać tu i teraz. 8)
Nie rób chłopakowi już wody z mózgu :D

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5296 dnia: Marca 12, 2008, 20:35:22 pm »
Wiecie będe walczył tylko im bardziej bede walczył i się starał to porażka bedzie gorzka tego się boje.

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 10
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #5297 dnia: Marca 12, 2008, 21:03:25 pm »
Wiecie będe walczył tylko im bardziej bede walczył i się starał to porażka bedzie gorzka tego się boje.

A w jaki sposob masz zamiar walczyc? Masz opracowany jakis plan dzialania ?

suli dia

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5298 dnia: Marca 12, 2008, 21:12:29 pm »
Planu działania niemam ,ale chce jej pokazac ,ze mi na niej zalezy przez rozmowy czy na spacerze ,w smsach czy na gg.Ja wam powiem tak jeżeli z tego nic niebędzie to bedzie mi wstyd przed wami .

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5299 dnia: Marca 12, 2008, 21:19:52 pm »
Planu działania niemam ,ale chce jej pokazac ,ze mi na niej zalezy przez rozmowy czy na spacerze ,w smsach czy na gg.Ja wam powiem tak jeżeli z tego nic niebędzie to bedzie mi wstyd przed wami .
Jeżeli dziewczyna ma chłopaka, to lepiej sobie daruj. Szkoda marnować mu życie własnym szczęściem. Poszukaj innej.

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #5300 dnia: Marca 12, 2008, 21:22:23 pm »
Ksiądz na rekolekcjach mówił, żę takie osoby smażą się później w piekle.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #5301 dnia: Marca 12, 2008, 21:31:47 pm »
Mowi to osoba z nickem Master_666 :lol:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #5302 dnia: Marca 12, 2008, 21:32:19 pm »
Jeżeli dziewczyna ma chłopaka, to lepiej sobie daruj. Szkoda marnować mu życie własnym szczęściem. Poszukaj innej

Bullshit.
Jej chłopak to sprawa przejściowa- tym szybciej przejściowa im szybciej ty będziesz aktywny.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5303 dnia: Marca 12, 2008, 21:38:19 pm »
Skąd wiesz?
Myśląc w ten sposób suli dia też byłby przejściowy...
Niech za przykład posłuży tu Szym, który ze swoją dziewczyną jest już od pierwszej komunii św., a obecnie planują już ślub!
« Ostatnia zmiana: Marca 12, 2008, 21:40:13 pm wysłana przez blancio_ »

Master_666

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 194
« Odpowiedź #5304 dnia: Marca 12, 2008, 21:38:56 pm »
Myśląc w ten sposób suli dia też byłby przejściowy

Zależy kto myśli ;)

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #5305 dnia: Marca 12, 2008, 21:43:56 pm »

Daj spokoj. Jak nic nie wyjdzie to czego sie tu wstydzic? Nie ma takiej osoby na swiecie, ktorej wszystko by sie udalo  :smile: Wedlug mnie, skoro ona wie/domysla sie, co do niej czujesz i mimo posiadania juz chlopaka do tej pory nie mowi ci, abys dal sobie z tym wszystkim spokoj to warto dalej dzialac.  Mozliwe, ze cos jeszcze z tego wyjdzie  ;)

BTW. W takim momentach zawsze podnosil mnie na duchu kawalek New Romantic zespolu Pet Shop Boys - Love Comes Quickly  8) Utwor zycia, warto sprawdzic  :cool:

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #5306 dnia: Marca 12, 2008, 21:45:58 pm »
Skąd wiesz?

Dlatego musi zrobić wszystko by nie był przejściowy- tylko jeden wygrywa :]

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #5307 dnia: Marca 12, 2008, 21:48:33 pm »
Odbijanie komuś dziewczyny jest chyjstwem, chyba, że to na 101% "partner przejściowy"

svonston

• Gość
« Odpowiedź #5308 dnia: Marca 12, 2008, 21:50:32 pm »
Takie sa prawa dzungli! :x

Poza tym nadam mu oficjalnie tytul najwiekszego bandyty na forum.

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #5309 dnia: Marca 12, 2008, 21:51:04 pm »
Odbijanie komuś dziewczyny jest chyjstwem, chyba, że to na 101% "partner przejściowy"

No, ale jak dziewczyna nic nie mowi, aby odpuscil to chyba to nie jest chyjstwem  :P

svonston

• Gość
« Odpowiedź #5310 dnia: Marca 12, 2008, 21:51:46 pm »
No ogolnie to ja bym sie dziwnie czul, gdyby w dzien kobiet moja dziewczyna wyszla z innym na spacer, dostala kawiatka itd. :)

bebbop

• Sekretarz wojewódzki
  • Memento Mori...
« Odpowiedź #5311 dnia: Marca 12, 2008, 21:53:36 pm »
No ogolnie to ja bym sie dziwnie czul, gdyby w dzien kobiet moja dziewczyna wyszla z innym na spacer, dostala kawiatka itd. :)

Dokladnie! Dla mnie to podejrzana sprawa. Moze nie ma nikogo. Po prostu nie chce sie z nikim wiazac po niedawnym rozstaniu?

