Ja pod jaskinią stałem 2 razy, z ciekawości i tak się złożyło, że wpadły mi tylko 2 legendarne Engramy, po jednym na każdy wypad.
Dużo łatwiej jest trafić fioletowe wykonując zadania, dzięki którym podwyższymy reputację i kupimy je u handlarza
w multi, podczas zdobywania Crucible Marks potrzebnych do kupienia legendarnego ekwipunku
no a jeśli nie wpadają fioletowe, a inne, to zawsze też jest plus, bo dekodując zakodowane Engramy, czy to niebieskie, czy to zielone, podwyższamy rangę u Cryptarcha, za każdy level up dostajemy paczkę engramów do odkodowania i tutaj też często wpadają fioletowe.
Jaskinia to strata czasu.No i pytanie do poszkodowanych, wasza niebieska zbroja jest ulepszona już na maksa, czy nie zawracacie sobie tym głowy i polujecie od razu na fioletowe?
Proponuję w końcu zrobić tego Raida na Venus, to jest level 26, Normal, więc nic strasznego, jeśli macie level 24. Level 26 Normal oznacza, że mobki będą odrobinę bardziej wytrzymałe i będą zadawać nieco większe obrażenia, ale jeśli chodzi o agresywność i ich ilość, tarcze, to wydaje mi się że nie będzie nic z tych rzeczy. W nagrodę za Raid dostaje się kompletnego seta legendarnej zbroi Proponuję więc ustawkę. Potrzebuję 5 śmiałków!