@Mrocz
Ok, ale to nadal jest mozolny proces. W ogóle zdobywanie tych wszystkich "walut" za które można kupić lepsze itemy jest strasznie powolne. Jak w najkrótszym czasie podbijać lvl powyżej 20? Po prostu chcę usiąść z kumplem wieczorem, pograć 3 godzinki i z 20lvl spokojnie wbić sobie 21 albo nawet 22. How I can take kur**?
Rób to co tam w linku a przy okazji wpadnie ci lepszy sprzęt. Jak chcesz pograć kumplem to rób Strike'i z playlisty które są na wyższym poziomie trudności dodają do reputacji Vanguard i Vanguard Marki.
Do tego przed akcją bierz jakieś Bounty one wpadają przy okazji wykonywania misji.
Po 20 Levelu gra nie będzie ci wbijać 1-2 leveli za samo posiedzenie. Trzeba kombinować. Ale wcale nie trzeba siedzieć 10 godzin dziennie. Ja też wracam z pracy i gram 2-3 godzinki wieczorem, a mam już 25 level
Apropo ogólnego zdania w internecie o tej grze to odnoszę wrażenie, że gracze za bardzo przyzwyczaili się do prostych tytułów pokroju COD, gdzie level wbija się sam a misje prowadzą za rączkę od a do b. Z akcjami typu "Press X to kill him"
W Destiny jest masa ukrytych informacji pomagających levelować i gracze co kombinują i dyskutują i wykorzystują je nie mają problemów.
Idealnym przykładem jest Loot Cave. Regularnie widuje się masę ludzi strzelających bezmyślnie do jaskini licząc na Legendary Loot kiedy ja już zaraz będę miał komplet Legendarny + Exotic grając NORMALNIE, ale z głową