Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Ciekawe to czy zapomniał napisać Solid ma znaczenie Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Przed chwilą ogrywałem MGS 2 wersja hd i sobie chyba 5 "zaspoilerowałem"Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)pamiętacie jak na początku pojawia się Sergei Gurlukovich zobaczcie jak on nakłada czapke w deszczu podonbie jak Skull Face kapelusz w GZ
Cytat: wsciekly_blondyn w Czerwca 26, 2014, 17:46:20 pmPrzed chwilą ogrywałem MGS 2 wersja hd i sobie chyba 5 "zaspoilerowałem"Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)pamiętacie jak na początku pojawia się Sergei Gurlukovich zobaczcie jak on nakłada czapke w deszczu podonbie jak Skull Face kapelusz w GZSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Pomijając nabranie masy z wiekiem, jak to możliwe, żeby mu zrekonstruowali twarz do normalnego wyglądu w MGS2? Ja wiem, że w serii sporo fantastyki, ale to trochę naciągana teoria
Obligatoryjne gify ze sraniem konia, kozą i kartonem z gołą babą gdzie?!
Heh... Nawet wam risingowe popłuczyny po MGSie na blachę skasowali, a tu ktoś marzy o piątce? Jak mówię, że nie wyjdzie, to nie wyjdzie. Zresztą na next-geny też nikt tego jeszcze nie zapowiadał i wątpię, żeby gra równolegle ukazała się na konsolach dwóch generacji.
Zachowujecie się, jakby takie akcje to była jakaś nowość w mgs...
Ty no ziomeczku, ale porównujesz pokaz gameplayu do trailera?