Autor Wątek: [archiwum] Co Was wkurza?  (Przeczytany 850330 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
Odp: [archiwum] Co Was wkurza?
« Odpowiedź #6200 dnia: Czerwca 07, 2008, 13:20:48 pm »
Ok, Tomasz, wszystko hula aż miło. Thx 4 helpin' me. >>

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6201 dnia: Czerwca 07, 2008, 15:28:20 pm »
Mam zapewniona 'diche' z dolu, bo taka jedna puszcza na okraglo 'No stress', omg. Jutro ja obudze o 6 polskim gownem :x

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 20
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #6202 dnia: Czerwca 07, 2008, 16:28:24 pm »
np wojtek :cool:

svon napisz to jeszcze raz, po polsku, bo przeczytalem 2x i nie rozumiem :???:

wkurza mnie brak kasy na gry i fun :x

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6203 dnia: Czerwca 07, 2008, 16:40:37 pm »
Jakas taka dziewczyna, ktora mieszka pietro nizej, puszcza ciagle jedna piosenke (jej tytul to 'No stress') - techno jakies czy cos.

Takie trudne...? :?

sciagnij z netu i wypal na dvd-r [i daj plusa za porade]
Opublikowane: Czerwiec 06, 2008, 21:15:40
1. wejść na stronę http://www.megaupload.com/?d=NGSB092E
2. zainstalować ich toolbar do przeglądarki (inaczej nie pozwalają ściągać plików, można go po pobraniu odinstalować).
3. Po ściągnięciu, na dysku znajdzie się plik spakowany 7zipem, ważący ok 350 MB
4. Po rozpakowaniu będzie to już prawie 900MB
5. Catalog Content wraz z jego nienaruszoną zawartością wypalamy na płycie (może być dvd-rw)
6. Płytę wkładamy do konsoli i w zakładce moja biblioteka między grami arcade i innymi demami pojawi się demo Ninja Gaiden 2
Wlasnie probowalem nagrac to demko i zjechalem 3 plyty - przy kazdej blad (1%, 26% i bodaj z 5%) :x

Gerro31

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 35
« Odpowiedź #6204 dnia: Czerwca 07, 2008, 16:59:18 pm »
Jakas taka dziewczyna, ktora mieszka pietro nizej, puszcza ciagle jedna piosenke (jej tytul to 'No stress') - techno jakies czy cos.

Takie trudne...? :?

sciagnij z netu i wypal na dvd-r [i daj plusa za porade]
Opublikowane: Czerwiec 06, 2008, 21:15:40
1. wejść na stronę http://www.megaupload.com/?d=NGSB092E
2. zainstalować ich toolbar do przeglądarki (inaczej nie pozwalają ściągać plików, można go po pobraniu odinstalować).
3. Po ściągnięciu, na dysku znajdzie się plik spakowany 7zipem, ważący ok 350 MB
4. Po rozpakowaniu będzie to już prawie 900MB
5. Catalog Content wraz z jego nienaruszoną zawartością wypalamy na płycie (może być dvd-rw)
6. Płytę wkładamy do konsoli i w zakładce moja biblioteka między grami arcade i innymi demami pojawi się demo Ninja Gaiden 2
Wlasnie probowalem nagrac to demko i zjechalem 3 plyty - przy kazdej blad (1%, 26% i bodaj z 5%) :x

U mnie nie było żadnych problemów, a nagrywałem QuickBurnem.

juve26

• Marynarz z Potiomkina
  • 04.12.2006 - 16.08.2010 †
« Odpowiedź #6205 dnia: Czerwca 07, 2008, 16:59:46 pm »
trza bylo tak od razu, jakies diche, wtf :D
lesia sie zapytaj o demo, ja tego nie robilem >>;;

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #6206 dnia: Czerwca 07, 2008, 17:15:32 pm »
Blok, w którym mieszkam, oraz sąsiedni blok, należący do spółdzielni, od 20 lat nie były malowane i wyglądały trochę syfiasto. A że nie były tez ocieplone, więc ktoś w spółdzielni (w końcu, bo niemalże wszystkie bloki na Przymorzu są już od dawna ocieplone i odnowione) pomyślał, ze warto się tym w końcu zająć. Więc spółdzielnia wzięła kredyt na kilka lat i wynajęła firmę i wszystko cacy...

Firma zaczęła remont od bloku na przeciwko, mieli już położony styropian i zaczęli malować... I to mnie właśnie wkurza: jakiś daltonista (bo nie wierzę, że człowiek, który rozpoznaje kolory i ma chociaż jakieś drobinki gustu mógł zatwierdzić taki projekt) z zarządu wybrał genialne kolory: balkony zostały pomalowane na limonkę, zaś ściany na jasną cytrynę :/ W efekcie oba kolory niemalże się ze sobą zlewają tworząc paskudny cytrusowy miszmasz. O tym, że ktoś nie przewidział tego, że jasne kolory się szybko wybrudzą (szczególnie jak się zaoszczędziło na daszkach -- zacieki na balkonach murowane), to już nawet nie wspomnę.

