Ja sięwłaśnie boję, że jak zacznę grać, to już wszyscy oleją i się od tej gierki odbiję...
Ty się nie bój bo ja nie widzę końca i gierki nie mogę odstawić
Morif i gregory też ciągle naparzają
Może i będą czasem dłuższe/krótsze przerwy, ale grać zamierzam w to regularnie
Zwłaszcza, że moje nowe postanowienie w ograniczeniu wydatków na granie sprawdza się bardzo dobrze (kupować mniej tytułów i czerpać więcej radości z tych pojedynczych tytułów
) Destiny ma być rozwijane i zamierzam trwać przy tym rozwijaniu się gry
Zwłaszcza, że gameplay mocno wpasował się w mój typ grania czyli okazyjne przysiadanie wieczorem do konsoli ogranie paru misji/bounty
PS. grzeszczu fabuła gry ma ogromny potencjał. Wystarczy poczytać grimoire cards na tej ich stronie/aplikacji. Problemem jest jednak beznadziejny story telling, bo to wszystko trzeba samemu wyczytać, a przydałyby się jakieś zajebiste cutscenki pokazujące to co tam jest napisane
(tylko trzeba te grimoire cards odblokować
) Jak znajdę gdzieś na forum bungie jest cała zebrana wiedza o historii Vault Of Glass. I powiem, że robi wrażenie naprawdę świetnego kawałka historii w stylu Mass Effect
Gdyby to tylko było w grze dobrze przedstawione
Spoko luz windo, mówiłem Ci, że planuje w okolicach dodatku robić drugą postać, więc grać to zawsze będziesz miał z kim, seriously no worries.
Tak generalnie ekipi, to wieczorem uzbiera sie nas na rajdzik? Czy jedynie jak co nifghtfalla siekamy?
Też będę pewnie drugą postać robił. Chyba padnie na Warlocka.
Dziś wieczorem muszę zobaczyć. Postarm się wpaść i chętnie bym spróbował szarpnąć się na Raid na Hardzie, ale nie wiem o której uda mi się wbić do konsoli. Nightfalla też chętnie sieknę