0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Brat zakupił w piątek dobry telewizor 32'. Konkretny obraz, a na następny piątek zaplanowaliśmy kupno peestrójki. Nosz qrwamać dzisiaj do akcji musiał wkroczyć mój wrodzony talent, i pechowym zbiegiem wielu okoliczności rozwaliłem mu matryce.
Cytat: b.szym w Lipca 27, 2009, 22:34:49 pmBrat zakupił w piątek dobry telewizor 32'. Konkretny obraz, a na następny piątek zaplanowaliśmy kupno peestrójki. Nosz qrwamać dzisiaj do akcji musiał wkroczyć mój wrodzony talent, i pechowym zbiegiem wielu okoliczności rozwaliłem mu matryce. Co zrobiłeś?
Cytat: b.szym w Lipca 27, 2009, 22:34:49 pmBrat zakupił w piątek dobry telewizor 32'. Konkretny obraz, a na następny piątek zaplanowaliśmy kupno peestrójki. Nosz qrwamać dzisiaj do akcji musiał wkroczyć mój wrodzony talent, i pechowym zbiegiem wielu okoliczności rozwaliłem mu matryce. Btw: Yo B.szym , dawno ciem nie widzial
Powinni Cie ćpunie na 20 lat wsadzić.
To:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)i to:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: tarniak w Lipca 28, 2009, 09:29:22 amPowinni Cie ćpunie na 20 lat wsadzić. Wolałbym jednak żyć w czasach, w których sam mogę decydować co jest dla mnie dobre, a co nie.
Ładowanie się forum mnie wkurza.
Kanał ESPN na youtube nie działa w polsce, czuje sie jak w jeb**ym internetowym getcie
Liverpool się sypie. Arbeloa, teraz Xabi, prawdopodobnie Dossena, jeszcze by tylko brakowało, żeby Mascherano odszedł. A wzmocnienia? Aquilani za 20mln.
Tyle hitów wychodzi w najbliższym czasie (lub takim średnio dalekim) że zastanawiam się skąd brać na to wszystko kasę!
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 01, 2009, 11:34:12 amTyle hitów wychodzi w najbliższym czasie (lub takim średnio dalekim) że zastanawiam się skąd brać na to wszystko kasę!Mam to samo, po wakacjach trza do roboty gdzie uderzyć.Btw. Solid jak chcesz NGS to Ci mogę podesłać na jakiś czas za inny tytuł.
SAUCE!: Sierpień 01, 2009, 14:30:36 pmA już mam. Weź se odpocznij od forum. Ja na szczęście już połowę spoilerów z MGSa 4 zpaomniałem, więc w końcu jak zagram, to prawie na czysto.
Po ch,uj otwierasz te spoilery, a później się wkurwiasz? Normalnie też pytasz ludzi o zakończenie filmu, a jak ci powiedzą, to się złościsz, że to zrobili?
A no to mój błąd, możesz mnie pobić
http://www.sport.pl/sport/1,65025,6884090,Pirlo_w_Chelsea__Potrzebny_jedynie_podpis.html
Cytujhttp://www.sport.pl/sport/1,65025,6884090,Pirlo_w_Chelsea__Potrzebny_jedynie_podpis.htmlNIEEEEE!! Co ten poj** Ancelotii robi z moją ukochaną drużyną? ku*** w ch** tam jest pomocników to jeszcze jednego sprowadza zamiast porządnego napastnika. No wkur**łem sie na maksa.