Naprawdę nie rozumiem, jak ktoś mógł dokonać takiego wyboru. Tym bardziej, że w okolicy jest mnóstwo innych bloków, pomalowanych na bardzo ładne i pasujące do siebie kolory (nie mówiąc już o tym, że dotychczasowa kolorystyka: czyli ściany przednia i tylna w kolorze kawy z mlekiem, boki - ciemny brąz oraz białe balkony wyglądały bardzo ładnie), więc na brak jakiejś inspiracji ten ktoś nie mógł narzekać.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 07, 2008, 17:19:51 pm wysłana przez Mr_Zombie »
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

blancjaone

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #6207 dnia: Czerwca 08, 2008, 00:14:06 am »
Na osiedlu mojej babci też jest masakra pod tym względem - wszystkie bloki mają toaletowe kolory.

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6208 dnia: Czerwca 09, 2008, 15:50:15 pm »
Zgubilem w domu (albo i nie) pewna rzecz i za ch.uja nie moge jej znalezc. :x :x :x

Kresq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 8
  • Hokus pokus, czary mary, twoja stara to twój stary
« Odpowiedź #6209 dnia: Czerwca 09, 2008, 18:21:06 pm »
A co to takiego? :>

"Fruwać jest generalnie nieroztropnie,
więc nie pijcie przy otwartym oknie."

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #6210 dnia: Czerwca 09, 2008, 18:24:06 pm »
Wkurza mnie że każdy na około gada o wczorajszym meczu. Ta przegrana przysłoniła wielki sukces Roberta!

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6211 dnia: Czerwca 09, 2008, 18:27:45 pm »
A co to takiego? :>
Nie moge powiedziec, powiem jedynie, ze cos waznego dla mnie :x

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6212 dnia: Czerwca 09, 2008, 18:41:21 pm »
Wkurza mnie że każdy na około gada o wczorajszym meczu. Ta przegrana przysłoniła wielki sukces Roberta!
Mnie wkurza, że zaczeły się mistrzostwa = każdy jest teraz ekspertem i taktykiem i w ogóle całe życie gra w FM i wyprowadza 4ligowe zespoły do LM. Każdy jest specjalistą od F1 odkąd Kubica zaczął wygrywać, w tym 50%, która nawet za kółkiem osobówki przez kilka lat nie siądzie. To samo było ze skokami i Małyszem. Czekam na kolejny sport, który upowszechni się dzięki polskim zwycięzcom i wygeneruje kolejną falę domorosłych wyjadaczy. :)

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #6213 dnia: Czerwca 09, 2008, 19:08:38 pm »
Mnie wkurza, że zaczeły się mistrzostwa = każdy jest teraz ekspertem i taktykiem i w ogóle całe życie gra w FM i wyprowadza 4ligowe zespoły do LM. Każdy jest specjalistą od F1 odkąd Kubica zaczął wygrywać, w tym 50%, która nawet za kółkiem osobówki przez kilka lat nie siądzie. To samo było ze skokami i Małyszem. Czekam na kolejny sport, który upowszechni się dzięki polskim zwycięzcom i wygeneruje kolejną falę domorosłych wyjadaczy. :)
Ja np. nie...

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6214 dnia: Czerwca 09, 2008, 19:35:55 pm »
Wstaw se "prawie" i daj se siana.

Straszakq

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 111
« Odpowiedź #6215 dnia: Czerwca 09, 2008, 19:39:17 pm »
Zapomniałeś o siatkówce  :?

_Music

• Łajka
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #6216 dnia: Czerwca 09, 2008, 19:42:16 pm »

Dokładnie.
Gdybyśmy nagle zaczęli odnościć sukcesy w sumo, to i on zostałby ogłoszony sportem narodowym.
Ot taki owczy pęd- adoptujemy dziedzinę w której jesteśmy dobrzy.
Widocznie aż tak pragniemy pochwał i sławy dla kraju na forum międzynarodowym. Też mnie to wkurza.

