Dobra, dobra.
Najpierw Mrocz:
Wojenki konsolowe mnie nie obchodzą.
Potem Mrocz:
Na forum Destiny jest potworny ból dupy posiadaczy Xboxa z powodu ekskluzywnej zawartości dla Playstation Chyba z 5-6 tematów powstaje na ten temat + petycja do bungie
Niech lepiej ogarnie bajerę, bo z bezstronnego zmienia się w biorącego aktywny udział.
Po 1. Tak jak pisał Iras Xbox regularnie dostawał DLC przed Playstation między innymi do GTA IV, Skyrim i Fallout 3 i nikt tu nie płakał. Wszyscy cierpliwie czekali, a przynajmniej ja nic nie wspominałem o tym. Wręcz przeciwnie Skyrima sprzedałem na PS3 i kupiłem Xboxowego dla lepszej stabilności i tych DLC.
Po 2. Wrzucając tutaj mały fakt, który mnie rozbawił nie oznacza, że biorę udział w wojence. Mam tylko bekę z bólu dupy ludzi, którzy srają żarem na forum o 1 dodatkową misje i jakiś 1 itemek, których najpewniej większośś graczy PS4 nawet nie sprawdzą.
Kiedy na Xboxa potrafiły wyjść eksluzywnie wielkie dodatki dodające z 20 razy tyle co DLC do Destiny + dodatki do BF4 + dodatki do CoDów itp. I taką samą miałbym bekę jakby podobny ból dupy był od posiadaczy PSa. Bo ta dodatkowa zawartość dla PS4 jest naprawdę skromna. Tak samo jak mam bekę z sytuacji z Driveclub czy padającego PSN'a.
A czemu zwracam na to uwagę? Bo zamiast ciekawych tematów na forum bungie odnośnie Destiny muszę słuchać śmiesznego lamentu o tą "nikłą zawartość". I to od ludzi, którzy i tak twierdzą, że DLC jest za drogie, więc nawet jakby wszystko było na XBox One od razu to by go nie kupili