Zima rządzi - o co ci chodzi?Wkurzają mnie studia - co za chujoza .
stawka irlandzka ?
Smecta- najgorsza rzecz jaką kiedykowliek piłem- przypuszczam że tak smakuje błoto właśnie.
dlatego ja kupuję olej z cerfura...3 litry za 10,50
a olej Bartek okazało się, że podczas smażenia wydziela trujące związki.
Cytuja olej Bartek okazało się, że podczas smażenia wydziela trujące związki. o ku*wa! A matka zawsze 5 litrów kupuje!
Cytat: cappo w Listopada 27, 2007, 22:57:12 pmdlatego ja kupuję olej z cerfura...3 litry za 10,50 Instytut żywności i żywienia ostatnio zbadał jakośc olei i tylko olej kujawski uzystkał dobrą opinię (nawet nie bardzo dobrą). Reszta uzyskała ocenę negatywną, a olej Bartek okazało się, że podczas smażenia wydziela trujące związki.Co jak co, ale akurat na oleju nie warto oszczędzać. Kujawski jest jedynym dobrym olejem na rynku.
W fast foodach akurat mogą sobie pozwolić na kujawski skoro oni cały dzień smażą na tym samym
PS3 juz za http://www.mediamarkt.pl/olsztyn/gazetka/#top jeszcze miesiac do gwiazdki wiec pewnie zestawy beda atrakcyjne nic tylko kupowac
Po wywiadówce i X360 został spakowany
jak czytam o takich rzeczach to się cieszę że mam takich laite'owych rodziców.-Dostałeś jedynkę z xxx!-dobra wiem, poprawię-ok
Trzeba się było uczyć.
CytujPo wywiadówce i X360 został spakowany Znowu będę banalny i wszyscy się na mnie rzucą z nożami, a potem powstanie nowa fala sygnatur, obrazków oraz stanę się obiektem szyderstw w temacie dla wyżyn społecznych, ale i tak to powiem. Trzeba się było uczyć.
Ja jednak wole bardziej wymagających rodziców. Co prawda dużo bogatych ludzi nie ma wyższego wykształcenie jednak zawsze mieć jakieś ogólne pojęcie o świecie.