A miażdzyna wypowiadał się kulturalnie? Jemu wolno używać chamskiego słownictwa? Widzę, że niezłe kumplostwo tu panuje.
Dlatego mowilem o "nietykalnosci" Tarniaka. Wiem, ze tutaj tak jest i juz, ale mi to nie do konca pasuje.

no tak, muszę zgodzić się ze svonstonem. Kilka miesięcy temu napisałem do soula: "użyj mózgu" tracąc moda i dostając ostrzeżenie. Oczywiście svonston jest kolejną ofiarą mojej domniemanej protekcji. Reakcja Music'a na
ja i tak leje wam na twarz ciepluuutkim moczem jest straszna (nie wspominam o kilku [kilkunastu?] postach fosego w temacie o GTA4 w stylu:
nie mogę się doczekać 
). Widać, że tytan intelektu. Tak samo jak reagowanie na posty b.szyma, który pisał niegdyś (wiedząc, że nie wpierdzielam mięsa) w odpowiediz na moje posty: _schabowe rządzą_ itp. popisując się żałosną postawą pisząc to x-razy w wiadomym kontekście - nie rozumiem, to wyśmieję. No ale zły moderator i jeszcze gorszy buc Miazga, nie wspominając o tym nietykalnym, wulgarnym Tarniaku, nie mieli tolerancji dla głupoty fosego. E-kozaki, cwaniaki, protekcja, aaaaaa. Viva la hipokryzja.
PS. Niedobry Miazga zareagował na hasła fosego na poziomie 12 latka, względem innych użytkowników to źle? No tak, bo użył frazy
na ch*j. W dodatku to nie był atak, tylko obrona, bo fosy-fetish najpierw pisał o szczaniu do ryja. Może macie takie klimaty u siebie na dzielnicy, u mnie podaje się ręke, szczanie do ryja to tylko dla najbliższych. Elo.