0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: Lupi w Grudnia 15, 2008, 19:18:07 pmCytat: Marins w Grudnia 15, 2008, 19:08:37 pmKoniec portalu PS3site.pl (((((((((((((Jak sobie przypomnę ichniejszą recenzję Battlefielda: Bad Company to nawet mnie to cieszy.Nawet internetowego znicza szkoda odpalać. Przeczytałem tam jeden tekst, w którym roiło się od błędów, powtórzeń, ortów, a zawartość merytoryczna miała ze spójnością tyle wspólnego, co filmy z serii 'Piła'.
Cytat: Marins w Grudnia 15, 2008, 19:08:37 pmKoniec portalu PS3site.pl (((((((((((((Jak sobie przypomnę ichniejszą recenzję Battlefielda: Bad Company to nawet mnie to cieszy.
Koniec portalu PS3site.pl (((((((((((((
Cytat: Iras w Grudnia 15, 2008, 17:14:55 pmCytat: dark\ w Grudnia 15, 2008, 15:32:36 pmlepiej sie koli napicNo nie wiem. Cola jest dobra na problemy żołądkowe na kacu. Przy grypie żołądkowej dużo nie pomaga.jak tam chcesz,mi kola pomogla i tylko to moglem pic, reszta napojow byla dla mnie pierwszym krokiem do posiedzenia w kiblu
Cytat: dark\ w Grudnia 15, 2008, 15:32:36 pmlepiej sie koli napicNo nie wiem. Cola jest dobra na problemy żołądkowe na kacu. Przy grypie żołądkowej dużo nie pomaga.
lepiej sie koli napic
Ze przelew wykonany ok 19:30 dnia wczorajszego jeszcze nie pojawil mi sie na koncie (na miescie bylem, ok. 10:30 sprawdzalem i nie doszlo do tego czasu), ja pier*ole, a myslalem, ze sprawy z platnosciami odnosnie obozu zalatwie juz przed polduniem, a tymczasem bede musial smigac znow po pocztach i innych bzdeciarskich instytucjach do poznego popoludnia pewnie
Wciąż żadnego awizo odnośnie Dead Space. Znowu pewnie listonosz jest tu słabym ogniwem, dzwonię do sortowni, tylko znajdę numer. Gearsy od Miazgi nie chcą ruszyc- płytka jest pocharatana równo. Jakby jakiś ronin się nad nią znęcał. Liczę, że dzięki nowemu update'owi, zrzucę to na dysk po prostu i zacznie śmigac.
Gearsy od Miazgi nie chcą ruszyc- płytka jest pocharatana równo. Jakby jakiś ronin się nad nią znęcał.
Moja kolekcjonerska edycja Fable II z darmowym kurierem za 170 zeta poszła w piździec Najpierw czekam tydzień na GTA, bo im się dostawa opóźnia, a teraz mi anulowali zamówienie, bo nie mają towaru i nie wiedzą, kiedy będą mieć
A przecież to taki rewelacyjny sklep
Ciesześ 17:52:55i tak ci ne dam jak zrobie;]
Kolesie, ktorzy mowia w ten sposob, jezeli chodzi o sciagi:CytujCiesześ 17:52:55i tak ci ne dam jak zrobie;]Juz drugi taki w klasie. Zal.
Chyba Cie nie lubią
Cytat: Wooyek w Grudnia 17, 2008, 16:54:16 pmA przecież to taki rewelacyjny sklep no nie wiem , raz zamówiłem u nich GTA San Andreas to musiałem przeczekać 2 tyg aby giera przybyła do mnie . Do tego te osłupiające ceny nowośći rzędu 250 PLN . Zamawiać w tym syfie to tak jakby podpisać umowę z lucyferem .
Cytat: DEVIL w Grudnia 17, 2008, 18:04:07 pmChyba Cie nie lubiąNie no, po prostu jest dwoch kolesi, ktorzy nawet majac juz ta sciage, nie dadza jej dalej. Gr.A dobra tez jedna typiara: skads tam wziela sciage, ale jak sie jej pytali, czy ma, to mowila, ze oczywiscie nie ma. Co za ludzie.
Cytat: svonston w Grudnia 17, 2008, 18:14:59 pmCytat: DEVIL w Grudnia 17, 2008, 18:04:07 pmChyba Cie nie lubiąNie no, po prostu jest dwoch kolesi, ktorzy nawet majac juz ta sciage, nie dadza jej dalej. Gr.A dobra tez jedna typiara: skads tam wziela sciage, ale jak sie jej pytali, czy ma, to mowila, ze oczywiscie nie ma. Co za ludzie. Niezłe ciule. Ten cytat, który podałeś brzmi trochę jak żart, ale jeśli tak nie jest, to tam emota ";]" jest szczytem bezczelności i sku*wysyństwa.
Ja jak robię ściagę, to zawsze drukuję więcej, aby dać innym. Widać, masz nie zgraną klasę nerdów
Nie dałbyś żeby inni mieli gorzej? Ściąg nie robię, ale jak jakoś pomóc mogę to pomagam.
Kapitalizm nas do tego doprowadził. Wszyscy teraz rozpatrują sprawy na zasadzie korzyści - strat. A mógł być anarcho syndykalizm i wszyscy byliby szczęśliwi.
A co możesz stracić? Raczej za wiele to nie, no chyba że zależy Ci na podlizywaniu się nauczycielą, ale na maturze raczej Ci to nie pomoże. Zyskać możesz - w przyszłości jak zapomnisz sobie zadania, a BZety się wyczerpały, może ktoś da Ci odpisać.