Już ten temat wcześniej poruszałem, ale nic się nie zmieniło w tym temacie i dalej mnie to wkurza.
Mianowicie, mam 6 kanałów sportowych, dzisiaj rano sprawdzałem i w każdym z nich leciała zasrana piłka nożna. No ja pitole, po to chyba jest tyle kanałów sportowych by każdy znalażł coś dla siebie. Jak jest Polsat Footbal to już niech ni epokazują piłki na innych kanałach. Ale, ale, zaraz ktoś powie: elo, elo, no, yyy bo przecież puszczają te sporty co sa popularne. No tak, ale jak nie będą pokazywać innych sportów to one nigsy nie zyskają poipularności. Pokazują piłkę bo jest popularna, a jest popularna w dużej mierze przez to, że cały czas ją pokazuja. Na wszystkich knałach sportowych, we wszystkich woiadomościach sportowcy, na wszystkich serwisach internetowych traktujących o sporcie. Ja pitole są setki innych dyscyplin sportowych, a pokazuje się raptem kilka.
Wkurza mnie, a może irytuja moda na arafatki i tym podobne szaliczki - szczególnie jest to żałosne w telewizji. Dzisiaj oglądałem pragram z cykły poranek z TVN czy coś w tym stylu i był reportaż, czy jakiś konkurs gotowania. Było 3 gości w Jury, oraz prowadzący, wszyscy stali obok siebie i jak kretyni wszyscy mieli szaliczki czy arafatki. Komiczny widok. Spoko, niech jakis jeden mtroseksualista sobie założy, ale widok 4 gości w jednym miejscy tak samo ubranych to porażka.
Ogólnie od rana wszystko mnie wkurza.