Do pieca z takimi kurwami.
A chłopcy którzy narobili dzieciaków to już ok ?
Lolz, ale do czego właściwie zmierzasz? Jak suka nie da, to pies nie weźmie. A jeśli jest tak tępa, że nie myśli o zabezpieczeniu, to już w ogóle nie ma o czym gadać. A co do "chłopców, którzy narobili dzieciaków", to też nie jest ok.
Sam nie wiem, po prostu uderzyła mnie jednostronność twojego osądu. Zresztą lepiej żeby urodziła niż miała 50 skrobanek w roku.
Co dokładniej mam rozumieć przez tę jednostronność?
Jednostronność, bo mówiliśmy o blacharach, laskach, dla których liczy się tylko siano i jebanie i laskach, które mają faceta starszego o 20 lat, jeśli masz na myśli to, że nie wspomniałem o kolesiach, którzy zaliczyli wpadkę.
Zresztą, do cholery, to nie koleś będzie nosił w brzuchu dziecko przez 9 miesięcy. Tak więc to najbardziej dziewczyna powinna dbać o zabezpieczenie. Ja z kolei zawsze troszczę się o to w równym stopniu, bo ani nie chcę na razie zostać ojcem, anie też nie chcę dostać żadnego "prezentu". I oczywiście, miło by było, gdyby wszyscy faceci też tak postępowali. A że niektórzy goście są prawie tak samo tępi jak niektóre laski, to już inna sprawa.