0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Złamasy z dialogu ich zaje**** technicy.
Cytat: tarniak w Października 23, 2008, 13:15:58 pmZłamasy z dialogu ich zaje**** technicy.Dlatego z nich zrezygnowałem Szkoda moich nerwów
Cytat: DoNaY w Października 23, 2008, 12:02:56 pmdzis dostalem swoja kopie far cry 2 , wkładam płytę i wyskoczył Rrod ... : ;/A to Ci niespodzianka, kto by się spodziewał magia X0 Ale tak na poważnie, to prze***, jesteś napalony na jakąś grę jak szczerbaty na suchary, w końcu ją dostajesz, wkładasz płytę do konsoli, a tu RROD.No przecież ogarnęła by mnie jakaś furia.wyje**ł bym chyba konsole przez okno
dzis dostalem swoja kopie far cry 2 , wkładam płytę i wyskoczył Rrod ... : ;/
Mam tak samo Siedzę w domu czekam na jakąś paczkę a ten ch** nie raczy zapukać do drzwi, bo mu się nie chce włazić na 2 piętro, zostawi awizo i ma to w dupie, złamas jeden
Zamawiałeś pocztą czy kurierem?
Cytat: MarcePan w Października 23, 2008, 14:11:23 pmZamawiałeś pocztą czy kurierem? Pocztą - a najlepsze, że mogłem mieć tę grę już dawno kupując w MM i płacąc 2 zł mniej
Można zrezygnować, nawet gdy paczka jest już w drodze?
Cytat: A-n w Października 23, 2008, 14:49:06 pmMożna zrezygnować, nawet gdy paczka jest już w drodze?A co to za różnica? To po prostu nie odbierasz paczki. Możesz z grzeczności zadzwonić i powiedzieć że zbyt długo czekasz, a masz możliwość kupna gry w sklepie za taką samą cenę. Z tego co wiem, w takich przypadkach, kiedy data stempla pocztowego zgadza się z data wysłania przez nich gry do Ciebie a paczka gdzieś się plącze, to PE żąda odszkodowanie od poczty. W końcu oni na tym tracą i zapewne nie jesteś pierwszą osobą, która zrobiłaby podobnie.
Listonosz Cię nie zmusi siłą do płacenia i odebrania paczki jakby co. Choc to nieeleganckie, ale life is brutal czasem.
To ile musisz dłużej czekać na grę? Dzień, dwa? Ludzie bez jaj, ja rozumiem, że teraz wysyp hitów i chciałoby się zagrać już teraz, ale naprawdę zbawi kogoś czekanie kilka dni dłużej? lul
Wkurza mnie ze przed chwila bylem w sklepie, podczas przerwy i chcialem kupic Fable2 albo FarCry'a 2, ale ni ch*ja nie sprzedadza bo release date jest jutro ... grrr... damn it...
Cytat: LoNdEk w Października 23, 2008, 15:14:29 pmWkurza mnie ze przed chwila bylem w sklepie, podczas przerwy i chcialem kupic Fable2 albo FarCry'a 2, ale ni ch*ja nie sprzedadza bo release date jest jutro ... grrr... damn it..."oł men" Wkurza mnie brak czasu na granie, a teraz tyle fajnych tytułów wychodzi
Cytat: Ryo w Października 23, 2008, 15:18:03 pmCytat: LoNdEk w Października 23, 2008, 15:14:29 pmWkurza mnie ze przed chwila bylem w sklepie, podczas przerwy i chcialem kupic Fable2 albo FarCry'a 2, ale ni ch*ja nie sprzedadza bo release date jest jutro ... grrr... damn it..."oł men" Wkurza mnie brak czasu na granie, a teraz tyle fajnych tytułów wychodzi chodzi mi o to, ze od jutra mi sie urlop zaczyna i gdybym gre dostal dzisiaj to bym nie musial opuszczac swojej "pieczary" a tak to bede jutro zmuszony do wyjscia z domu a ja tak nie lubie gdziekolwiek sie ruszac poza moje 4 sciany
Lepiej nigdy nie płacić przelewem - jeśli nie jest to konieczne. Paczki za pobraniem szybciej dochodzą i rzadziej giną na poczcie.
Cytat: Iras w Października 23, 2008, 15:16:21 pmLepiej nigdy nie płacić przelewem - jeśli nie jest to konieczne. Paczki za pobraniem szybciej dochodzą i rzadziej giną na poczcie.Bzdura.
Może wysłałeś kiedyś smsa, aby otrzymać horoskop czy podobne ścierwo?
Bzdura.
Czemu bzdura? Jak kolesiowi prześlesz kasę to nie musi się spieszyć z wysyłką bo i tak ma pieniądze. Ja zawsze zamawiam za pobraniem, bo wtedy sprzedawca wysyła pakę jak najszybciej żeby szybciej dostać kasę.
Znajdź na to wykres najlepiej.
Cytat: MarcePan w Października 23, 2008, 16:29:20 pmCzemu bzdura? Jak kolesiowi prześlesz kasę to nie musi się spieszyć z wysyłką bo i tak ma pieniądze. Ja zawsze zamawiam za pobraniem, bo wtedy sprzedawca wysyła pakę jak najszybciej żeby szybciej dostać kasę. Teoretycznie tak; ale jeżeli kupujesz od rzetelnego sprzedawcy (nie od mietka666, który dopiero co miał jedną transakcję), to zazwyczaj sprzedający wysyła paczkę jak najszybciej, nie ważne, czy płacisz za pobraniem, czy przelewem. Mi się tylko raz zdarzyło czekać dłużej na paczkę, niż dwa-trzy dni, ale była to wówczas wina poczty, bo sprzedawca mówił, że paczkę wysłał i nawet pokazywał kwit.
Teoretycznie tak; ale jeżeli kupujesz od rzetelnego sprzedawcy (nie od mietka666, który dopiero co miał jedną transakcję), to zazwyczaj sprzedający wysyła paczkę jak najszybciej, nie ważne, czy płacisz za pobraniem, czy przelewem. Mi się tylko raz zdarzyło czekać dłużej na paczkę, niż dwa-trzy dni, ale była to wówczas wina poczty, bo sprzedawca mówił, że paczkę wysłał i nawet pokazywał kwit.