http://kotaku.com/two-chinese-guys-copied-that-insane-shanghai-tower-clim-1532287408?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=SocialflowPod linkiem też filmik z wejścia.
Całkowity czas spędzony online:340 dni, 4 godz. 16 min.
Tyle się pozmieniało:http://pej.cz/Od-pikseli-do-fotorealizmu-tak-zmieniali-sie-bohaterowie-popularnych-gier-sl8286
Wy to macie problemy w życiu.
Karteczki do origami mi się zapodziały po remoncie. Tak jakby meble nie mogły się zgubić, książki, odkurzacz pralka tylko to co najbardziej potrzebne
Patrze do szafy a tu większość spodni ujeba**ch i czas avatara zmienić.
Szanują swój czas
Co się z Wami porobiło?
Cytat: Kert w Marca 01, 2014, 09:51:30 amCo się z Wami porobiło? Towarzyszu.
Cytat: Devilek w Marca 01, 2014, 09:46:14 amWy to macie problemy w życiu.Nie większe od tych:Cytat: Devilek w Lutego 01, 2014, 11:37:47 amKarteczki do origami mi się zapodziały po remoncie. Tak jakby meble nie mogły się zgubić, książki, odkurzacz pralka tylko to co najbardziej potrzebne Cytat: Devilek w Stycznia 31, 2014, 18:25:22 pmPatrze do szafy a tu większość spodni ujeba**ch i czas avatara zmienić.
Szanują swój czas i nie tracą go na takie tanie/prymitywne zagrywki, które podbijają licznik strony.
Kert dlaczego dostałem minusa?
tytacz balansuje na granicy trolla i dałna. Nie wiem w którą stronę zmierza aktualnie.
Dupeczkę poznałeś?
Cytat: windomearl w Lutego 27, 2014, 11:43:00 amCytat: Kert w Lutego 27, 2014, 10:50:49 amLem będzie grał złego w nowych Star Warsach. Potwierdzone info.Nie widziałem go w żadnym filmie, ale wygląda mocno pizdowato. Mogliby dojebać aktorami jakimiś dobrymi i wykreować jakiś zajebisty czarny charakter.1. Skąd założenie, że w/w nie jest dobrym aktorem, skoro go nawet nie kojarzysz?2. Zajebisty czarny charakter i jeden z niewielu najjaśniejszych punktów nowej trylogii to Darth Maul, czyli tak naprawdę no-name aktor ze świetną charakteryzacją, którego facjatę sam sobie wklejałeś z jakiegoś prostego programiku do obróbki zdjęć z web-kamerki 3. Wg treści artykułu prowadzono rozmowy z Fassbenderem i Weavingiem. Jakkolwiek dobrzy to aktorzy, nie chciałbym znowu widzieć tych samych twarzy w nowym Star Wars. Weaving już lata po kilku seriach, Fassbender także, ponoć ma być w filmowej adaptacji Assassin's Creed. Nowe Star Treki nie stawiały na mega-gwiazdy i to im nie przeszkodziło być dobrym sci-fi/czy tam fantasy sci-fi.
Cytat: Kert w Lutego 27, 2014, 10:50:49 amLem będzie grał złego w nowych Star Warsach. Potwierdzone info.Nie widziałem go w żadnym filmie, ale wygląda mocno pizdowato. Mogliby dojebać aktorami jakimiś dobrymi i wykreować jakiś zajebisty czarny charakter.
Lem będzie grał złego w nowych Star Warsach. Potwierdzone info.