No mnie bardziej od szkoły wkurza to że babka od polskiego zadała Potop na srodę i powiedziała że nie musicie czytać, możecie obejrzeć film i przeczytać streszczenie. Ok luzik, streszczenie jest w necie, tyle że film trwa ponad 3 godziny jest nudny jak flaki z olejem i babka powiedziała że nie możecie tego oglądać w szkole. Jest jedna osoba w klasie co ma to ale na VHSie!!! kto k*rwa ma teraz video? nie mam pojęcia jak to obejrzę, ale się nie martwię, w końcu to tylko jedna ocena
Osz ku***, oni tam od was cudów wymagają!
Obejrzeć film?! Ku***, nie za dużo?
Ja bym napisał list otwarty do MEN, w końcu do ch*** za wysoki jest ten poziom!
ja nie mówię że za dużo wymagają, ale skoro babka chce żebyśmy obejrzeli film to mogła by go jakoś załatwić, albo chociaż powiedzieć wcześniej że nie ma opcji oglądania w szkole i każdy musi indywidualnie. To jest najbardziej wkurzające w szkole: nauczyciele myślą że my nic nie robimy po szkole, że mamy dostęp do wszystkiego, że nie potrafią postawić się w sytuacji ucznia i to że większość uważa że ich przedmiot jest najważniejszy.
HA właśnie się dowiedziałem!!! Video jest... jedna osoba w klasie ma
A jak już jesteśmy przy szkole wkurza mnie jeszcze to że w klasie jarzeniówka buczy, niby normalne, w każdej szkole jest taka co buczy, ale u nas jest tak że szkoła nie dawno zakupiła 3 telewizory HD!!! i to w pracowni chemicznej, religijnej, no i w bibliotece, zamiast wymienić jarzeniówki to oni sobie TV kupują do sal w których są nie potrzebne.
B. Szym wszystkie wypożyczalnie w okolicy albo splajtowały, albo zlikwidowały działalność, nawet DVD nie ma gdzie wypożyczyć.