Szokuje mnie, że "House" w europejskiej wersji ma strasznie ch*jowy opening Nie ma to jak "Teardrop" i dziwie się, że nie pozwolono na wykorzystanie go w Europie...
Cytat: ruszmusk w Września 18, 2008, 23:39:57 pmSzokuje mnie, że "House" w europejskiej wersji ma strasznie ch*jowy opening Nie ma to jak "Teardrop" i dziwie się, że nie pozwolono na wykorzystanie go w Europie...Masz na myśli to: ? W wersji US to jest chyba jako podkład do napisów końcowych.
Z Gracjana taka owieczka nieświadoma, ale idzie do przodu wbrew pozorom- tak jak doda zaszła dzięki cyckom, czy mandaryna plotami i nazwiskiem.
Doda zaszła też dzięki głosowi (co jak co, nie można jej tego odmówić), oraz charakterowi.
Cytat: _Music w Września 22, 2008, 22:45:26 pmZ Gracjana taka owieczka nieświadoma, ale idzie do przodu wbrew pozorom- tak jak doda zaszła dzięki cyckom, czy mandaryna plotami i nazwiskiem. To jest właśnie przykład na to, jak robiąc z siebie idiotę przed milionami ludzi można stać się nieświadomie cholernie popularnym.
Cytat: Mr_Zombie w Września 22, 2008, 22:55:58 pmCytat: _Music w Września 22, 2008, 22:45:26 pmZ Gracjana taka owieczka nieświadoma, ale idzie do przodu wbrew pozorom- tak jak doda zaszła dzięki cyckom, czy mandaryna plotami i nazwiskiem. To jest właśnie przykład na to, jak robiąc z siebie idiotę przed milionami ludzi można stać się nieświadomie cholernie popularnym.... jola rutowicz
Kto?
Polecam - http://www.pudelek.pl/tag/Jola+Rutowicz/Kopalnia wiedzy.
JOLA: "To miłość na całe życie!""Nawet moi rodzice mówili, że do mnie pasuje taki "tatuś" starszy ode mnie."
"Rzuciłam Jarka, bo to niezaradna oferma!""Nie jest prawdziwym mężczyzną, nie ma charakteru i ambicji."
A ten chłopak to co za furiat tak własciwie?
to tylko potwierdza moją teorie ,że byle gówno dobrze zapakowane da się sprzedać w tv . Ot , taki fenomen naszych czasów.
szokuje mnie cała ta dziecinada związana z Worem.