Źli zydzi, wrócili po swoje, mają tupet no. Co za ordynarne chamstwo.
Jestem homofobem, bo nie chcę, żeby pedzie ze swoimi paradami równości właziły mi na głowę.
Chyba mam szczęście, bo pedzie nie wchodzą mi na głowe. Kurcze, muszę się rozglądać, nigdy nie wiadomo gdzie się taki czaji na moją głowę ze swoją paradą.
Szkalują mój kraj
Ok, Gross szkaluje, a ty co zrobiłeś dla swojego kraju? Od wojska się wywinąłeś jak mniemam, na wybory nie poszedłeś, a teraz ŚMIESZ w ogóle mówić, że on szkaluje TWÓJ KRAJ? Hahaha, naprawdę. Dobrze, że w tym wywodzie zrobiłeś z siebie Dmowskiego-cierpiętnika i Chrystusa narodów, którego wszyscy krytykują, bo jest prawicowy. Błagam Cię. Jeśli ma Cię to pocieszyć jest duża ilość podobnych do Ciebie na forum CP/DP i wierz mi, mają nawet większy tupet.
Jestem rasistą bo nie uważam czarnych za święte krowy
No tak, bo w Polsce jest tylu czarnych, że białych zaczyna brakować. Przecież mają tyle praw zapewnionych w naszym kraju, że na pewno są traktowani jak święte krowy.
No ale czego ja się spodziewam. Simon Mol został prawie Poncjuszem Piłatem naszych czasów i zapanowała fobia, że za HIV odpowiedzialni są czarni. Biały jebaka z dyskoteki w remizie, nie jest tak medialny.