Ja nawet nie wiem o czym mówicie odnośnie target practice Dopiero teraz dobudowuje sobie kolejny poziom R&D. Fabularnie skończyłem chyba 5 misji, ale ubzdurałem sobie, że pojadę trochę pobocznych bo jest ich od chu** no i pozwalają rekrutować lepszych ludzi, a co za tym idzie lepsze rzeczy będzie można wynaleźć Czaję się na fultona pod ciężarówkę albo kontener Problem jest taki że dziś miałem poprawkę, a jutro czeka mnie jeszcze jedna i dopiero od jutra będę mógł sobie na poważnie przysiąść, bo MGS zacny
Ja robię wszystkie poboczne ze strachu, że coś mnie ominie.
Zadania oczywiście wchodzą gładko, bo gra się klawo, ale wkurzają mnie dwie rzeczy: raz, że czasem wychodzi robienie pobocznego po głównym w tym samym miejscu, co trochę irytuje, kiedy do miejscówki trzeba się zabierać konkretnymi przygotowaniami. Dwa - teraz wyskoczyły mi, jako nowe ponowie zadania które już zrobiłem. Mają normalnie odznaczone zaliczenie ptaszkiem, ale znowu zaświeciły się przy nich białe kropki i są oznaczone jako nowe. To już trochę przesada jak tych zadań i tak jest tam chyba prawie 200, czy 150.
Gracie w dzień, czy w nocy? Ja na początku celowałem w 6 rano, ale o 18 gra się tak łatwo, że w większości wybieram jednak noc. Po pszczeli miodek skradałem się tak długo, że na sam koniec misji zrobił się dzień i dziękowałem sam sobie, że ledwo zdążyłem, bo przekradanie w dzień to byłby koszmar. Powinni dawać jakieś bonusy za granie z pełnym słońcem.
No i noce mogłyby być ciemniejsze, ale nigdy nie byłem w Afganistanie, może tam tak jest chociaż wątpię.