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #6217 dnia: Czerwca 09, 2008, 20:15:32 pm »
lol  :lol:
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6218 dnia: Czerwca 09, 2008, 21:02:52 pm »
Ha, nie pisałem w sumie o Tobie, ale chyba dobrze się złożyło. :lol:

Desser

• Pawka Morozow
  • Demons don't wear white
« Odpowiedź #6219 dnia: Czerwca 09, 2008, 21:05:16 pm »
Generalnie popieram kazde slowo Tarnego, ale jesli o mnie chodzi, to interesowalem sie skokami narciarskimi jeszcze przed MO w Nagano, czyli przed 1998 rokiem, a zatem przed 'wystrzalem' Adasia :P

Wkurza mnie... moja nadmierna potliwosc (klejenie sie do wszystkie definitywnie rzadzi :x) oraz to, ze w srode bede musial 3/4 drogi na oboz jechac w zatloczonym, zardzewialym pekaesie bez klimatyzacji :x

Aha, wkurza mnie jeszcze do czerwonosci brak klimy w autobusach MPK - czemu, do krocset, nie moga te uchylne okna byc na dolnej linii okien bocznych, a nie na gornej, z ktorej (nawet stojac) wieje tyle co kto naplakal? :x Udusic czasami sie idzie, zwlaszcza w czasie szczytu, gdzie bus jest po brzegi wypchany pasazerami.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2008, 21:07:21 pm wysłana przez Desser »

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
  • Reputacja: 44
« Odpowiedź #6220 dnia: Czerwca 09, 2008, 21:30:45 pm »
Czy czasem nie przemawia przez Ciebie "mega alternatywny, punk rock'owiec"  ? 

kamiiru

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 7
  • PSN ID: kamiiru
« Odpowiedź #6221 dnia: Czerwca 09, 2008, 21:32:16 pm »
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą". Widze że z mojego posta wynikła dyskusja na temat trendów sportowych.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6222 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:17:35 pm »
Zieeew.

Ps. Nie, nie jestem alternatywny, nie jestem punkiem, lubię piłkę nożną, kibicuję Polsce i życzę sukcesów każdemu polskiemu sportowcowi. No, ale jak wiadomo, "uderz w stół, a nożyce się odezwą"... :lol:
« Ostatnia zmiana: Czerwca 09, 2008, 22:20:18 pm wysłana przez tarniak »

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6223 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:20:14 pm »
A czy ty czasem nie stawiasz randomowo tych przecinkow?

lupinator

• Gość
« Odpowiedź #6224 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:22:08 pm »
Czy używanie pytań retorycznych nie jest fajne?

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
« Odpowiedź #6225 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:33:19 pm »
Jeśli to Ci przeszkadza, to powiedz. Będę to robił częściej, i z przyjemnością.

No, ale jak wiadomo, "uderz w stół, a nożyce się odezwą"
Zieeew. "ekspercie ekspertów"

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6226 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:36:15 pm »
Smieszy mnie po prostu to, ze najpierw piszesz zdanie a pozniej klikasz w przypadkowe miejsca myszka i wstawiasz przecinki. Fajna sprawa.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6227 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:45:12 pm »

Co ty pier**lisz, koleś. Czy ja powiedziałem, że znam się na skokach? Nie, kłade na nie lachę. Czy powiedziałem, że znam się na F1 - nie kładę na nie laskę równie bardzo. Rozwala mnie po prostu fakt, że na przestrzeni kilku miesięcy ludzie nagle stali się specjalistami w dziedzinie Formuły 1. Ale skoro ty to odebrałeś jako atak, rodząc flejma, to znacyz, że coś jest na rzeczy.

dark\

• Marynarz z Potiomkina
  • Play hard go pro !
« Odpowiedź #6228 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:50:03 pm »

Co ty pier**lisz, koleś. Czy ja powiedziałem, że znam się na skokach? Nie, kłade na nie lachę. Czy powiedziałem, że znam się na F1 - nie kładę na nie laskę równie bardzo. Rozwala mnie po prostu fakt, że na przestrzeni kilku miesięcy ludzie nagle stali się specjalistami w dziedzinie Formuły 1. Ale skoro ty to odebrałeś jako atak, rodząc flejma, to znacyz, że coś jest na rzeczy.
mnie smieszy ten fakt, ze nie potrafisz rozroznic miedzy zoltodziobem, a pasjonatem ;)
Jedna awaria PS3 to tragedia, milion awarii x0 to statystyka.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6229 dnia: Czerwca 09, 2008, 22:54:35 pm »
Przecież ja nie kierowałem tego do kogokolwiek z forum, oburzyli się Ci co poczuli się dotknięci jak widać. Inna sprawa, że temat F1 na forum, dla przykładu, powstał dopiero kiedy Kubica zadebiutował, wcześniej jakoś nie widziałem wielkich rozkmin na ten temat...

Zresztą co ma piernik do wiatraka i skąd w ogóle pomysł, że nie rozróżniam pasjonatów i żółtodziobów? :shock:

VaaKo

• Sekretarz wojewódzki
« Odpowiedź #6230 dnia: Czerwca 09, 2008, 23:04:33 pm »
Smieszy mnie po prostu to, ze najpierw piszesz zdanie a pozniej klikasz w przypadkowe miejsca myszka i wstawiasz przecinki. Fajna sprawa.
Oczywiście z pewnością Cię to śmieszy, a raczej wylewasz swoje smutki ponieważ przyczepiłem się do wypowiedzi Tarniaka.

