Jakieś 4 miesiące temu miałem konto na fotka.pl ( skasowane obecnie), miało ono już trochę czasu, ponieważ założyłem je jakoś na początku 05r. Wówczas sam portal wyglądał jeszcze jako tako... dziś poraz kolejny go odwiedziłem, a dokładnie profil kuzynki, i co mnie szokuje to jak narobiło się mase profili, dosłownie dzieci :O gdzie nie jedna 13astka, eksponuje cycki, a właściwie jakąś narośl, ponieważ trudno to jeszcze nazwac "piersi", mało tego potrafią dawac fotki w koszulka i samych stringach
gdzie prawie im wystaje na wierzchu "anus". Niebywałe powiadam wam
Kolejna rzecz to poznałem dziś, nowe znaczenie słowa "znajomy", a więc mam konto na nasza klasa, i jak praktycznie każdy kto tam ma konto, odnajduje sobie znajomych, czy po prostu zapraszam od tak symbolicznie, mimo że mam z nimi kontakt na codzień, ale chyba tego wam nie trzeba tłumaczyc, na czym ten portal plega... więc przechodzę do sedna sprawy, znów moja kuzynka w roli głównej. Ostatnio odnalazłem kilku znajomych, prawda zwykła procedura klik "zaproś" i luzik... za jakiś czas patrze na profil kuzynki, i na jej znajomych, a tam moi znajomi, nie byłoby w tym nic dziwnego prawda, przecież bardzo często wychodzi na to, że każdy zna się z każdym, ale nie tym razem, więc pytam, od tak z zwykłej ciekawości...
Ja- widze że zapraszasz moich znajomych
Kuzynka-Nom
Ja-to tak trochę dziwnie...
Kuzynka-Nic nie dziwne bo widywałam ich w szkole ( widywałam ) dla waszej świadomości to nie ... spotykałam się, rozmawiałam itd. zresztą sama przepaśc, ona 4 klasa podstawówki a oni 8
Jeszcze dziwniejsze, wydawało mi się że oni, ją od tak po prostu przyjeli bez zapytania itd. sobie myślę co jest ku*** GLOBALIZACJA
nie to po prostu nowy trend miec milion znajomych na profilu, nawet gdy się danej osoby w ogóle nie zna, ba nawet nie raczy się poznac jego/jej imienia
nie to żebym się czepiał, a jednak mnie to zaintrygowało.
A to już starszy temat ale wcześniej o tym nie wspominałem, jak to również w dzisiejszych czasach zmienia się znaczenia jestem ładna, tutaj krótko. Zaobserwowałem że dziewczyny które chodzą na solarium z miejsca myślą że są ładne
owszem niektóre wyglądają jak laleczki, ale jest też cała masa kaszalotów, które tylko dlatego że się opaliły na solarce, ogłaszają się pięknościami, żeby nie napisac "zajebistymi szmulkami"
jednym słowem KOMEDIA !
albo nawet Bo fantazje jest od tego...
I jeszcze raz przyczepie się naszych "Księżniczek" , wybaczcie dziewczyny, ale gustuje w kobietach, więc nie mnie oceniac zachowanie "ziomków" a nawet gdyby to nie wiem, czy zdołałbym ogarnąć ich głupote
z miejsca przepraszam tolerancików, za to że wolę kobiety od mężczyz, w pewnych sprawach
ale wracajmy do tematu, a jest nim ubiór... zauważyłem również, jak się drogie panny panoszą gdy odwalą się niczym, prostytutka, z teledysku 50centa. Ale zaraz zaraz co to za dama w ciuszkach z "TESCO" nie to żebym, się czepiał tych ludzi, co się ubierają w takich sklepach, wiadomo każdemu powodzi się inaczej, ale i tacy ludzie nie panoszą się po klubach itd. rozpychajac się tymi tyłkami z cellulitem, pokazując jaka to jest ona och ach
Czy to nie jest żałosne ?
To by było na tyle moich "żali"
jest jeszcze kilka intrygujących mnie kwestii, ale o nich wspomnę za jakiś czas w temacie "TOLERANCJA"