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #5312 dnia: Marca 12, 2008, 21:55:53 pm »
No jeżeli da się odbic to nawiasem mówiąc, może nic do siebie po prostu nie czuli, z drugiej strony po co byli razem w takim razie, dla mnie byłoby to jednoznaczne z pogrywaniem sobie "kimś", a tym samym "ktoś" będzie musiał zapłacic swoim zdrowiem fizycznym... krótko mówiąc nie wchodzi się butem w czyjeś życie :] , a z drugiej strony byc z taką osobą to wielka niewiadoma, bo przecież zawsze znajdzie się lepszy od lepszego...  

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #5313 dnia: Marca 12, 2008, 22:05:43 pm »
Skąd wiesz?
Niech za przykład posłuży tu Szym, który ze swoją dziewczyną jest już od pierwszej komunii św., a obecnie planują już ślub!
Hehe, pokręcone, pokręcone. ;)
A co do odbijania partnerów, to bardzo źle świadczyłoby też o dziewczynie.
Aktualnie nic mnie nie wkurza.

_Music

• Łajka
« Odpowiedź #5314 dnia: Marca 12, 2008, 22:10:25 pm »

Ale później jest się "draniem" po takiej akcji, a to już kawaii.
Nie wiesz że dziewczyny lecą na drani? Najlepiej z długimi włosami i 2metrowymi mieczami. Wtedy to już nie ma siły, by przynajmniej 3 dziennie się nie skusiły.

Dokladnie! Dla mnie to podejrzana sprawa. Moze nie ma nikogo. Po prostu nie chce sie z nikim wiazac po niedawnym rozstaniu?

Nie.
To po prostu oznacza tyle, że kobita działała na dwa fronty, bo niezdecydowana.
Jeśli teraz jeden front się wycofa, to wywieje go na amen.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #5315 dnia: Marca 12, 2008, 22:23:38 pm »
brak dupy = brak problemów
+1
Opublikowane: Marzec 12, 2008, 22:21:37
Zależy, jak wiesz, że partner to chu... to no mercy. ;]

Ryo

• Global Moderator
  • PIERESTROJKA
  • Reputacja: 537
  • "Using no way as way, having no limitation..."
« Odpowiedź #5316 dnia: Marca 12, 2008, 22:39:43 pm »
To po prostu oznacza tyle, że kobita działała na dwa fronty, bo niezdecydowana.
Jeśli teraz jeden front się wycofa, to wywieje go na amen.
Mówi się, że kobiety są jak małpy, nie puszczą jednaj gałęzi dopóki nie trzymają się drugiej.

Wkurzają mnie kobiety.

szafa

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 64
« Odpowiedź #5317 dnia: Marca 12, 2008, 22:47:48 pm »
suli dia, 'nie masz nic do stracenia więc nie musisz się bać'. W sumie pierdul to, co tu piszemy i rób to, co uważasz za stosowne. Nie myśl za dużo, bo zostaniesz myśliwym. I działaj po prostu tak, żebyś później niczego nie żałował(TO WAŻNE). A walkę warto podjąć zawsze, bo jak to powiedział mój pijany kumpel, 'jeśli krwawisz, to znaczy że dałeś z siebie wszystko'. W końcu jeśli masz zginąć w upadku to chyba lepiej z spadając 100 a nie z 1 piętra, nie? Tyle ode mnie, synu:)
Fryty tyty dotknij pyty

Iras

• PIERESTROJKA
  • Reputacja: 204
  • Mój awatar śmieje się z Ciebie.
« Odpowiedź #5318 dnia: Marca 12, 2008, 23:07:28 pm »
Jeżeli dziewczyna ma chłopaka, to lepiej sobie daruj. Szkoda marnować mu życie własnym szczęściem. Poszukaj innej.

Pieprzenie. W pewnych sytuacjach trzeba walczyć o swoje i tyle.

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #5319 dnia: Marca 13, 2008, 01:35:09 am »
Nie słuchaj ich!! :x Dziewczyna działa na dwa fronty, nie przejmuje się tobą ani tamtym, to tylko kolejna samolubna hipokrytka nie warta spojrzenia na nią!! :x Wdzięk i ładna buzia to tylko nieudolny kamuflaż, który ma ukryć parchatego potwora, myślącego tylko o sobie i nigdy nie będzie, jeśli nieszczęśliwie udało by ci się stać się kolejną ofiarą, lojalna wobec twojej osoby. Słuchaj Meduza, on sie zna, to jest ci** romantyczna!! :-x

I strzeżcie się tych nasączanych ściereczek do LCD - tylko pianka i mikrofibra!! :-x
Opublikowane: Marzec 13, 2008, 01:31:34
Aaa - wkurza mnie pieprzona gorączka i przeziębienie z bólem głowy!11 :-x :-x
GT: Trusio