nikt nie karze ci sie im klaniac, ale nie trzeba na nich pluc, czy im czegos zarzucac, a mieszkales w czarnej dzielnicy, znasz jakas czarnoskora osobe?!? ja mam znajomych wsrod czarnoskorych, hindusow, islamistow, POLAKOW( tak tak) i innych roznych narodowosci i wyznan itd.(wszyscy naprawde wspaniali ludzie) i wiesz co najsmiesniejsze, niezaleznie od koloru skory, najwiecej "jadu" jest w katolikach...to jest najsmutniejsze...
Mnie wystarczyło zobaczyc ich dzielnice, oraz ich zachowanie między sobą w USA, takiego czegoś jeszcze nie widziałem, a widziałem różne rzeczy i dzielnice... zamieszkałe głównie przez Polaków, Włochów,Irlanczyków,Rosjan itd. Mieszkac nie mieszkałem, i dzięki Bogu że nie jestem do tego zmuszony, a ni ja ani nikt z rodziny. W USA na takich dzielnicach żyją ludzie, najczęściej imigranci których praca nie jest na tyle dochodowa, aby pozwolic sobie, na opłacanie rentu za mieszkanie, w lepszej dzielnicy... czy mam czarnych znajomych , nie i nie chce miec, bo właśnie do tego mam prawo, aby dobierac sobie znajomych, gdzie w świetle "pseudo Tolerancików" jestem z tego powodu złem największym hehe, co ciekawe mam znajomych, mieszkających w USA. Argentyńczyków(Brat ma żone Argentynkę:)), Japończyków, Filipińczyków(Drugi brat ma żone Filipinke:)), Greków, Meksykanów i jesze kilku nacji by się znalazło, i jak w ząb żaden z nich nie chce miec nic wspólnego właśnie z murzynami, czy to moja wina że oni sobie wyrobili taką, a nie inną opinie, że są ludzie którzy nie chcą z nimi obcować, z drugiej strony każdy ma prawo sobie wybierac w z kim chce sie zadawac... czyż nie ? Więc gadanie że to tylko przypadłośc Polaków niechęc do innych nacji, czy tym podobnym jest brednią.
" najwiecej "jadu" jest w katolikach "
Skoro tak twierdzisz... z drugeij strony nie widziałem aby katolicy, biegali po ulicach i podpalali kukły mahometa, też nie słyszałem aby wysadzali się w "metrach" czy gdziekolwiek, w państwach islamskich, czy też innych wyznań, nie słyszałem aby prowadzili teraz świętej wojny w imię Boga, byc może trzeba byłoby przypomniec im jak to jest...
skoro notorycznie odgrażają się w imię allaha... skoro twierdzisz że to katolicy mają najwięcej jadu, to proponowałbym Ci, zakupic krzyżyk pojechac do Arabii Saudyjskiej i trochę pochodzic, z nim na wierzchu, wtedy będzie można powiedziec kto ile ma jadu, bo jak narazie widzę ,że tolerancja dotyczyc ma tylko i wyłącznie, wiecznie pokrzywdzonych mniejszości w Europie...