0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ostatni pobór jest w grudniu. O ile nic się nie zmieni.
Ja współczuję, ale chyba braku zaradności, bo dać się zawinąć w ostatnim wcieleniu?! W sumie kumpla mi trzy tygodnie temu zawinęli, ale on z WKU popisowo dał dupy...
najlepsze to strzelanie z kałacha
Cytat: blancjaone w Listopada 21, 2008, 21:33:35 pmTzn?Może ja też dałem, bo nie odbierałem wezwania. Średnie wyjście. Jak nie odbierasz wezwań, mogą skierować sprawę do prokuratury. Kilkaset złotych grzywny - to pikuś i "KARANY" w papierach przez pięć lat. W ostatnich miesiącach zgarniali za wszelką cenę i sporo osób tak skończyło. Kumpel też najpierw zapłacił grzywnę, posrał się trochę i poszedł do WKU z pustymi rękami. Liczył, że jak im powie, że ma kobietę, synka i dobrą robotę to się nad nim zlitują...
Tzn?Może ja też dałem, bo nie odbierałem wezwania.
A jaka jest szansa że dadzą sobie spokój?
wkur****wia mnie śnieg a raczej to ze go zastałem na moim samochodzie w ilościach kurde dużych cholera 25min walczyłem najpierw ściągając od cholery śniegu by potem skrobać lód a i tak znowu pada kur****Wa i cały trud na nic się zdał. Jutro pewnie będzie powtórka z rozrywki.
To białe g**o, które zasłania widok za oknem.Zimno jak cholera- co najmnie -200stopni.
Brak sniegu.
Was porypało z tym śniegiem, u mnie jest tego od dwóch dni do zajebania i już mnie wkurza Śnieg mógłby padać tylko na wigilię i sylwka
Ciekawe czy będziecie tak pragnąć śniegu, jak przyjdzie wam z rana odkopywać samochód przez 30 minut...
Nienawidze śniegu! Po ch** on ?
Cytat: tarniak w Listopada 23, 2008, 16:37:20 pmCiekawe czy będziecie tak pragnąć śniegu, jak przyjdzie wam z rana odkopywać samochód przez 30 minut...mnie to odpręża
Cytat: jay jay w Listopada 23, 2008, 17:12:53 pmCytat: tarniak w Listopada 23, 2008, 16:37:20 pmCiekawe czy będziecie tak pragnąć śniegu, jak przyjdzie wam z rana odkopywać samochód przez 30 minut...mnie to odpręża w sumie mnie również
a nos nie jest w kolorze indygo od zimna.
Mój sinieje.
Cytat: mateo w Listopada 23, 2008, 17:16:52 pmCytat: jay jay w Listopada 23, 2008, 17:12:53 pmCytat: tarniak w Listopada 23, 2008, 16:37:20 pmCiekawe czy będziecie tak pragnąć śniegu, jak przyjdzie wam z rana odkopywać samochód przez 30 minut...mnie to odpręża w sumie mnie równieżWolę się odprężać w ciepłym fotelu, gdy czas mnie nie goni, ręce nie zamarzają, a nos nie jest w kolorze indygo od zimna. Z drugiej strony, każdy ma jakieś sposoby na odprężanie, right? Jedni wolą pooglądać film, posłuchać muzyki, a inni odśnieżać samochód.
Mnie bardziej dziwi to, skad Tarniak wie, jaki to kolor indygo.
Cytat: svonston w Listopada 23, 2008, 18:23:07 pmMnie bardziej dziwi to, skad Tarniak wie, jaki to kolor indygo.Tylko kobiety i geje potrafią nazywać kolory tymi wymyślnymi nazwami. Wniosek...
jedno nie wyklucza drugiego . Ja lubię spędzać czas aktywnie i niekiedy biernie .