Cytat: Desser w Lutego 18, 2009, 19:59:57 pmNie chce Cie straszyc, SSman, ale moja kuzynka miala cos podobnego i siedziala gdzies tydzien w szpitalu...ale wyszła z tego?
Nie chce Cie straszyc, SSman, ale moja kuzynka miala cos podobnego i siedziala gdzies tydzien w szpitalu...
Objawy jak po piciu metanolu.
To jest tylko takie e-wysmiewanie na forum, normalnie u cioci na obiedzie takie osoby siedza zapiete pod ostatni guzik i mowia: "Tak, ciociu"; "Poprosze, ciociu"; "Fajny obrus, ciociu".
Zajebiscie, bedziemy zbierac na niego pieniadze
Tu chodzilo raczej o:Cytat: Mikes w Lutego 18, 2009, 20:37:14 pmZajebiscie, bedziemy zbierac na niego pieniadze
Od 3 dni mam migrenę. Jeszcze ból głowy bym zniósł, tylko wkurzają strasznie te drętwiejące kończyny (+ dziąsła i wargi) i "dziury" we wzroku ( niby kontem oka powinienem ewidentnie coś widzieć, a tego po prostu nie ma wg moich oczu). Kur*wa dziś myślałem że do domu nie wrócę bo mnie jakiś skur*wiel na ulicy potrąci.
"Naród wspaniały ale ludzie ch***!!!"- to najbardziej
Mnie wkurza avek Mikes'a
Cytat: CancerPL w Lutego 20, 2009, 01:57:16 am"Naród wspaniały ale ludzie ch***!!!"- to najbardziej Naród to ludzie. Wiem, wiem, że to cytat z Piłsudskiego bodajże, ale i tak nonsens.
Brzuch mnie boli w dodatku nie wiem od czego. Normalnie tak jakby jakaś kolka mnie złapała czy coś
Why... nie pierwsze to słyszę, a podobno działa. Gorsze od spirytu chyba nie będzie.