Tak na moje oko to tam trzeba bomby atomowej.
Post je**ne zwierzeta. Nie, zwierzeta się tak nie zachowują.Uwaga, brutalne w ch**.
Cytat: windomearl w Marca 22, 2014, 23:15:53 pm Post je**ne zwierzeta. Nie, zwierzeta się tak nie zachowują.Uwaga, brutalne w ch**.Co kurwa?
Tam jest automatyczna blokada na zgłoszenia chyba, bo zrobiłem to znowu i dosłownie w tej samej chwili przyszła negatywna odpowiedź. Nie czaje tego gówna.
W sumie, to nie wiem, co jest w tym szokującego i dlaczego Lupi to tak uporczywie zgłasza...
No dla mnie to co zobaczyłem jest dość mocno szokujące.
żeby chociażby mój młodszy brat takiego czegoś nie znajdował na Facebooku
Wykonana w dość bestialski sposób. I poza tym nie przywykłem do oglądania ludzi mordowanych w ten sposób.
Lupi gdzie TY żyjesz?
Ja chciałem tylko zauważyć, że kula w łeb jest dość humanitarnym sposobem wykonania kary śmierci. Na pewno lepszym niż zastrzyk, krzesło czy komora gazowa.
Czemu zastrzyk?
?
The Undertaker, Dead Man, Phenom, Demon from Death Valley, American Bad Ass, The Punisher Punisher, Dice, Morgan, Master of Pain przegrał na Wrestlemanii !!!!!!
Stary jest, w końcu musiał go ktoś zastąpić.
Jaki sport ? To inna wersja teatru.
Cytat: Moldar w Kwietnia 11, 2014, 20:53:24 pmJaki sport ? To inna wersja teatru.
Ciekawe, czy i kiedy ujrzymy taką oprawę w grach... i pomyśleć, że kiedyś intro Onimushy mnie poskładało...