0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytujo jeszcze nie masz partnerki?Nie, jakby co pójde sam.Sęk w tym, że to nie ma być babski wieczór, bo nalegają, żebym poszedł z nimi
o jeszcze nie masz partnerki?
Cytat: maturzysta w Listopada 26, 2008, 20:09:13 pmCytujo jeszcze nie masz partnerki?Sęk w tym, że to nie ma być babski wieczór, bo nalegają, żebym poszedł z nimi Chcą się ruchać.Opcja 2.
Cytujo jeszcze nie masz partnerki?Sęk w tym, że to nie ma być babski wieczór, bo nalegają, żebym poszedł z nimi
Z koleżankami też można się ruchać.Z moich ostatnich badań wynika, że nawet z nielubianymi.
Cytat: blancjaone w Listopada 26, 2008, 23:34:55 pmZ koleżankami też można się ruchać.Z moich ostatnich badań wynika, że nawet z nielubianymi. Rozbujniku .......
Cytat: Mejs w Listopada 26, 2008, 23:36:51 pmCytat: blancjaone w Listopada 26, 2008, 23:34:55 pmZ koleżankami też można się ruchać.Z moich ostatnich badań wynika, że nawet z nielubianymi. Rozbujniku ....... "Rozbójniku" się pisze : Listopad 26, 2008, 23:40:10 pmNic Ci nie pomoże modyfikowanie posta, Mejs!!
? Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 23:40:43 wysłane przez Mejs ?
Są różne koleżanki, kurwoznajdo jedna!Ale zastanowiło mnie to "nawet z nielubianymi", hmm... -,-
CytujSą różne koleżanki, kurwoznajdo jedna!Ale zastanowiło mnie to "nawet z nielubianymi", hmm... -,-A Ty jak zawsze musisz się do czegoś przyczepić! We no wyluzuj! No mnie też to zastanawia.
Dobra, Blancio - ja sobie jaja robiłem. Ale powiedz, jak to się stało, że poszedłeś do łóżka z koleżanką, której nawet nie lubisz? Za co jej właściwie nie lubisz??
Nie załamuj się, pozostają jeszcze dziewczyny nie za 2, a za 3 piwa. Wiesz, wyższa półka.
Na domówce poznasz może jeszcze lepsze "koleżanki"... Wkurza mnie brak jedzenia w lodówce.
Jutrzejsza próbna matura z matematyki.
Cytat: windomearl w Listopada 27, 2008, 15:08:25 pmJutrzejsza próbna matura z matematyki.ty przynajmniej masz...moja jedyna próbna matura będzie 7 stycznia.
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 27, 2008, 15:47:23 pmCytat: windomearl w Listopada 27, 2008, 15:08:25 pmJutrzejsza próbna matura z matematyki.ty przynajmniej masz...moja jedyna próbna matura będzie 7 stycznia.A no właśnie czemu niektóre szkoły pisza a inne nie?
Przejmujecie się, że macie jedną próbną maturę.Pamiętajcie, jak próbna (ta dla wszystkich) będzie łatwa, to w maju poziom trudności wzrośnie.