Wkurza mnie to że jutro idę robić "chrzest" pierwszej gimnazjum. Będe musiał uczestniczyć w tym procesie pierwotnej zabawy z obrzydliwościami i smrodem. Najchętniej bym nie poszedł, co to za fun kazać dzieciakom taplać się w nawozie? Dla 90% mojej klasy nielichy...Mógłbym nie pójść ale spotkałbym się z linczem całej klasy, krzywym okiem ogółu oraz szpetami za moimi plecami. Jestem jednak typem samotnika, bo jeżeli mam żyć w takiej grupie to ja dziękuję.Ale dam tym dzieciakom luzy, jak ja miałem chrzest w ogóle mi się nie podobało, niech poczują łaskę w tej "zabawie"...
Mógłbym nie pójść ale spotkałbym się z linczem całej klasy, krzywym okiem ogółu oraz szpetami za moimi plecami. Jestem jednak typem samotnika, bo jeżeli mam żyć w takiej grupie to ja dziękuję.
Tarzanie się w nawozie? Nice. Nie ma to jak inteligentna zabawa inteligentnej młodzieży (bez obrazy Mejs). Nie rozumiem co ludzie w ogóle widza w tym całym "koceniu". Mnie ta "zabawa" nigdy nie jarała (pomimo iż u nas w liceum ograniczała się jedynie do malowania pierwszoklasistów mazakami) i raczej nigdy nie będize mnie jarać znęcanie się (psychiczne, fizyczne) nad innymi.
U mnie za głupie "kici kici" mozna wyleciec.
Pieprzą, albo nie czytali "Nad Niemnem".
"Nad Niemnem" będziemy czytać dopiero za jakiś miesiąc
Mnie wkurza to że będę miał egzamin z prawka dopiero na wiosnę
A mnie wkurza, że na środę muszę przeczytać "Cierpienia Młodego Wertera", a już od 5 osób usłyszałem, że to najnudniejsza książka w ich życiu.
- dużo nauki w szkole
Wkurza mnie fakt że 360 zbyt często się psuje. Postanowiłem kupić nowego X'a nie czekając na żadną obniżkę (Halo 3 jest tego warte) ale kurde szkoda mi wydać ponad 1000 zł na coś co mi się może zepsuć byle kiedy. Zrobiliby lepszą wersję 360
Cytat: Hubi w Września 24, 2007, 16:59:30 pm"Nad Niemnem" będziemy czytać dopiero za jakiś miesiąc Całą czy tylko wybrane rodziały?
Ale dzięki temu do szkoły dzisiaj nie poszedłem