Nie napisałem, że jesteś ekspertem w tych dziedzinach. Jednak zastanawiam się co jest złego, że ludzie piszą np. o mistrzostwach Europy, podczas mistrzosw Europy itd. Czy trzeba mieć do tego specjalne uprawnienia ?

svonston

• Gość
« Odpowiedź #6231 dnia: Czerwca 09, 2008, 23:05:59 pm »
Oczywiście z pewnością Cię to śmieszy, a raczej wylewasz swoje smutki ponieważ przyczepiłem się do wypowiedzi Tarniaka.
Czytam to forum, a sila rzeczy i twoje posty, juz jakis czas, i po prostu tak zauwazylem. Taka twoja cecha charakterystyczna. Elo, koniec offtopa z mojej strony.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6232 dnia: Czerwca 09, 2008, 23:07:50 pm »
Nie mam już siły,

Przecież ja nie kierowałem tego do kogokolwiek z forum

Co jest tak trudne w tym zdaniu do ogarnięcia?

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #6233 dnia: Czerwca 10, 2008, 00:11:40 am »
Wkur*** mnie żule drący ryje pod moją klatką, jak ja tych skur*** nienawidzę! :evil:

Wooyek

• Łajka
  • Reputacja: 67
« Odpowiedź #6234 dnia: Czerwca 10, 2008, 00:18:00 am »
Zbierz ekipę i złaź na dół zrobić porządek :cool:

Trusio

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 3
  • Dr Trusio
« Odpowiedź #6235 dnia: Czerwca 10, 2008, 07:22:18 am »
Idź i wychlastaj ich po ryjach pytongiem :-x. Ja tak chciałem zrobić - całą niedzielę spać i uczyć się nie dawali :-?.
GT: Trusio

b.szym

• Kapitan Żbik
« Odpowiedź #6236 dnia: Czerwca 10, 2008, 08:12:40 am »
Taaa, tylko połowa z nich to pseudokibole. :/ Margines społeczny, na dodatek jeden ma żółte papiery chyba.

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6237 dnia: Czerwca 10, 2008, 08:47:48 am »
Formuła jeden zasysa, ktoś ma stłuczkę i zaraz wstrzymują wyścig na 2 okrążenia. Lipa na maksa. Połowa sukcesu to fart, gdyby wpuścili Mercedesa po stłuczce, gdy Kubica sobie wyrabiał przewagę nad kolegą z BMW, to już nie byłoby tak wesoło. Komentatorzy się modlili o to i udało się, nie wpuścili. A gdyby Kubica był drugi, to komentatorzy by darli się "GDZIE TEN WÓZ BEZPIECZEŃSTWA!?!". Uwielbiam jak w sporcie jest się tak okrutnie stronniczym. No i w formule mało się dzieje, nuda, nuda, nuda. Moto GP jest co najmniej 2x ciekawsze, ale lepiej nie mówić tego na głos, bo tam akurat nie ma żadnego rodaka, czyli sport zupełnie nieinteresujący. Swoją drogą ostatnie zawody dały radę, Pedrosa odjechał i walka o 2 miejsce miedzy Rossim a Stonerem - majstersztyk.

Popieram Tarniaka w 100%. W Polsacie wzięli jakichś przeterminowanych piłkarzy-bezrobotnych, którzy rzucają teksty w stylu "O, ten piłkarz jest słaby, niech przyjedzie do mnie do go nauczę kopać piłkę" (Brawa dla Hajto). Boniek też niezły, w telewizji jest ok, ale np. mam wkładkę z gazety Polska i tam jak mądruje, to nadziwić się nie mogę, że nie został trenerem Lech Rypin (4 liga) i nie doprowadził jej Ligi Mistrzów.

Tarniak

• Gość
« Odpowiedź #6238 dnia: Czerwca 10, 2008, 08:50:29 am »
Popieram Tarniaka w 100%. W Polsacie wzięli jakichś przeterminowanych piłkarzy-bezrobotnych, którzy rzucają teksty w stylu "O, ten piłkarz jest słaby, niech przyjedzie do mnie do go nauczę kopać piłkę" (Brawa dla Hajto)
Hajto to 8 liga w kwestii klasy i poziomu. Nawet w przerwie meczu kryje swoich: "dałbym mu szansę etc.", a olewa tych, z którymi mu nie po drodze, a grali dobrze. Broni swojej sitwy. Zresztą, co mu pozostało, skoro czasy spleenu i splendoru już dawno mineły?

setezer

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #6239 dnia: Czerwca 10, 2008, 08:53:06 am »
Ja bym go zrzucił do ligi 9, bo ten żel na głowie się odbija od kamer i w studiu robi się tęcza.