Coraz bardziej wku**** mnie EA i Konami, cóż nie ma na rynku już porządnej piły do pogrania, każda następna część wydana przez tych baranów, to nic innego jak epizod, a skoro tak, to powinni wołać sobie tylko połowe ceny, brak mi słów na tych buraków. Konami cały czas podnieca się jaki to pes realistyczny, o tak bardzo, od chu** lat na rynku, i do dziś ich licencja na nazwiska, oraz zespoły i ligi, jest żałosna, a to nawet chyba mało powiedziane, nudzi mnie juz gra w konami cup, czy international cup

ile można, a złodzieje z EA tak właśnie złodzieje, każdego roku mam uczucie, jakbym grał w tą samą grę, kosmetyczne poprawki, to wszystko na co stać EA ?! tyle mają kasy i to wszystko ? czemu nie dodadzą oprawy LM, dlaczego mimo to że mają licencję nie ma orginalnej oprawy LM w fifie, no tak pzrecież to złodzieje, aż jestem zdumiony, że jeszcze nam nie dali możliwości zakupu, osobno pucharów, Polski, Niemiec, Włoch itd. wooow co za łaska, jak bardzo mi się marzy, aby wkońcu ktoś wydał dobrą grę w tej tematyce, i zabrał tym frajerom klientów. Taka mała frustracja