Pewnego pochmurnego dnia kiedy nie miałem nic do roboty, koleżanka namówiła mnie bym zrobił konto na fotce.
"Czemu, nie?" - pomyślałem - "Można się poświecić skoro proszą".
Tak wiec niczego nie świadomy przeciwnik fotki, zagorzały antyfan tego narzędzia szatana (fotka.pl) założyłem konto ustalajac sobie jedną zasade "Trzeba być obiektywnym w ocenianiu i nigdy w życiu nie będę miał gwiazdy".
Dni mijały ludzie byli źli że wystawiałem im 7 gdy wszyscy im dawali 10. Nie przejmowałem się tym, bo w końcu ich nie znam i zwisa mi to, że tymi ocenami się dowartościowują.
Niczego nie świadomy pewnego okropnego dnia (dzisiaj) w dzień zmarłych do tej pory dość lubiany prze ze mnie kolega z klasy Muggler (
www.brugia.go.pl jego strony). Znany światu jako Kanclerz Brugii Muggler von Littendrof zagorzały fan prawdziwych true black metal zespołów, namówił mnie bym zrobił sobie weryfikacje konta na fotce. Szczerze mi to zwisało no i zrobiłem tą weryfikację na jego numer kom. Podał mi kod.
I wtedy to sie stało.Wpisałem ten ciąg cyfr, wysłąny przez okropny belzebubowy bot z fotki. Stało się i nigdy to nie minie. Na zawsze pozostanie to w mojej pamięci.
JESTEM wku****NY NA MAKSA BO WPISANIE TEGO KODU POWODUJE ZOSTANIE GWIAZDĄ NA ILEŚ TAM DNI!!!!
NIE WPISUJCIE GO NIGDY BO WASZE ŻYCIE ZOSTANIE ZRUJNOWANE, ZRUJNOWANE!!!!!!